Mr.Jaks Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 (edited) Subiectul video-ului: Freeway Meeting, eventul de pe 9/07.O scurta prezentare: Ieseala cu motoarele, curse, bikers, awesomness.. stiu calitate proasta si editul lasa de dorit, da ma doare-n !@#$! Link catre filmulet:https://www.youtube.com/watch?v=9d589H-7JSs&feature=youtu.be Edited July 10, 2014 by Mr.Jaks 6
Mr.Jaks Posted July 10, 2014 Author Posted July 10, 2014 A fost super tare, o sa revin cu niste poze... Sa le pui aici: http://forum.bugged.ro/topic/88588-the-hooligans-mc-poze-videos/ sa nu facem spam aiurea pe forum. -_-
Mr.Jaks Posted July 10, 2014 Author Posted July 10, 2014 Frumoasa organizare men. Mersi, si inca nu e nimic, suntem abia la inceput.. o sa urmeze si un turneu "The Fight Club" cat de curand. ^^
MaddDogg Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Foarte tare frate +1. E bine sa ai un clan asa unit, fata de altele care dau din gura si nu au fapte. "Most likely I'm a die with my finger on the triggerI've been grinding outside, all day with my niggasAnd I ain't going in, unless I'm with my nigga".
Mr.Jaks Posted July 10, 2014 Author Posted July 10, 2014 Foarte tare frate +1. E bine sa ai un clan asa unit, fata de altele care dau din gura si nu au fapte. "Most likely I'm a die with my finger on the trigger I've been grinding outside, all day with my niggas And I ain't going in, unless I'm with my nigga". Mersi, ce mi-a placut si mai mult e ca au fost si o multime de civili care ni s-au alaturat aseara, care cu Freeway de la prieteni care cu al lor, altii de pe la SF Bikers. As fi putut face un clan clasic, doar pe chat, dar unde ar mai fi fost farmecul? 1
Lauryk Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 (edited) WoW , splendit. Edited July 10, 2014 by Sz.BlacKuP.
Layzz Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 (edited) Cum se numește melodia? <3 Pe la secunda 0:43. Edited July 10, 2014 by lAYzzz.
Mr.Jaks Posted July 10, 2014 Author Posted July 10, 2014 Cum se numește melodia? <3 Pe la secunda 0:43. E aceeasi piesa tot clipu' : Kendrick Lamar - mAAd City.
Azazel. Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Hooligan for ever. Misto aseara, pacat ca am ajuns doar la sfarsit.
CIULIO. Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Imi place cum iti organizezi membrii clanului, dar si cum ii respecti, asta da dovada de un lider bun!
Deniis. Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 @@Mr.Jaks,Foarte frumos, bro'. I would love to come along in such a clan, respectful, organized, compassionate members .. Ar merita sa faci si tu un "mic filmulet"despre istoria acestor motociclete, stiu unde ai vrut sa "bati"cu acest videoclip, as vrea sa te ajut, filmari , etc..Dar pt asta, ar trebuii sa ii organizezi prin programul TS sau Skype, sa nu mearga unu in altu si sa se rastoarne , cum era in "micul video", asta. O sa mai vorbim Mr.Jaks, multa bafta.;)Congratulations bro'.
Mr.Jaks Posted July 12, 2014 Author Posted July 12, 2014 @@Mr.Jaks,Foarte frumos, bro'. I would love to come along in such a clan, respectful, organized, compassionate members .. Ar merita sa faci si tu un "mic filmulet"despre istoria acestor motociclete, stiu unde ai vrut sa "bati"cu acest videoclip, as vrea sa te ajut, filmari , etc..Dar pt asta, ar trebuii sa ii organizezi prin programul TS sau Skype, sa nu mearga unu in altu si sa se rastoarne , cum era in "micul video", asta. O sa mai vorbim Mr.Jaks, multa bafta. ;)Congratulations bro'. Thanks man. Stiu la ce te referi, am in plan si asta, insa deocamdata sunt inca in cautare de membri cu care sa pot face asa ceva, o sa mai vorbim si daca e poate ma ajuti. ^^
Deniis. Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 @@Mr.Jaks, Da , te voi ajuta cu mare placere, doar sa-mi cumpar freeway ... <_<
Huanq Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Sugestie: Foloseste /headmove ca sa nu se mai uita capul caracterului in alta directie, arata mai frumos si este mai 'RP. Adica, cand conduci tu te uiti in alta parte decat al drum? oricum, ii organizezi frumos, ei te respecta si asta conteaza.
Anghel Andronic Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 Pai asta conteaza! Fara respect nu se poate face nimic. :D
Recommended Posts