Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

FORMULĂ DE ÎNCEPUT

Salut, eu sunt GOODKiLLA., instructorul tau.

Te rog foloseste comanda (/showlicenses GOODKiLLA.), trebuie sa iti verific licentele.

Iti voi explica cateva lucruri pe care trebuie sa le sti pentru a trece testul.

Pentru a economisi timp, te rog sa platesti acum cei $90,000, prin intermediul comenzii (/pay GOODKiLLA. 90000).

Vreau sa iti spun ca banii nu vor fi returnati in caz ca te razgandesti.

Pentru fiecare greseala, licenta te va costa cu $30,000 in plus.

Precizări

• În loc de ”GOODKiLLA.” vă puneți voi numele vostru;
  • Modelul este cel de pe forum, au fost adăugate câteva îmbunătățiri (gramaticale, modificări ale scrierii de bani din 90k în $90,000 și așa mai departe).
  • Modelul de mai sus, poate fi folosit prin copy-paste;
  • Această formulă de început, este făcută special pentru cei care nu se descurcă cu keybinder-ul.

INFORMAȚII

Sa incepem cu informatiile:

1.‘DM’ sau ‘Deathmatch’ este cand omori pe cineva fara motiv si primeste jail + suspendarea licentei.

2.Este permis doar Deathmatch-ul (DM-ul) pe politisti.

3. Nu ai voie sa faci ’C-Bug’ sau sa ti o arma pe ’H’ cand esti intr-o masina.

PRECIZĂRI:

Modelul de mai sus, poate fi folosit prin copy-paste;

Aceste infomații sunt făcute special pentru cei care nu se descurcă cu keybinder-ul.

TESTUL

Bun, acum ca ti-am prezentat informatiile, putem incepe testul:

I. Ce este ‘DM’-ul, si cu ce se pedepseste?

a. Cand omori pe cineva fara motiv, primesti  jail + suspendarea licentei;

b. Cand comiti o infractiune, si primesti ‘BAN’;

c. Lupta pana la moarte, si primesti ‘WARN’. 

II. Pe cine ai voie să faci 'DM'?

a. Pe oricine;

b. Pe civili;

c. Pe politisti;

III.Cand ai voie sa faci ’C-Bug’ sau sa ti arma pe ’H’ intr-o masina?

a. Cand fac DM pe politisti;

b. Oricand;

c. Niciodata.

(Dupa sustinerea testului, instructorul este obligat sa foloseasca comanda (/givegun ;NumeleClientului; si sa ii spuna sa traga cu acel ’Silenced Pistol’ intr-un obiect apropiat.)

Exemplu: Bun, acum ca ai trecut testul, iti voi oferi un pistol silentios, cu care te rog sa tragi toate gloantele in masina mea / in acest perete / in acest container.

* acest tutorial a fost făcut special pentru jucătorii care nu înțeleg regulamentul, și nu știu să îl aplice, este formula cea mai simplă explicată acum *

* acest tutorial se referă doar la licența de port-armă (gun), voi reveni cu edit și pentru restul licențelor *

* pentru cei care au unele probleme cu lag-ul, și nu își permit să își țină acest tutorial în ”taskbar”, le-am făcut un document word (.docx), care îl pot descărca de aici:

DOWNLOAD TUTORIAL