Jump to content

Cerere-[AIM]-bEheLe [Acceptat]

Recommended Posts

Posted

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume:Cozmin Florin
Varsta:15 ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte):Ma numesc Cozmin si am 15 ani. Imi place foarte mult sa ies afara cu prietenii, sa joc fotbal, ping-pong si sa fac parkour. Sunt un baiat cu cei sapte ani de acasa, prietenos, respectuos, muncitor, ajutator, serios, glumet. Imi ajut mereu colegii cand au nevoie de mine sau nu se descurca cu ceva.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick :bEheLe
Nivel :Detin level 26.
Nume folosite anterior:Nu am detinut alt nick-name.
Vechime pe server:In jur de 7-8 luni.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Nu, nu am avut si nici nu imi doresc sa am vreodata.

Poza cu invitatie:http://imgur.com/DSOupgT

Link cu faction history:http://bluepanel.bugged.ro/profile/bEheLe

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger:Yahoo-folosescconturi@yahoo.com // skype- m4rlboro20
De ce iti doresti sa faci parte din clan?:Vreau sa intru in acest clan deoarece este un clan foarte bien organizat, cu membrii capabili de orice si un lider pe masura.
Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Pot ajuta clanul cu prietenia mea, respectul meu, ajutor, eventuri, etc.
Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:Desigur.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?: Da.

Posted (edited)

Contra, ai mai fost, de ce ai iesit?

Vot anulat. S-a dat wipe, nu a iesit.

Edited by AIMNyetComrade
Posted (edited)

Contra, ai mai fost, de ce ai iesit?

Salut, da este adevarat tot ce a spus LikeSpliff, am mai facut parte din acest clan nu acum mult timp si am fost foarte mandru ca sunt membru. De dimineata intr-o zi m-am trezit fara tag si am incercat sa vad ce sa intamplat. Am fost informat de mai mult membrii ca s-a dat un fel de WIPE, si acesta a fost si adevarul, m-am uitat pe panel la clanuri si am vazut ca erau numai 30-35 membrii.

Edited by bEheLe
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp