AlexStrut Posted April 1, 2016 Posted April 1, 2016 Viata reala: Cum te cheama:Alexandru Cati ani ai:16 De unde esti:Suceava Informatii din joc: Nume:EdySV04 Level:25 Ore jucate:653.88 Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune:26 days Cate ore petreci zilnic:5-6 ore De ce doresti sa intri in clanul Yakuza (MINIM 10 CUVINTE): Pentru ca este un clan cu membri de treaba care se ajuta intre ei la nevoie.Acest clan mi se pare cel mai respectat si cel mai serios si imi doresc foarte mult sa intru si sa ma alatur voua. Informatii: ID Skype/Mess:UltraBeaverlyBeaverKnight Quote
.Dark5Oul Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 Viata reala: Cum te cheama: Andrei Cati ani ai: 17 De unde esti: Tg-Mures Informatii din joc: Nume: Dark5Oul Level: 38 Ore jucate: 900 Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune: 33 days Cate ore petreci zilnic: foarte multe cam 5-12 De ce doresti sa intri in clanul Yakuza (MINIM 10 CUVINTE): Pentru ca e un clan respectat si unit i-ar lideru Inaka este un player care are respectele mele de cand am intrat pe srv bugged aproximativ acum un an si o luna. , dupa parerea mea a fost cel mai activ si mai bun admin. Informatii: ID Skype/Mess: AndreiShtu - Skype , claufardandreii - Mess Quote
Tudor - Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 (edited) Viata reala:Cum te cheama: Tudor CucerzanCati ani ai: 17De unde esti: Ludus, judet MuresInformatii din joc:Nume:PuyolLevel:26Ore jucate:364Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune: 48 zile in Taxi LSCate ore petreci zilnic: 4-5De ce doresti sa intri in clanul yakuza: In primul rand Deoarece este un clan unit, care se bazeaza pe respect. In al doilea rand, vreau sa imi fac prieteni noi, chiar daca am cativa in clan: (LeBroff, Ully23, Syu 27, .Snake)Informatii:ID skype/mess: tudor.cucerzan(skype), tudorcucerzan@yahoo.com(mess) Edited April 2, 2016 by Puyol. Quote
KendrinK Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Viata reala: 15 Ani. Cum te cheama: Robert. Cati ani ai: 15 Ani. De unde esti: Gherla. Informatii din joc: http://imgur.com/p2vk53S Nume: KendrinK Level: 15. Ore jucate: 214. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune: 16 Cate ore petreci zilnic: 9-10 Ore. De ce doresti sa intri in clanul Yakuza (MINIM 10 CUVINTE) Pentru ca este cel mai respectos clna. Informatii: ID Skype/Mess: Nu folosesc. Quote
HalK Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Viata reala:Ma numesc Daniel, sunt un baiat de 15 ani, imi place fotbal-ul, sa pescuiesc, sa ies cu prietenii si sa joc SA:MP. Cum te cheama:Daniel. Cati ani ai:Am 15 ani. De unde esti:Sunt din Neamt. Informatii din joc: Nume:HalK Level:32 Ore jucate:1000+ Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune:Cel mai mult am stat in Paramedic LV, 39days. Cate ore petreci zilnic:Petrec 7-8 ore cel putin. De ce doresti sa intri in clanul Yakuza (MINIM 10 CUVINTE): Pentru ca nu am mai fost, m-am saturat de clanuri cu copii si vreau sa incerc ceva nou, sa-mi fac prieteni noi si sa incerc noi experiente.De cand s-a deschis serverul s-au auzit doar lucruri bune despre acest clan si cred ca este un clan foarte bun. Informatii:Ma gasiti on dupa ora 15:30 in timpul scolii iar in weekend si avcanta aproape toata ziua. ID Skype/Mess: pe skype sunt: danutz.aron iar pe facebook: Danie ARON( am o poza cu mine si cu nepotelul meu). 1 Quote
