Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Subiectul video-ului:Stunt.

O scurta prezentare:Sunt stunt-uri facute de mine in orasele Lv/Ls/Sf.

Link catre filmulet:

Scuza-ti de claritatea video-ului si sunt incepator cu stunt-urile daca va placut cum a iesit nu ezidati sa dati +1.

Edited by ClaudYu.
  • Upvote 4
Posted

Pe langa claritatea care nu e buna cum ai precizat si tu, mai e si lagul care fac cam plictisitor acest video. Oricum toate au un inceput bravo si sper ca pe viitor sa rezolvi si aceste mici imperfectiuni.

Posted (edited)

Se misca in poze, 5 fps cred ca aveai, mai bine filmai cu telefonul ;).

Toate aceste Stunt-uri au fost facute de 1000 de ori, ceva mai original nu avem, no?

Edited by Cadittza..
Posted (edited)

OFF: Ai lag sau mi se pare mie?

ON: Frumoase stunt-uri.

O sa modific ceva ca am folosit un effect cam lent... gata am schimbat acum parca merge mai repede.

Pe langa claritatea care nu e buna cum ai precizat si tu, mai e si lagul care fac cam plictisitor acest video. Oricum toate au un inceput bravo si sper ca pe viitor sa rezolvi si aceste mici imperfectiuni.

O sa modific efectul acela si dupa o sa dau edit. Am schimbat parca merge mai repede.

Toate aceste Stunt-uri au fost facute de 1000 de ori, ceva mai original nu avem, no?

Frate stiu ca ai ceva cu mine de cand am iesit din italian dar daca vrei sa stii am folosit un effect care face sa se miste asa si o sa-l schimb..si daca stii tu prea multe stunt-uri fale sa le vad si eu....si inca ceva la mine in pc se vad foarte bine dar daca esti asa "inteligent" ai stii ca youtube scade claritatea video-urilor.

Am schimbat parca merge mai repede.

Edited by ClaudYu.
Posted

Tot ce este acolo, eu te-am invăţăt şi nici mersi n-ai zis.

Oricum, bravo fiule. Trebuie să te mai învăţ, ai priceput cât de cât, dar tot nu reuşeşti ce pot eu.

Posted (edited)

Tot ce este acolo, eu te-am invăţăt şi nici mersi n-ai zis.

Oricum, bravo fiule. Trebuie să te mai învăţ, ai priceput cât de cât, dar tot nu reuşeşti ce pot eu.

Ce mai invatat ca astea se gasesc pe net. Recunosc sunt max. 3-4 care tu mi le-ai aratat dar si eu ti-am aratat cateva.

Si daca poti asa bine fa si tu un video.

Si aici zici bravo si in joc vii cu nu stiu ce ca nu te-am luat in video..

Destul de reusit stunt-ul.

Mersi.

Edited by Sz.ClaudYu.
Posted

O sa modific ceva ca am folosit un effect cam lent... gata am schimbat acum parca merge mai repede.

O sa modific efectul acela si dupa o sa dau edit. Am schimbat parca merge mai repede.

Frate stiu ca ai ceva cu mine de cand am iesit din italian dar daca vrei sa stii am folosit un effect care face sa se miste asa si o sa-l schimb..si daca stii tu prea multe stunt-uri fale sa le vad si eu....si inca ceva la mine in pc se vad foarte bine dar daca esti asa "inteligent" ai stii ca youtube scade claritatea video-urilor.

Am schimbat parca merge mai repede.

OFF:Pustiule, ma bucur ca ai iesit din Italian ca luai best dupa best (wrost), stiu ce efect ai folosit, se numeste 'nu am mai mult de 10 fps in game', dat joke damn.

Duda, youtube nu scade claritatea daca stii sa editezi putin, dar tu esti pe langa cu acest lucru, uita-te la video-urile mele de la waruri unde sunt multe persoane sa vezi claritate adevarata si am tot 99 fps, keep calm and chill out. 

P.S: Poti sa te stergi de expresii la gura.

ON: Bune stunt-uri, sa zicem.

Posted

OFF:Pustiule, ma bucur ca ai iesit din Italian ca luai best dupa best (wrost), stiu ce efect ai folosit, se numeste 'nu am mai mult de 10 fps in game', dat joke damn.

Duda, youtube nu scade claritatea daca stii sa editezi putin, dar tu esti pe langa cu acest lucru, uita-te la video-urile mele de la waruri unde sunt multe persoane sa vezi claritate adevarata si am tot 99 fps, keep calm and chill out. 

P.S: Poti sa te stergi de expresii la gura.

ON: Bune stunt-uri, sa zicem.

Si eu ma bucur ca am iesit din italian stai chill. Cu effectele esti pe langa. Daca te intereseaza Youtube scade claritate(eu am zis ca scade fara sa editezi) daca ziceam de editat mai vorbeam. Si gata nu mai posta aici daca esti pe cearta...ai sms in joc sau pm acolo putem tot vorbii daca mai ai ceva de spus.

Frumos.Tine-o tot asa

Mersi.

Posted

Ce mai invatat ca astea se gasesc pe net. Recunosc sunt max. 3-4 care tu mi le-ai aratat dar si eu ti-am aratat cateva.

Si daca poti asa bine fa si tu un video.

Si aici zici bravo si in joc vii cu nu stiu ce ca nu te-am luat in video..

Mersi.

Nu ai pentru ce.

Posted

Eu zic sa-ti dai /q la viata.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp