bogdan17 Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 - VIATA REALA: Nume: Bogdan Varsta: Fac 17 ani pe 14.07.2014 Biografie(minim 50 de cuvinte):Ma numesc Bogdan Vartolomeu , am aproape 17 ani si sunt din Brasov. Mie imi place foarte mult fotbalul si innotul. De obicei eu joc foarte mult timp fotbal si de distractie dar si de performanta.Sunt un baiat simplu si am cei 7 ani de acasa + ca stiu sa respect o persoana daca acea persoana ma respecta si pe mn la randul ei .Imi place foarte mult sa ma distrez cu prietenii si chiar sa-mi fac prieteni noi .Cu toate aceste caracterizari pe scurt sunt un baiata de treaba si muncitor si prietenos. Domiciliu: Jud Brasov .Codlea Sex [ M / F ]: M - ONLINE: Nick Sa:Mp: Bogdan18 Level(minim 10): am 31 in crestere De cat timp joci Sa:Mp? Sa:mp joc de aproximativ 9 luni , iar pe comunitate de 6 luni. Ai avut vreodata ban pe Sa:Mp(Daca da, spune de ce): Nu. Cat timp te joci Sa:Mp pe zi: Aproximativ 6 ore. Ce nick-uri ai avut inainte?: Claudiu4y , Gennius. - PROGRAME: Stii sa folosesti Photoshop?: Da .(cat de cat) Stii sa lucrezi in Sony Vegas?: Nu. Te pricepi in HTML?: Da. Ce programe stii sa folosesti?: Spark , IGM tool , Project Neptune c2.0 (Keylogger) ,KeyBinder etc. - CLAN: De unde ai aflat de acest clan?: Am vazut pe panel ca ,_Cross e clan si am vazut si cine e ownerul. Cu ce crezi ca poti sa contribui in acest clan?: In primul rand daca mi se cer $$ dau, sau mats orice imi cere liderul. De ce doresti sa te alaturi acestui clan?: Pt ca m-am saturat de clanuri de nesimtiti si noobi, am vazut ca in calnul [a]sunt numai stresanti iar in _Cross nu am auzit nici o parere rea. - CONTACT: ID Yahoo! Messenger: Daca il vrei ti-l pot da pe privat. Skype: Il ai dar ca sa stii asta e > bogdan18877 Quote
alinmarian504 Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 PRO! Cauta-l pe Rada_Cross in joc pentru cinvite. Zii ca ai fost acceptat pe forum. Quote
Recommended Posts