Marius Fira Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 Viața reală: Cum te cheamă: Marius. Câți ani ai: 15. De unde ești: Craiova. Informații din joc: Nume: MARYUSEL. Level: 52. Ore jucate: 2215. Cât ai stat cel mai mult intr-o facțiune: 33zile. Câte ore petreci zilnic: 4-5 ore. De ce dorești să intri în clanul Yakuza( minim 10 cuvinte ): Doresc să mă alătur clanului deoarece este un clan foarte cunoscut pe server, populat si cu membrii de treabă. Informatii: ID Skype/Mess: Skype: marius.fira1 Quote
ClauAsasinul Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 Model: Viata reala: Cum te cheama: Ma numesc Denis. Cati ani ai: Am 15 De unde esti: Sunt din Iasi. Informatii din joc: Nume: iRoNNie Level: 30 Ore jucate: 870 Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune: 55 days, taxi lv, r5 Cate ore petreci zilnic: 6 ore pe zi. De ce doresti sa intri in clanul Yakuza (MINIM 10 CUVINTE) Doresc sa ma alatur acestui clan deoarece are miembri cu cei sapte ani de casa, leaderul stie sa o duca bine si am multi prieteni si vreau sa stau cu iei. Informatii: ID Skype: iRoNNie7 Quote
No0r Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 Viata reala : Cum te cheama:Ma numesc Stefan Vatamanu. Cati ani ai:Am varsta de 15 ani. De unde esti:Sunt din orasul Dorohoi , judetul Botosani. Informatii din joc: Nume: JetaN Level: Detin level-ul 20. Ore jucate:Am jucate 272 de ore jucate. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune: Am stat cel mai mult intr-o factiune 23 de zile adica Rank 3 in Taxi SF. Cate ore petreci zilnic:Petrec zilnic aproximativ 4-6 ore . De ce doresti sa intri in clanul Yakuza (MINIM 10 CUVINTE) Doresc sa ma alatur clanului Yakuza deoarece este un clan unit si respectat. Skype : fanu.gaming Quote
Daniell. Posted April 14, 2016 Posted April 14, 2016 (edited) Viata reala : Cum te cheama: Ma numesc Daniel. Cati ani ai: Am 17 ani jumate. De unde esti: Sunt din orasul Fierbinti Targ. Informatii din joc: Nume:BlackWolf[]. Level: 30 si vreo 700 si ceva de RP-uri. Ore jucate: 1280. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune: 30 day, dar am luat wipe. Cate ore petreci zilnic: Cam 4 / 5 ore. De ce doresti sa intri in clanul Yakuza (MINIM 10 CUVINTE) Doresc sa intru in acest clan pentru ca are membri cu capul pe umeri si este foarte unit si cunoscut pe server. MULTUMESC !!!! Informatii: ID Skype: dantdm27 Edited April 14, 2016 by DanTDM Quote
AIM MiTzuLow Posted April 19, 2016 Posted April 19, 2016 Viata reala: Cum te cheama:Mihai-Alin. Cati ani ai:17 ani. De unde esti:Craiova,judetul dolj Informatii din joc: Nume:MiTZULOW. Level:38. Ore jucate:980. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune: 14 zile. Cate ore petreci zilnic:5-6 ore pe zii. De ce doresti sa intri in clanul Yakuza (MINIM 10 CUVINTE)Pentru ca aici pot gasii membrii de elita si nu copii cum intalnesti in mai toate clanurile. Informatii: ID Skype/Mess: skype:mihay.alynn Quote
W I C K E N D E S S Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 Viata reala: Cati ani ai:15 ani De unde esti:Brasov Informatii din joc: Nume:Wickendess Level 15. Ore jucate:134 Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune:39 Cate ore petreci zilnic:5-6 ore pe zii. De ce doresti sa intri in clanul Yakuza (MINIM 10 CUVINTE):Este un clan printre cele mai importante de pe server, cu membrii maturi respectuosi care au cei 7 ani de acasa si consider ca ma voi simti bine aici. Clanurile: Informatii: ID Skype/Mess:skype:florin.cojocariu3 Quote
