ChildOfDark Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 Frumos,dar mi se pare ca le faci cu mult sharpen,sau nu pui,dar le faci in alt fel..Nu au pic de blur,sunt prea simple.
Rage Posted July 26, 2014 Author Posted July 26, 2014 (edited) Multumesc pentru pareri/sfaturi.Ceva noutati: Edited July 26, 2014 by Rage
Cllau. Posted July 26, 2014 Posted July 26, 2014 Ba ce sa zic le ai nu le ai da le ai,(tili 2014), astept o creatia a ta pentru bossu tili Avatar cu cel mai smecher boss sau gasesti tu un stock dai pm cand e gata, tili say:RAGEQUIT
eNdz0rDT Posted July 26, 2014 Posted July 26, 2014 Destul de bune, dar mai urmareste cateva tutoriale legate de text. In rest sunt ok.
FRAMES Posted July 26, 2014 Posted July 26, 2014 Sunt destul de bune creatiile la inceput ,sper sa avansezi cat mai repede !
Gigii. Posted July 26, 2014 Posted July 26, 2014 Destul de bune, dar mai urmareste cateva tutoriale legate de text. In rest sunt ok.
Sean Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 Frumoase efecte ! dar mai ai de lucrat la o chestie la care multi „Mini Graphic Designeri” trebuie sa lucreze. Si anume Textul. Trebuie sa precizez ca si eu nu prea le am cu textul de asta nu pun text in lucrarile mele :D. GG
2Vlad002 Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 Foarte frumoase, nu te lasa! OFF:Check PM Cele mai oribile poze de pe toata comunitatea si copiate :). Apare si domnu "ceilanti" in poza (kiddoo28x) =]]] SALKF P@ 1.Ai gresit topicul, topicul pentru retardati e la sectiunea Discutii Generale , Sub Forum -Am invatat sa facem post. 2.w0w, ai invatat sa faci un post si ne arati noua? Aplauze sa nu incepi sa plangi. Peace. ON:Frumos, continua.
Rage Posted August 4, 2014 Author Posted August 4, 2014 (edited) Cele mai oribile poze de pe toata comunitatea si copiate :). Apare si domnu "ceilanti" in poza (kiddoo28x) =]]] SALKF P@ Bă jur, deci jur că așteptam să comentezi în acest topic. Nu știu cum se face că voi vă credeți mari personalități efectiv fapt sunteți niște copii care din lipsa de ocupație comentează în topicurile altora și se dau mari "smardoi". Aceste vorbe adresate mie arată slăbiciune din partea voastră. Sunteți niște persoane slabe ușor de manipulat care cred și imită tot ceea ce văd în jurul lor. Și nu este în totalitate vina voastră ci mai mult a sistemului dar nu stau să vorbesc cu voi chestii de genul acesta pentru ca nu are rost. Ceea ce ți-am spus în celălalt topic este în totalitate adevărat și te deranjează enorm iar drept dovadă nu ai mai comentat nimic după. Și tu ai înțeles asta iar acum încerci să te " răzbuni ". Să-ți spun un secret, "răzbunarea" ta și vorbele acestea pe mine mă întăresc și îmi arată că sunt oameni care îmi țin evidența și care îmi urmăresc activitatea. Până la urmă ăsta este și scopul să ajung cât de cât cunoscut și respectat dar mai mult decât atât, vreau sa ma distrez pe această comunitate. Nu doresc respect din partea voastră ci din partea persoanelor care gândesc singure și au mintea deschisă, nu de persoane ce imita ceea ce văd în jurul lor, că până la urma "Ce face omul face și maimuța". Și cu asta am încheiat tot, nu vă voi mai răspunde la comment-uri și voi cere ca acestea sa fie șterse dacă mai continua sa apară. Am încercat să fiu diplomat cu voi deși puteam sa va ironizez și sa va fac de râs în multe feluri.Vă salut și vă urez multă baftă. P.S. Data viitoare măcar încearcă sa scrii tu nu sa dai Quote de la alții. Edited August 4, 2014 by Ambroze.
Devilutzul Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 Bă jur, deci jur că așteptam să comentezi în acest topic. Nu știu cum se face că voi vă credeți mari personalități dar de fapt sunteți niște copii care din lipsa de ocupație comentează în topicurile altora și se dau mari "smardoi". Aceste vorbe adresate mie arată slăbiciune din partea voastră. Sunteți niște persoane slabe ușor de manipulat care cred și imită tot ceea ce văd în jurul lor. Și nu este în totalitate vina voastră ci mai mult a sistemului dar nu stau să vorbesc cu voi chestii de genul acesta pentru ca nu are rost. Ceea ca ți-am spus în celălalt topic este în totalitate adevărat și te deranjează enorm iar drept dovadă nu ai mai comentat nimic după. Și tu ai înțeles asta iar acum încerci să te " răzbuni ". Să-ți spun un secret, "răzbunarea" ta și vorbele acestea pe mine mă întăresc și îmi arată că sunt oameni care îmi țin evidența și care îmi urmăresc activitatea. Până la urmă ăsta este și scopul să ajung cât de cât cunoscut și respectat dar mai mult decât atât, vreau sa ma distrez pe această comunitate. Nu doresc respect din partea voastră ci din partea persoanelor care gândesc singure și au mintea deschisă, nu de persoane ce imita ceea ce văd în jurul lor, că până la urma "Ce face omul face și maimuța". Și cu asta am încheiat tot, nu vă voi mai răspunde la comment-uri și voi cere ca acestea sa fie șterse dacă mai continua sa apară. Am încercat să fiu diplomat cu voi deși puteam sa va ironizez și sa va fac de râs în multe feluri.Vă salut și vă urez multă baftă. P.S. Data viitoare măcar încearcă sa scrii tu nu sa dau Quote de la alții. M3n, eu nici nu te cunosc, tu m-ai luat la rost ca am tinut lideru 5 zile. Putoi prost ce esti.
Rage Posted August 4, 2014 Author Posted August 4, 2014 M3n, eu nici nu te cunosc, tu m-ai luat la rost ca am tinut lideru 5 zile. Putoi prost ce esti. Hmm, voi face o excepție și îți voi mai lăsa un reply deși am spus ca nu mai fac asta. În primul rând cuvântul "m3n" nu exista în DEX și în ultimul timp am văzut destul de multe persoane folosind aceasta expresie. Exact cum spuneam mai sus "ce face omul face și maimuța". În al doilea rând nu te-am luat la rost ți-am spus ca nu ai dreptul sa comentezi și să jignești o persoana dacă nu ești mai presus de aceasta. În al treilea rând surpriza, nici cuvântul "putoi" nu exista în DEX. Atâta timp cât nu ești mai presus de mine și nu pot învăța nimic de la tine te rog sa nu mai lași reply în vreun topic de al meu.
VodkaFTW Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 As vrea si eu daca poti sai mi faci o imagine gif cum ai fructul ala care se taie numai ca sa fie scris VodkaFTW
Rage Posted August 11, 2014 Author Posted August 11, 2014 Va multumesc.New: - Nu uitati sa setati pe 1080 HD.
Recommended Posts