Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Astept ceva pareri.

y41kkV1.png

PxguTGz.png

SNtHD8X.png

Gt11Nd9.png

aqDoXkO.png

dUlf99Y.png

ZM4Hiqh.png

Nu sunt cine stie ce..doar ma plictiseam si ma jucam cu efectele.

Edited by Eugen.
Posted (edited)

Am mai pus unul. 

Le fac de plictiseala, astept parerile voastre..

Vrei o parere ? sunt foarte naspa.. ma refer la font...

Mai frumos e cel prezent !

Nu sunt facute sa il inlocuiasca pe cel prezent, sunt facute doar sa va arat. o.O Oricum..cel prezent e facut tot de mine.

Edited by Eugen.
Posted

Prea copilăreşti,prea multe efecte,un logo/banner trebuie sa fie ceva simpluţ dar frumos..

Posted

Prea copilăreşti,prea multe efecte,un logo/banner trebuie sa fie ceva simpluţ dar frumos..

Idem. 

Se vede că sunt făcute de plictiseală...

Posted

@ sa muncesc la? :))

Sunt facute de plictiseala, doar ma jucam cu efectele. Le-am postat doar sa va arat efectele, in nici un caz sa-l inlocuiasca pe cel curent, care e facut tot de mine.

Posted

Fratilor, Eugen le-a facut de placere, la plictiseala. Daca vrem opere de arta hai la muzeu :)). 2,3 si 6 arata mai bine. :)

Posted

Fratilor, Eugen le-a facut de placere, la plictiseala. Daca vrem opere de arta hai la muzeu :)). 2,3 si 6 arata mai bine. :)

In ce slobozu' meu de muzeu ai vazut tu bannere? lolz?

On: MAGNIFIC, MIRIFIC, SPLENDID!

Posted (edited)

Dn6Avsf.png

Poftim, facut de mine cu catva timp in urma. Nu mi-a luat mai mult de 5 minute

Edited by ıllıllı zeяson ıllıllı
Posted

Dn6Avsf.png

Poftim, facut de mine cu catva timp in urma. Nu mi-a luat mai mult de 5 minute

Fa frate ceva mai greu, nu un drop shadow si niște linii

Posted

Fa frate ceva mai greu, nu un drop shadow si niște linii

Eugene, eu doar mi-am spus parerea, nu trebuie sa sari cu c**u in sus pentru asta.

Daca e sa comparam profilul meu cu al tau ... nu e acelasi lucru.

Asa ca mai bine veziti de treaba ta ca nu esti cel mai bun in PhotoShop de pe comunitatea asta chiar daca ai Designer.

Vrei sa sti adevarul? Uite ti-l zic eu: Tu ai invatat sa pui niste lini, ai gasit niste texte si ai facut un topic in care le-ai oferit tuturor un avatar cu un stock anume pe care tu ai pus numai aceleasi EFECTE ! Si daca e sa o luam asa, cred ca majoritatea de pe comunitate sunt de acord cu mine in privinta asta.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp