Eugen Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 (edited) Astept ceva pareri. Nu sunt cine stie ce..doar ma plictiseam si ma jucam cu efectele. Edited May 7, 2013 by Eugen.
Cllau.Capone Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Sunt frumoase cat de cat, dar incearca un font mai simplu si mai complex.
G.Darius Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 (edited) Vrei o parere ? sunt foarte naspa.. ma refer la font... Mai frumos e cel prezent ! Edited May 7, 2013 by G.Darius
Eugen Posted May 7, 2013 Author Posted May 7, 2013 (edited) Am mai pus unul. Le fac de plictiseala, astept parerile voastre.. Vrei o parere ? sunt foarte naspa.. ma refer la font... Mai frumos e cel prezent ! Nu sunt facute sa il inlocuiasca pe cel prezent, sunt facute doar sa va arat. o.O Oricum..cel prezent e facut tot de mine. Edited May 7, 2013 by Eugen.
Rapu98 Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Poate asta -> In rest ..... _____ Nu pot comenta ca te superi
KNUTZ Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Prea copilăreşti,prea multe efecte,un logo/banner trebuie sa fie ceva simpluţ dar frumos..
xBoRn Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Prea copilăreşti,prea multe efecte,un logo/banner trebuie sa fie ceva simpluţ dar frumos.. Idem. Se vede că sunt făcute de plictiseală...
Eugen Posted May 8, 2013 Author Posted May 8, 2013 @ sa muncesc la? :)) Sunt facute de plictiseala, doar ma jucam cu efectele. Le-am postat doar sa va arat efectele, in nici un caz sa-l inlocuiasca pe cel curent, care e facut tot de mine.
Andale Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Fratilor, Eugen le-a facut de placere, la plictiseala. Daca vrem opere de arta hai la muzeu :)). 2,3 si 6 arata mai bine. :)
winsi Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 Fratilor, Eugen le-a facut de placere, la plictiseala. Daca vrem opere de arta hai la muzeu :)). 2,3 si 6 arata mai bine. :) In ce slobozu' meu de muzeu ai vazut tu bannere? lolz? On: MAGNIFIC, MIRIFIC, SPLENDID!
Eugen Posted May 16, 2013 Author Posted May 16, 2013 Foarte slabut.... mai ai de lucru. Astept ceva asemanator de la tine.
ZERS Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 (edited) Poftim, facut de mine cu catva timp in urma. Nu mi-a luat mai mult de 5 minute Edited May 16, 2013 by ıllıllı zeяson ıllıllı
Eugen Posted May 16, 2013 Author Posted May 16, 2013 Poftim, facut de mine cu catva timp in urma. Nu mi-a luat mai mult de 5 minute Fa frate ceva mai greu, nu un drop shadow si niște linii
ZERS Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Fa frate ceva mai greu, nu un drop shadow si niște linii Eugene, eu doar mi-am spus parerea, nu trebuie sa sari cu c**u in sus pentru asta. Daca e sa comparam profilul meu cu al tau ... nu e acelasi lucru. Asa ca mai bine veziti de treaba ta ca nu esti cel mai bun in PhotoShop de pe comunitatea asta chiar daca ai Designer. Vrei sa sti adevarul? Uite ti-l zic eu: Tu ai invatat sa pui niste lini, ai gasit niste texte si ai facut un topic in care le-ai oferit tuturor un avatar cu un stock anume pe care tu ai pus numai aceleasi EFECTE ! Si daca e sa o luam asa, cred ca majoritatea de pe comunitate sunt de acord cu mine in privinta asta.
Recommended Posts