Dragosh Zamfir Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Salut am si eu o mare problema joc samp si deodata se blocheaza ... si merge sa ies din el doar daca dau control alt delete Am testat si in sg si nu am probleme ... dau +1 celui care m-a ajuta P.S: am un gta3.img retexturat umbre schimbate gloante reale animati noi si efecte dar nu vreau sa le dezinstalez
Keldon Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Pai tu nu vrei sa reinstalezi gta3.img ala? Trebuia inainte sa bagi modurile si tot sa faci o copie, dupa puneai modurile. Daca ceva n uera in regula bagai inapoi ala original.. Probabil ca ai mai multe, si unul este corupt s ide asta face asa. Eu cred ca de acolo este problema, doar incearca.
Solution alex199362 Posted July 6, 2014 Solution Posted July 6, 2014 Hello, si eu aum cateva zile am avut aceasi problema, acum iti voi arata cativa pasi care te vor ajuta sa scapi de aceasta problema: 1)Ar trebuii sa-ti scoti toate modurile nefolositoare specificate mai sus(umbrele, moduri vizuale). 2)Ar trebuii sa-ti scanezi PC-ul pentru ca de obicei acolo este problema. 3)Dupa ce faci toate astea scanezi erorile de la Windows cu CCleaner. P.S Daca te-am ajutat nu ezita sa dai +1. 1
alex199362 Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Dragos nu conteaza acest lucru, nu te ajuta cu nimic, verifica mai sus ce ti-am scris, aia te va ajuta.
Recommended Posts