TeoHD Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 Subiectul video-ului: Cum am revenit pe bugged, am decis sa ma mut pe serverul red, pentur ca mi-e sila sa fac level 15 pe blue, asa ca m-am decis sa ma duc la paint si de ce nu sa fac o mica filmare. Desi nu am mai tras de ceva timp tot mai am valoarea in sange. Astept si critici si aplauze si toate cele, chiar daca nu imi pasa, dar o sa fie fain. Am tras si pe langa, dupa cum spuneam nu am mai tras de mult timp, pentru ca am avut o mica vacanta. Recomand: 1080p- Full HD O scurta prezentare: Asa se da magie, remember:D. Vor mai urma si waruri si toate cele. Link catre filmulet: https://www.youtube.com/watch?v=nhyR2dhrXU0&feature=youtu.be
Cadittza.. Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 Daca puneai si o melodie pe fundal, era perfect. Dupa o revenire cum spui, dupa mult timp, nu este rau. Check:
TeoHD Posted July 8, 2014 Author Posted July 8, 2014 Mai bine nu puneai video...fara suparare Tipic haterilor, mz m3n, skz ca sn mai bun decat tn :*. Mai bine nu puneai video...fara suparare Tipic haterilor, mz m3n, skz ca sn mai bun decat tn :*.
Fielddone2 Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 Daca puneai si o melodie pe fundal, era perfect. Dupa o revenire cum spui, dupa mult timp, nu este rau. Check: Nu pui si fazele cand am dat macel si-am luat bestul? Sau cand v-am luat turfe? Asa credeam si eu. @W1nnd GG targovisteanca mea!
Cadittza.. Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 Nu pui si fazele cand am dat macel si-am luat bestul? Sau cand v-am luat turfe? Asa credeam si eu. @W1nnd GG targovisteanca mea! Tu best? nu prea cred, am uitat sa fac ss la toate besturile, sry. Scuze de off topic, mai zic inca o data ca tragi destul de bine.
NoroceL Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 GG, frumos oricum.Baietii care zic "fara suparare, mai bine nu-l puneai", reveniti voi dupa o perioada de timp si trageti ca el.
EualexutzU Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 Daca puneai si o melodie pe fundal, era perfect. Dupa o revenire cum spui, dupa mult timp, nu este rau. Check: Hahahaha, tare faza, aveai bind cu id si ps de la tw? =]]] PS: Tragi bine :P
Fielddone2 Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 Tu best? nu prea cred, am uitat sa fac ss la toate besturile, sry. Scuze de off topic, mai zic inca o data ca tragi destul de bine. auzi ma, a cui era tinta? ca am uitat ca o aveam prin PC si am sters-o.
Lorenz Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 Subiectul video-ului: Cum am revenit pe bugged, am decis sa ma mut pe serverul red, pentur ca mi-e sila sa fac level 15 pe blue, asa ca m-am decis sa ma duc la paint si de ce nu sa fac o mica filmare. Desi nu am mai tras de ceva timp tot mai am valoarea in sange. Astept si critici si aplauze si toate cele, chiar daca nu imi pasa, dar o sa fie fain. Am tras si pe langa, dupa cum spuneam nu am mai tras de mult timp, pentru ca am avut o mica vacanta. Recomand: 1080p- Full HD O scurta prezentare: Asa se da magie, remember:D. Vor mai urma si waruri si toate cele. Link catre filmulet: https://www.youtube.com/watch?v=nhyR2dhrXU0&feature=youtu.be Tragi foarte bine , dar dami armele tale :o3 .
Layzz Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 Tragi foarte bine , dar dami armele tale :o3 . sunt armele mele, salut.
DoodLyZ Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 Nu pui si fazele cand am dat macel si-am luat bestul? Sau cand v-am luat turfe? Asa credeam si eu. @W1nnd GG targovisteanca mea! :))) Cum te-a teleportat la admini
TeoHD Posted July 9, 2014 Author Posted July 9, 2014 (edited) @, @, pentru arme verifica profilul lui uzumaky, are acolo tot ce vrei si ce nu vrei, zici ca-i site indecent, :D:d <<joke>> Uzumel mersi boss, arme tale au valoare si daia trag bine:*. Multumesc pentru pareri:d, o sa incerc in timp sa trag si mai bine:D:D. Caditza frumos m3n :))))))))))> Fieldone-> Targoviste are valuare' :)). :D <<banip>> Edited July 9, 2014 by W 1 N N d
Recommended Posts