GreenSuperman. Posted April 25, 2016 Posted April 25, 2016 Viata reala: Cum te cheama:Diaconescu Victor Cati ani ai:17 ani De unde esti:Sinaia Informatii din joc: Nume:GreenSuperman Level:27 Ore jucate:665 Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune:14 zile Cate ore petreci zilnic:Aprooximativ 7-8 ore. De ce doresti sa intri in clanul Yakuza (MINIM 10 CUVINTE):Doresc sa fac parte din acest clan minunat deoarece am auzit ca aici toti se au ca fratii, liderul este extrem de capabil si am auzit ca in acest clan nu se aleg playeri dupa averile lor ci dupa prietenii buni pe care ii au.Multumesc mult si sper sa fiu acceptat.Bafta! Informatii: http://redpanel.bugged.ro/profile/GreenSuperman(panel) Skipe si Mess nu folosesc. Quote
SpaZz Posted April 26, 2016 Posted April 26, 2016 Viata reala: Cum te cheama: Gheorghe Cati ani ai: am 17 ani De unde esti: R.Moldova Informatii din joc: Nume: SpaZz Level: 25 , am rp de lvl 30 aproximativ Ore jucate: 650 ore jucate Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune: 13 days dar puteeam sa stau mai mult dar eram plecat peste hotare Cate ore petreci zilnic: 5-6 De ce doresti sa intri in clanul Yakuza (MINIM 10 CUVINTE) Informatii: skype : george112 Quote
M41.SAMP Posted May 2, 2016 Posted May 2, 2016 Viata reala: Cum te cheama:Mario Cati ani ai:19 De unde esti:Bucuresti Informatii din joc: Nume:M41 Level:34 Ore jucate:800 si ceva Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune:9 sau 10 zile Cate ore petreci zilnic:8, 9 ore pe zi De ce doresti sa intri in clanul Yakuza (MINIM 10 CUVINTE)Deoarece sunt membri de treaba si liderul este capabil. Informatii: ID Skype/Mess:Skype: mario.alexandru14 Quote
Cris Blaga Posted May 12, 2016 Posted May 12, 2016 Viata reala: Cum te cheama:Mario Cati ani ai:19 De unde esti:Bucuresti Informatii din joc: Nume:M41 Level:34 Ore jucate:800 si ceva Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune:9 sau 10 zile Cate ore petreci zilnic:8, 9 ore pe zi De ce doresti sa intri in clanul Yakuza (MINIM 10 CUVINTE)Deoarece sunt membri de treaba si liderul este capabil. Informatii: ID Skype/Mess:Skype: mario.alexandru14 T/C Respins clanul este full. Quote
Cris Blaga Posted May 12, 2016 Posted May 12, 2016 Viata reala: Cum te cheama:Mario Cati ani ai:19 De unde esti:Bucuresti Informatii din joc: Nume:M41 Level:34 Ore jucate:800 si ceva Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune:9 sau 10 zile Cate ore petreci zilnic:8, 9 ore pe zi De ce doresti sa intri in clanul Yakuza (MINIM 10 CUVINTE)Deoarece sunt membri de treaba si liderul este capabil. Informatii: ID Skype/Mess:Skype: mario.alexandru14 T/C Respins clanul are 100/100 playeri (FULL) Viata reala: Cum te cheama: Gheorghe Cati ani ai: am 17 ani De unde esti: R.Moldova Informatii din joc: Nume: SpaZz Level: 25 , am rp de lvl 30 aproximativ Ore jucate: 650 ore jucate Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune: 13 days dar puteeam sa stau mai mult dar eram plecat peste hotare Cate ore petreci zilnic: 5-6 De ce doresti sa intri in clanul Yakuza (MINIM 10 CUVINTE) Informatii: skype : george112 T/C Respins clanul are 100/100 playeri (FULL) Viata reala: Cum te cheama:Diaconescu Victor Cati ani ai:17 ani De unde esti:Sinaia Informatii din joc: Nume:GreenSuperman Level:27 Ore jucate:665 Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune:14 zile Cate ore petreci zilnic:Aprooximativ 7-8 ore. De ce doresti sa intri in clanul