Jump to content

Recommended Posts

Posted

Frumos intro-ul, am vazut si eu template-ul pentru AE pe net, e frumusel, doar ca l-am gasit la 0.50$ :))

Posted

Cele mai oribile poze de pe toata comunitatea si copiate :). Apare si domnu "ceilanti" in poza (kiddoo28x) =]]] SALKF P@

Cele mai oribile poze de pe toata comunitatea si copiate :). Apare si domnu "ceilanti" in poza (kiddoo28x) =]]] SALKF P@

De ce dai quote la un alt post de al tău?

Fuck the logic. Nu realizezi ca te faci de rușine?

Posted

Posted (edited)

Te înțeleg că ai un vocabular limitat dar încearcă să mai cauți pe google și alte cuvinte. Este destul de rău ca la vârsta ta să te poți limita doar la quote.

Edited by Ambroze.
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Multumesc.

NEW: If9nDB4.jpg  scJrtUK.jpg  17f5Cvh.png  UndBbbZ.png

vK9ElAi.jpg

YE3E1LT.jpg
Nu ma pricep foarte bine la blur(sunt inca in stadiul de experimentare), dar il voi invata pana la urma :).

Edited by Ambroze.
Posted

Multumesc, si stiu asta deja. Incerc sa invat mai mult la text si la integrarea acestuia dar pana atunci voi incerca sa evit text-ul pe creatii.

Posted

Multumesc.

NEW: If9nDB4.jpg  scJrtUK.jpg  17f5Cvh.png  UndBbbZ.png

vK9ElAi.jpg

YE3E1LT.jpg

Nu ma pricep foarte bine la blur(sunt inca in stadiul de experimentare), dar il voi invata pana la urma :).

Frumoase creatii!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp