.Fireside. Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Uitati ce apare cand apas pe F8 ca sa fac un screenshot....
Trebor. Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Uitati ce apare cand apas pe F8 ca sa fac un screenshot.... Dowloadeaza fraps / bandicam si faci cu ele screenurile.
.Fireside. Posted July 10, 2014 Author Posted July 10, 2014 Dowloadeaza fraps / bandicam si faci cu ele screenurile. Am fraps, dar credeam ca pot sa rezolv, merci! Am fraps pus pe F3.
Deagle.Oficial Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Ai putea sa reinstalezi san andreas daca vrei sa faci inapoi SS de pe F8.
SHEiN.exe Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Uitati ce apare cand apas pe F8 ca sa fac un screenshot.... Ai prea multe poze în User file SA:MP.
.Fireside. Posted July 10, 2014 Author Posted July 10, 2014 Ai prea multe poze în User file SA:MP. e gol :)))))
RAIN. Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Daca te deranjeaza sa faci poze cu FRAPS / alt program de filmat incearca sa faci print. Iti va lua nitel timp sa salvezi imaginea, dar e folositor.
Guest Vertex Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 Ceea ce iti apare tie tine de setarile sa:mp-ului. Sunt setate altfel tastele, iar ce iti apare tie cand apesi F8 noua ne apare cand apasam F6. Tot ce trebuie sa faci e sa umblii la setarile sa:mp-ului.
BYTA12 Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 Ceea ce iti apare tie tine de setarile sa:mp-ului. Sunt setate altfel tastele, iar ce iti apare tie cand apesi F8 noua ne apare cand apasam F6. Tot ce trebuie sa faci e sa umblii la setarile sa:mp-ului.
LaValoare Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 Uitati ce apare cand apas pe F8 ca sa fac un screenshot.... La windows 8 nu merge sa faci SS cu f8.
Solution Suculetzu Posted July 11, 2014 Solution Posted July 11, 2014 Uitati ce apare cand apas pe F8 ca sa fac un screenshot.... Sa va explic cum sta treaba. Daca ai windows 8 stiu rezolvarea, daca nu ai windows 8, nu ma bag. Daca ai windows 8 totul este din rezolutie, si o poti rezolva. Pai prima data vezi ce rezolutie ai la calculator: Dupa ce dai click pe el o sa iti apara asa: Ok, rezolutia mea este 1440 x 900, tu o sa iti pui rezolutia care iti e setata direct pe windows, adica aceea rezolutie la care scrie in dreapta (recommended). Apoi intri in joc, Settings -> display setup parca -> si schimbi rezolutia din joc cu rezolutia din windows, rezolutia recomandata. P.S: Degeaba schimbi rezolutia din windows in 800x400 de exemplu, deoarece daca o schimbi in joc nu o sa iti mearga, doar cu rezolutia recomandata. Astept quote daca te-am ajutat si imi zici ce probleme intampini.
.Fireside. Posted July 11, 2014 Author Posted July 11, 2014 Sa va explic cum sta treaba. Daca ai windows 8 stiu rezolvarea, daca nu ai windows 8, nu ma bag. Daca ai windows 8 totul este din rezolutie, si o poti rezolva. Pai prima data vezi ce rezolutie ai la calculator: Dupa ce dai click pe el o sa iti apara asa: Ok, rezolutia mea este 1440 x 900, tu o sa iti pui rezolutia care iti e setata direct pe windows, adica aceea rezolutie la care scrie in dreapta (recommended). Apoi intri in joc, Settings -> display setup parca -> si schimbi rezolutia din joc cu rezolutia din windows, rezolutia recomandata. P.S: Degeaba schimbi rezolutia din windows in 800x400 de exemplu, deoarece daca o schimbi in joc nu o sa iti mearga, doar cu rezolutia recomandata. Astept quote daca te-am ajutat si imi zici ce probleme intampini. Merge, am bagat aceea rezolutie 1366x768 (recomanded) si merge sa fac poza pe F8, merci mult.
Recommended Posts