Hank Posted September 8, 2014 Author Posted September 8, 2014 @, Multam! @, Mai am, dar momentan ma ocup pe alta comunitate, aici m-am cam retras, dar o sa continui cu alte creatii zilele urmatoare.
Lorenz Posted September 11, 2014 Posted September 11, 2014 @, Poftim. @, Multumesc frumos! @Hank, fa-mi si mie la fel, cum i-ai facut la Passion, doar sa scrie L.Ionut si cu o culoare mai albastru deschis, mz dau +1 .
Mariusickazz Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Fa-mi si mie una cu scrisul Mariusickazz si jos sa scrie GROVEFTW, culoarea verde inchis.= Sa fie ceva ca creatia lui [AIM]Knowledge ! Dau +1!
DivinNNN Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 @@Alpheus, Cu placere! :)) @, Poftim, daca ti-au placut, poti sa-mi dai si un +1.( am facut 2 ca am crezut ca ai gresit nume) @, Multumesc. ( le am deschise ) @, Multumesc! NEW!! Cine vrea o semnatura de genul, sa lase un comentariu! As vrea si eu una cu " DEKO " , albastru mai deschis , primul model , dau + 1 ..
21cercy Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 @, Nu s-a mai postat nimic de mai mult de 30 de zile. ~Locked. Pentru redeschidere, PM.
Recommended Posts