Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted
  1. Foloseste si alte fonturi, am vazut ca mai mereu se repeta acelasi font in avatarele tale. 
  2. La text ii poti adauga un Drop Shadow de 1 0 1, pentru un aspect mai frumos.
  3. Textul trebuie sa aibe o culoare care sa se potriveasca cu imaginea, (*exemplu negativ* - In imagine predomina albastru, si tu pui un text verde sau galben). Daca textul ales crezi ca nu se potriveste prea bine cu imaginea, poti seta textul pe Overlay sau Soft Light.
  4. Incearca sa folosesti si Gradients, daca iti este lene sa ti le faci de fiecare data, sunt pe net o gramada de pack-uri cu resurse unde gasesti asa ceva.
  5. Pentru textul secundar trebuie sa folosesti dimensiunile de 10x si fontul Visitor Brk sau Wendy de preferat.

​  Sper ca te-am ajutat, nu te da batut, continua sa lucrezi si cu timpul o sa ai rezultate din ce in ce mai bune.  ^_^ 

Posted

@, Îți mulțumesc pentru sfaturile acordate, o să-mi fie de folos pe viitor, iar în următoarele creații o să aplic ce mi-ai recomandat !

P.S: Folosesc mereu Drop Shadow 1 0 1 pe text.

Posted

1. Sunt frumoase creatiile la inceput .

2. Incearca alte fonturi noi de pe "dafont" o sa iti fie de mare ajutor + foloseste gradients.

3. Foloseste si blur la unele poze o sa arate bine .

4. La font foloseste drop shadow + gradient overlay

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp