IonutTudor Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 (edited) Salutare! Azi o sa va arat modurile de masini pe care le folosesc. Nu sunt create de mine! Nici-un mod nu da crash sau face lag (cel putin mie). Astea-s jumatate din modurile de masini pe care le am dar nu le-am putut gasii pe server...... Sper sa va placa! :D Uranus: Feltzer: Bullet: Stratum: Jester (stanga): Road Train (tir): Police car LV si SF: Infernus: Huntley (stanga): Flash: Tow Truck: Police Car LS: Buffalo (mijloc) si Sultan (dreapta): Hydra (Starskream): Turismo (BMW M3 - stanga) Banshee (Ford Mustang - decapotabil la respawn) si Elegy (Nissan Skyline): Linkuri download: http://www39.zippyshare.com/v/93422772/file.html Edited July 9, 2014 by Whats_UP 5
AbeeJr Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 O sa iau doar Elegy si Huntley , celalalte sunt urate..
Evander Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Arata foarte bine, apropo ENB ala e pentru calculatoare mai bune / mai slabe ca l-as vrea si eu..
IonutTudor Posted July 10, 2014 Author Posted July 10, 2014 Arata foarte bine, apropo ENB ala e pentru calculatoare mai bune / mai slabe ca l-as vrea si eu.. Pentru PC-uri bune.
Danny_Own Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Imi dai te rog font-ul din ultima poza? Si cum ai reusit sa arate asa scrisul din chat?
ROAKERU Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Am si eu o intrebare! Cum se baga aceste moduri cu spark?
IonutTudor Posted July 11, 2014 Author Posted July 11, 2014 (edited) Foarte frumoase masinile ai +1 . Mersi :D Arata toate foarte bine,multumim! Thx :D Imi dai te rog font-ul din ultima poza? Si cum ai reusit sa arate asa scrisul din chat? Fontul din ultima poza nu il mai am....dar pot sa iti dau sa iti scrie la fel ca si mie in chat. Descarci newft de aici: http://ge.tt/4HNNgrn1/v/0?c si il bagi in My Computer - Local disk C - Windows - Fonts. Descarci fisierul "samp.dll" si il bagi in folderul in care ai GTA SA instalat, respectiv SA:MP. Uite link: http://ge.tt/6K76arn1/v/0?c Misto infernusu Stiu :X Il ador. Am si eu o intrebare! Cum se baga aceste moduri cu spark? Deschizi Spark, dai Open - alegi gta3.img din folderul Gta SA > models> gta3.img. Apoi dai "Import" si alegi fisierele .dff si .txd. si gata. Frumoase! Mersi Frumoase, modurile. Mersi Gg Cred ca ai PC de titanium.gg Thx. Am asa: 4 GB DDR3 Procesor Intel Core i3 cu 2 nuclee de 3.4GHz Placa video NVidia GeForce GT630 2GB 128 biti Hard 1TB Edited July 11, 2014 by Whats_UP
Danny_Own Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 Fontul din ultima poza nu il mai am....dar pot sa iti dau sa iti scrie la fel ca si mie in chat. Descarci newft de aici: http://ge.tt/4HNNgrn1/v/0?c si il bagi in My Computer - Local disk C - Windows - Fonts. Descarci fisierul "samp.dll" si il bagi in folderul in care ai GTA SA instalat, respectiv SA:MP. Uite link: http://ge.tt/6K76arn1/v/0?c Merci :X
ROAKERU Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 (edited) Salutare! Azi o sa va arat modurile de masini pe care le folosesc. Nu sunt create de mine! Nici-un mod nu da crash sau face lag (cel putin mie). Astea-s jumatate din modurile de masini pe care le am dar nu le-am putut gasii pe server...... Sper sa va placa! :D Uranus: Feltzer: Bullet: Stratum: Jester (stanga): Road Train (tir): Police car LV si SF: Infernus: Huntley (stanga): Flash: Tow Truck: Police Car LS: Buffalo (mijloc) si Sultan (dreapta): Hydra (Starskream): Turismo (BMW M3 - stanga) Banshee (Ford Mustang - decapotabil la respawn) si Elegy (Nissan Skyline): Pentru Cheetah nu ai si tu un mod care sa se bage cu spark? :> Edited July 12, 2014 by .Raduz0r
IonutTudor Posted July 12, 2014 Author Posted July 12, 2014 Salutare! Azi o sa va arat modurile de masini pe care le folosesc. Nu sunt create de mine! Nici-un mod nu da crash sau face lag (cel putin mie). Astea-s jumatate din modurile de masini pe care le am dar nu le-am putut gasii pe server...... Sper sa va placa! :D Uranus: Feltzer: Bullet: Stratum: Jester (stanga): Road Train (tir): Police car LV si SF: Infernus: Huntley (stanga): Flash: Tow Truck: Police Car LS: Buffalo (mijloc) si Sultan (dreapta): Hydra (Starskream): Turismo (BMW M3 - stanga) Banshee (Ford Mustang - decapotabil la respawn) si Elegy (Nissan Skyline): Pentru Cheetah nu ai si tu un mod care sa se bage cu spark? :> Din cate sti Cheetah se tuneaza. Daca pui un mod pe el, atunci cand vei intalni pe cineva cu un Cheetah tunat vei lua crash. Eu iti pot face rost dar o sa incepi sa iei crashuri. Deasta eu pun doar pe masinile care nu se tuneaza cu spoiler, prag, body kit etc.
ROAKERU Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 Din cate sti Cheetah se tuneaza. Daca pui un mod pe el, atunci cand vei intalni pe cineva cu un Cheetah tunat vei lua crash. Eu iti pot face rost dar o sa incepi sa iei crashuri. Deasta eu pun doar pe masinile care nu se tuneaza cu spoiler, prag, body kit etc. Aha, multumesc pentru pont :)
Nadesh0t.dLL Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 Bai, arata super modurile. Link de download pentru unele nu ai?
Recommended Posts