Yakuza (MINIM 10 CUVINTE):Doresc sa fac parte din acest clan minunat deoarece am auzit ca aici toti se au ca fratii, liderul este extrem de capabil si am auzit ca in acest clan nu se aleg playeri dupa averile lor ci dupa prietenii buni pe care ii au.Multumesc mult si sper sa fiu acceptat.Bafta! Informatii: http://redpanel.bugged.ro/profile/GreenSuperman(panel) Skipe si Mess nu folosesc. T/C Respins clanul are 100/100 playeri (FULL) Viata reala: Cati ani ai:15 ani De unde esti:Brasov Informatii din joc: Nume:Wickendess Level 15. Ore jucate:134 Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune:39 Cate ore petreci zilnic:5-6 ore pe zii. De ce doresti sa intri in clanul Yakuza (MINIM 10 CUVINTE):Este un clan printre cele mai importante de pe server, cu membrii maturi respectuosi care au cei 7 ani de acasa si consider ca ma voi simti bine aici. Clanurile: Informatii: ID Skype/Mess:skype:florin.cojocariu3 T/C Respins clanul are 100/100 playeri (FULL) Viata reala: Cum te cheama:Mihai-Alin. Cati ani ai:17 ani. De unde esti:Craiova,judetul dolj Informatii din joc: Nume:MiTZULOW. Level:38. Ore jucate:980. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune: 14 zile. Cate ore petreci zilnic:5-6 ore pe zii. De ce doresti sa intri in clanul Yakuza (MINIM 10 CUVINTE)Pentru ca aici pot gasii membrii de elita si nu copii cum intalnesti in mai toate clanurile. Informatii: ID Skype/Mess: skype:mihay.alynn T/C Respins clanul are 100/100 playeri (FULL) Viata reala : Cum te cheama: Ma numesc Daniel. Cati ani ai: Am 17 ani jumate. De unde esti: Sunt din orasul Fierbinti Targ. Informatii din joc: Nume:BlackWolf[]. Level: 30 si vreo 700 si ceva de RP-uri. Ore jucate: 1280. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune: 30 day, dar am luat wipe. Cate ore petreci zilnic: Cam 4 / 5 ore. De ce doresti sa intri in clanul Yakuza (MINIM 10 CUVINTE) Doresc sa intru in acest clan pentru ca are membri cu capul pe umeri si este foarte unit si cunoscut pe server. MULTUMESC !!!! Informatii: ID Skype: dantdm27 T/C Respins clanul are 100/100 playeri (FULL) Viata reala : Cum te cheama:Ma numesc Stefan Vatamanu. Cati ani ai:Am varsta de 15 ani. De unde esti:Sunt din orasul Dorohoi , judetul Botosani. Informatii din joc: Nume: JetaN Level: Detin level-ul 20. Ore jucate:Am jucate 272 de ore jucate. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune: Am stat cel mai mult intr-o factiune 23 de zile adica Rank 3 in Taxi SF. Cate ore petreci zilnic:Petrec zilnic aproximativ 4-6 ore . De ce doresti sa intri in clanul Yakuza (MINIM 10 CUVINTE) Doresc sa ma alatur clanului Yakuza deoarece este un clan unit si respectat. Skype : fanu.gaming T/C Respins clanul are 100/100 playeri (FULL) Model: Viata reala: Cum te cheama: Ma numesc Denis. Cati ani ai: Am 15 De unde esti: Sunt din Iasi. Informatii din joc: Nume: iRoNNie Level: 30 Ore jucate: 870 Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune: 55 days, taxi lv, r5 Cate ore petreci zilnic: 6 ore pe zi. De ce doresti sa intri in clanul Yakuza (MINIM 10 CUVINTE) Doresc sa ma alatur acestui clan deoarece are miembri cu cei sapte ani de casa, leaderul stie sa o duca bine si am multi prieteni si vreau sa stau cu iei. Informatii: ID Skype: iRoNNie7 T/C Respins clanul are 100/100 playeri (FULL) Viața reală: Cum te cheamă: Marius. Câți ani ai: 15. De unde ești: Craiova. Informații din joc: Nume: MARYUSEL. Level: 52. Ore jucate: 2215. Cât ai stat cel mai mult