Jump to content

Recommended Posts

Posted

Hai ca la cate avatare si semnaturi mi-ai facut, trebuia sa las si eu un comentariu aici, ce pot sa spun, esti din ce in ce mai bun, eu unul sunt multumit ca te am ca prieten,ai niste creatii extraordinare, te pup. :wub:

Posted

Hai ca la cate avatare si semnaturi mi-ai facut, trebuia sa las si eu un comentariu aici, ce pot sa spun, esti din ce in ce mai bun, eu unul sunt multumit ca te am ca prieten,ai niste creatii extraordinare, te pup. :wub:

Multumesc mult! :)

Posted (edited)

Urate ca tine.

Glumesc, sunt bune.

Edited by WBP.Sh0w
Posted (edited)

Salut , imi plac foarte mult creatiile tale , asa ca mi-am luat inima in piept si mi-am propus sa te intreb ceva : mai faci avatare ? , daca mai faci te rog fa-mi si mie unul . Uite stock-ul : http://i.imgur.com/H...r /> <br /> . Ai +1 de la mine :)

P.S : Avatarul sa fie cu numele iSkate si dedesupt sa scrie TALENT.EXE cu litere pixelate :) Mersi anticipat .

Edited by iSkate
Posted

Multumesc! :)

jtsgWGK.png

Fhf5skZ.png   ve4rY6B.png    ILiR1MC.png    13PXi9o.png    jNEMKlT.png

ejty calumea rwau bosule, avatare ff jmechere gud gheim +1

mz pt avatar, pwp's.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp