Ferko Posted August 26, 2014 Author Posted August 26, 2014 (edited) Mai trebuie sa inveti,invata sa pui o culoare si font decent pe o poza,oricum bafta in continuare ;d Multumesc. Bq.Devil_Kid, on 22 Aug 2014 - 01:58, said: Foarte Frumoase ! Mersii 1+? Edited August 26, 2014 by CRiSTYMC
Ferko Posted September 1, 2014 Author Posted September 1, 2014 Nice. Apreciez :), nu strica sa apesi pe 1+.
Levente. Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Sti, daca stai intr-un fel, cu capu in jos, cu ochii inchisi, cu picioarele la 90 de grade sunt dragute. Eh, gluma xD infine, arata, eeeh, destul de bine pentru un incepator newbie de tat, mai urmeaza niste tutoriale, nu fa numai avatare, fa si niste semnaturi, logouri, sa evoluezi, chesti, ca totusi, clatita mea..
Ferko Posted September 7, 2014 Author Posted September 7, 2014 Sti, daca stai intr-un fel, cu capu in jos, cu ochii inchisi, cu picioarele la 90 de grade sunt dragute. Eh, gluma xD infine, arata, eeeh, destul de bine pentru un incepator newbie de tat, mai urmeaza niste tutoriale, nu fa numai avatare, fa si niste semnaturi, logouri, sa evoluezi, chesti, ca totusi, clatita mea.. Chiar m-am uitat cu capu in jos si sunt chiar jmekere :)). Chiar la asta lucrez.
Claudiu12 Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 Foarte faine omule. Sti sa lucrezi bine in ps. :D
Po1son Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 Un sfat:: Nu mai posta cate o creatie strange cam 10-20 si posteaza-le.
Ferko Posted September 14, 2014 Author Posted September 14, 2014 Foarte faine omule. Sti sa lucrezi bine in ps. :D Nu strica 1+.. Un sfat:: Nu mai posta cate o creatie strange cam 10-20 si posteaza-le. Multumesc de sfat.
GabiRadu Posted April 24, 2015 Posted April 24, 2015 (edited) @, lucrezi destul de ok. Iti dau un sfat: Text-ul "bugged" scrie-l cu font-ul wendy pe 10 si la text nu mai pune asa multe chestii, incearca sa faci cat mai simplu, sa fie frumos, daca bagi 100 de "prostii" nu prea se vede bine, sa bagi un "Drop Shadow" pe "Size" 1, "Distance" 1, "Spread" 0 si "Angle" la 90, poti sa pui text-ul pe "Soft Light" si daca vrei sa iasa mai in evidenta poti sa pui si un "Inner Glow" pe culoare "acacab" sau dupa placul tau. Si mai uita-te la cateva tutoriale. Edited April 24, 2015 by xGbY
motor Posted April 24, 2015 Posted April 24, 2015 @, lucrezi destul de ok. Iti dau un sfat: Text-ul "bugged" scrie-l cu font-ul wendy pe 10 si la text nu mai pune asa multe chestii, incearca sa faci cat mai simplu, sa fie frumos, daca bagi 100 de "prostii" nu prea se vede bine, sa bagi un "Drop Shadow" pe "Size" 1, "Distance" 1, "Spread" 0 si "Angle" la 90, poti sa pui text-ul pe "Soft Light" si daca vrei sa iasa mai in evidenta poti sa pui si un "Inner Glow" pe culoare "acacab" sau dupa placul tau. Si mai uita-te la cateva tutoriale. Daca imi da voie colegu sa mai adaug ceva: Textul "bugged" poti sa il pui si pe un Visitor pe 10 (eu asa il pun). Este la alegerea ta ce si cum pui... dar ori ce pui incearca sa fie simplu, frumos, elegant si clar si nu prea incarcat. Baga nasu prin tutoriale si exerseaza daca vrei sa devi printre cei mai buni. PS: Te astept si pe la mine cu o parere http://forum.bugged.ro/topic/133065-portofoliu-azinu/
Dom.Corona Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 Cum e vorba aia: Mai ai de tras. Verifica cateva tutoriale! ;) Exact.
21cercy Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 @, Nu s-a mai postat nimic de mai mult de 30 de zile. ~Locked. Pentru redeschidere, PM.
Recommended Posts