intr-o facțiune: 33zile. Câte ore petreci zilnic: 4-5 ore. De ce dorești să intri în clanul Yakuza( minim 10 cuvinte ): Doresc să mă alătur clanului deoarece este un clan foarte cunoscut pe server, populat si cu membrii de treabă. Informatii: ID Skype/Mess: Skype: marius.fira1 T/C Respins clanul are 100/100 playeri (FULL) Viata reala:Ma numesc Daniel, sunt un baiat de 15 ani, imi place fotbal-ul, sa pescuiesc, sa ies cu prietenii si sa joc SA:MP. Cum te cheama:Daniel. Cati ani ai:Am 15 ani. De unde esti:Sunt din Neamt. Informatii din joc: Nume:HalK Level:32 Ore jucate:1000+ Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune:Cel mai mult am stat in Paramedic LV, 39days. Cate ore petreci zilnic:Petrec 7-8 ore cel putin. De ce doresti sa intri in clanul Yakuza (MINIM 10 CUVINTE): Pentru ca nu am mai fost, m-am saturat de clanuri cu copii si vreau sa incerc ceva nou, sa-mi fac prieteni noi si sa incerc noi experiente.De cand s-a deschis serverul s-au auzit doar lucruri bune despre acest clan si cred ca este un clan foarte bun. Informatii:Ma gasiti on dupa ora 15:30 in timpul scolii iar in weekend si avcanta aproape toata ziua. ID Skype/Mess: pe skype sunt: danutz.aron iar pe facebook: Danie ARON( am o poza cu mine si cu nepotelul meu). T/C Respins clanul are 100/100 playeri (FULL) Quote
Mihai Laurentiu Posted May 14, 2016 Posted May 14, 2016 Viata reala: Cum te cheama: Mihai Laurentiu Cati ani ai: 17 ani De unde esti: Ploiesti Informatii din joc: Nume: Mihai.Law Level: 18 Ore jucate: 234 Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune: Sunt in LV PARAMEDICI, de aceasta factiune sunt pasionat Cate ore petreci zilnic: 4-5 ore De ce doresti sa intri in clanul Yakuza (MINIM 10 CUVINTE) Amuzament, seriozitate, sprijin. Aceste cuvinte spun totul. Informatii: ID Skype/Mess: Skype: mihai_laurentiu256 Quote
Manu TK Posted May 16, 2016 Posted May 16, 2016 (edited) Viata reala: Sunt o fire optimista, imi place lucrul in echipa, respect pe cine ma respecta, nu dau inapoi, imi place sa petrec timpul liber cu prietenii. Cum te cheama:Andrei Popescu Cati ani ai: 16 ani De unde esti: Craiova Informatii din joc: Nume: SeeZ Level: 33 Ore jucate: 995 Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune:Los aztecas 33 zile, iar acum fac parte din LVPD unde am 23 zile. Cate ore petreci zilnic: 5-6 ore De ce doresti sa intri in clanul Yakuza (MINIM 10 CUVINTE):Ma aflu deja in clan, aceasta este o cerere pentru rank 6. Informatii: ID Skype/Mess: Skype: Sandilaw95 Edited May 16, 2016 by St.SeeZ Quote
Liviu Liviu Posted May 17, 2016 Posted May 17, 2016 (edited) Viata reala: Salut, sunt Liviu, am 16 ani si sunt din Adjud. Îmi place sa ies cu prietenii prin oras și sa mă joc pe calculator. Sunt o fire optimista, sociabilă și cu simțul umorului. Mai multe o sa putem discuta pe /c dacă voi fi acceptat. Cum te cheama:Liviu Cati ani ai: 16 ani De unde esti: Adjud Informatii din joc: Nume: carl.swit Level: 17 Ore jucate: 230 Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune:Nu am fost încă intr-o factiune. Cate ore petreci zilnic: 5-6 ore De ce doresti sa intri in clanul Yakuza (MINIM 10 CUVINTE ) : As vrea sa intru în acest clan deoarece este un clan respectat, cu oameni cunoscuți și prietenosi. Informatii: Sper sa îmi acordați o sansa. Edited May 17, 2016 by OM3GA Quote
Bahaa.AIM Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 Viata reala: Cum te cheama: Mihaila FlorinCati ani ai: 17De unde esti: Buzau.Informatii din joc:Nume:DaN.Level:25Ore jucate:300+Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune: 36 zile Paramedic.Cate ore petreci zilnic: 3-4De ce doresti sa intri in clanul Yakuza (MINIM 10 CUVINTE): Deoarece este un clan foarte respectati si bine organizat, am vazut multi prieteni aici si ma zis si eu de sa nu aplic, poate in viitor voi ajunge rank 6 cine stie. Quote
AndreyDrift Posted May 28, 2016 Posted May 28, 2016 Informatii reale: Cum te cheama: AndreiCati ani ai: 16 aniDe unde esti: BuzauInformatii din joc:Nume: LilDrewLevel: 19 Ore jucate: 339Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune: 3 days The Russian Mafia Cate ore petreci zilnic: Cat de mult se poate, in jur de 5-12 oreDe ce doresti sa intri in clanul Yakuza (MINIM 10 CUVINTE): Pentru ca imi place numele, pare un clan smecher si plin de oameni ok, vreau sa imi fac prieteni noi si ed aceea consider ca este clanul potrivit pentru mine.Informatii:ID Skype/Mess: andubz (la ambele) Quote
EdyBoss Posted June 19, 2016 Posted June 19, 2016 Viata reala: Cum te cheama: Vitalie Gherasuta. Cati ani ai: 16 ani. De unde esti: Republica Moldova orasul Cahul. Informatii din joc: Nume:EdyBoss10 Level:26 Ore jucate:831 Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune:Nu am intrat intr-o factiune Cate ore petreci zilnic:4-6 ore De ce doresti sa intri in clanul Yakuza : Imi place acest clan deoarece este un clan respectuos si bine organizat. Informatii: ID Skype/Mess: Skype: vitalie.gherasuta Quote
Lucian Mario Posted June 22, 2016 Posted June 22, 2016 Cum te cheama:Morosan Lucian Cati ani ai:13 De unde esti:Marginea Informatii din joc: Nume:ScoobyDooRo2 Level:8 Ore jucate:72,34 Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune:Nu am fost intr-o factiune Cate ore petreci zilnic:5-6 ore De ce doresti sa intri in clanul Yakuza (MINIM 10 CUVINTE)Este cel mai respectat clan de pe server,are oameni seriosi si pusi pe treaba si imi doresc foarte mult sa intru. Informatii: ID Skype/Mess:Nu am Quote
Castrasan Oleg Posted July 3, 2016 Posted July 3, 2016 Informatii reale: Cum te cheama: Oleg Cati ani ai: 14. De unde esti: Moldova Informatii din joc: Nume: Oleg_M5 Level: 11 cu factiune. Ore jucate: 150 Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune: nu am iesit inca dintro factiune si incurand fac rank 2 Cate ore petreci zilnic: Cat de mult se poate, in jur de 5-12 ore De ce doresti sa intri in clanul Yakuza (MINIM 10 CUVINTE): Pentru ca imi place numele, este un clan smecher si plin de oameni ok, vreau sa imi fac prieteni si cred ca este clanul potrivit pentru mine si gusturilor mele. Informatii: ID Skype/Mess: castrasan.oleg Quote
George Madalin12345 Posted July 3, 2016 Posted July 3, 2016 Viata reala: Cum te cheama: George Cati ani ai: 14 ani. De unde esti: Sunt din Jud. Iasi. Informatii din joc: Nume: Ge3orge. Level: 26. Ore jucate: Fac 800 cand o sa va uitati la aplicatie. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune: 7 zile, chiar nu imi plac mafiile. Cate ore petreci zilnic: Petrec zilnic 5/6 ore. De ce doresti sa intri in clanul Yakuza (MINIM 10 CUVINTE) Doresc sa intru in clanul Yakuza pentru ca are un lider foarte capabil si de treaba. Imi place clanul ca are playerii seriosi si cu bun simt. Mai doresc sa in clan ca sa imi fac prieteni aici si sa comunic. Ador acest clan si de multe ori am vrut sa fac aplicatie dar nu am avut tupeu. Quote
Recommended Posts