Jump to content

Recommended Posts

Posted

Foarte tare frate +1. E bine sa ai un clan asa unit, fata de altele care dau din gura si nu au fapte.

"Most likely I'm a die with my finger on the trigger
I've been grinding outside, all day with my niggas
And I ain't going in, unless I'm with my nigga"
.

Posted

Foarte tare frate +1. E bine sa ai un clan asa unit, fata de altele care dau din gura si nu au fapte.

"Most likely I'm a die with my finger on the trigger

I've been grinding outside, all day with my niggas

And I ain't going in, unless I'm with my nigga".

Mersi, ce mi-a placut si mai mult e ca au fost si o multime de civili care ni s-au alaturat aseara, care cu Freeway de la prieteni care cu al lor, altii de pe la SF Bikers.

As fi putut face un clan clasic, doar pe chat, dar unde ar mai fi fost farmecul? 

• Upvote 1
Posted

@@Mr.Jaks,Foarte frumos, bro'. 

I would love to come along in such a clan, respectful, organized, compassionate members ..

Ar merita sa faci si tu un "mic filmulet"despre istoria acestor motociclete, stiu unde ai vrut sa "bati"cu acest videoclip, as vrea sa te ajut, filmari , etc..Dar pt asta, ar trebuii sa ii organizezi prin programul TS sau Skype, sa nu mearga unu in altu si sa se rastoarne , cum era in "micul video", asta. O sa mai vorbim Mr.Jaks, multa bafta.;)Congratulations bro'.

Posted

@@Mr.Jaks,Foarte frumos, bro'. 

I would love to come along in such a clan, respectful, organized, compassionate members ..

Ar merita sa faci si tu un "mic filmulet"despre istoria acestor motociclete, stiu unde ai vrut sa "bati"cu acest videoclip, as vrea sa te ajut, filmari , etc..Dar pt asta, ar trebuii sa ii organizezi prin programul TS sau Skype, sa nu mearga unu in altu si sa se rastoarne , cum era in "micul video", asta. O sa mai vorbim Mr.Jaks, multa bafta. ;)Congratulations bro'.

Thanks man.

Stiu la ce te referi, am in plan si asta, insa deocamdata sunt inca in cautare de membri cu care sa pot face asa ceva, o sa mai vorbim si daca e poate ma ajuti. ^^

Posted

Sugestie: Foloseste /headmove ca sa nu se mai uita capul caracterului in alta directie, arata mai frumos si este mai 'RP. Adica, cand conduci tu te uiti in alta parte decat al drum? oricum, ii organizezi frumos, ei te respecta si asta conteaza.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp