Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut! Îmi poţi face şi mie o semnătură ca a ta? Dacă se poate, la nume să scrie "ZEKE", şi în loc de "DESIGN", să scrie "BUGGED.RO". Şi, culoarea să fie albastru deschis. Multumesc anticipat!

Edited by Zeke_007
Posted (edited)

Sa treci si pe la mine Fusher, vreau pararea ta de designer ;). P.S: Esti talentat. Ai link portofoliul la semnatura mea.

Edited by AnTrAcItOn
Posted

Lucrezi bine. Keep doing.

Frumusele lucrari.

Frumoase man. 

Frumoase, te pricepi! Bafta in continuare.

Sa treci si pe la mine Fusher, vreau pararea ta de designer ;). P.S: Esti talentat. Ai link portofoliul la semnatura mea.

Multumesc mult! :)

Posted

nr1 avatare astea.

Multumesc! :*

Super! Te astept si pe la mine sa iti dai cu parerea: http://forum.bugged....liu-sebastiian/

Multumesc! O sa trec maine cu o parere :*.

Salut Fusher, daca poti sa-mi faci si mie un logo cu School Instructors SF si cateva avatare cu orice stock nu conteaza, mersi.

Maine..acum nu mai stau mult.

jtsgWGK.png

3oWMoTb.jpg  wpXRYje.png  MpCXCYJ.gif  2VH8Wlq.png  AsLTISu.gif

Posted (edited)

Îmi poţi face şi mie o semnătură ca cea de mai sus, ( Adică cea a lui Jack: Click! )

Doar că in loc de " JACK ", să scrie " BROKE ", şi în loc de " NEWS REPORTERS ", să scrie " CODATU' ". Iar culoarea să fie un albastru deschis. Dacă se poate bineînţeles. Mulţumesc anticipat!

Edited by Broke_007
Posted

Îmi poţi face şi mie o semnătură ca cea de mai sus, ( Adică cea a lui Jack: Click! )

Doar că in loc de " JACK ", să scrie " BROKE ", şi în loc de " NEWS REPORTERS ", să scrie " CODATU' ". Iar culoarea să fie un albastru deschis. Dacă se poate bineînţeles. Mulţumesc anticipat!

Fa cerere.

Da-mi PM cu Grandient-ul (culorile) de la logo (BG-ul). Lucrezi fain, n-am ce zice.

Mersi mult de parere, maestre! :*

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp