Jump to content

Recommended Posts

Posted

New:

Bvcux7T.png  <-> EdYtfxk.jpg

Ce vrajeli ai pe tine du-te ma si te culca ce drq, lucrezi de 100000000 de ori mai prost ca Fusher mai ai si tupeu sa postezi aici. Macar de taceai din gura ca te faci de cacao pe internet du-te si impusca-te sincer.

Posted

Omule esti genial jur . Deci esti unul dintre cei mai buni designeri vazuti de mine .

Parerea mea e sa nu te lasi niciodata de aceasta treaba 

Cu toata ca te respect dar nu pot sa nu ma abtin sa iti cer o creatie .. Daca ai timp te rog sa imi faci si mie un Avatar cu numele pe ea Wizard ! Mersii mult 

Posted

@, Nu stiu ce intelegeri si ce neintelegeri ai tu cu Fusher, dar ti-as recomanda sa creezi un alt portofoliu ca sa nu mai ridici critici asupra ta.Nu e frumos ce faci, aici e evolutia lui in photoshop si tu cam strici lucrurile. 

Posted

@, Nu stiu ce intelegeri si ce neintelegeri ai tu cu Fusher, dar ti-as recomanda sa creezi un alt portofoliu ca sa nu mai ridici critici asupra ta.Nu e frumos ce faci, aici e evolutia lui in photoshop si tu cam strici lucrurile. 

Ok, atunci te-as ruga sa imi stergi acest topic. Iar eu imi voi creea alt topic in care imi voi posta creatiile mele, nu isi mai are rostul acest topic din moment ce Fusher nu mai poate posta avatare in el.

Posted

Ok, atunci te-as ruga sa imi stergi acest topic. Iar eu imi voi creea alt topic in care imi voi posta creatiile mele, nu isi mai are rostul acest topic din moment ce Fusher nu mai poate posta avatare in el.

De sters nu pot, dar il pot inchide.Doresti sa-l inchid?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp