CozminBhl Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume:Cozmin FlorinVarsta:15 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte):Ma numesc Cozmin si am 15 ani. Imi place foarte mult sa ies afara cu prietenii, sa joc fotbal, ping-pong si sa fac parkour. Sunt un baiat cu cei sapte ani de acasa, prietenos, respectuos, muncitor, ajutator, serios, glumet. Imi ajut mereu colegii cand au nevoie de mine sau nu se descurca cu ceva.STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick :bEheLeNivel :Detin level 26.Nume folosite anterior:Nu am detinut alt nick-name.Vechime pe server:In jur de 7-8 luni.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Nu, nu am avut si nici nu imi doresc sa am vreodata. Poza cu invitatie:http://imgur.com/DSOupgT Link cu faction history:http://bluepanel.bugged.ro/profile/bEheLeCONTACT/ETC.:Contact skype/yahoo messenger:Yahoo-folosescconturi@yahoo.com // skype- m4rlboro20De ce iti doresti sa faci parte din clan?:Vreau sa intru in acest clan deoarece este un clan foarte bien organizat, cu membrii capabili de orice si un lider pe masura.Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Pot ajuta clanul cu prietenia mea, respectul meu, ajutor, eventuri, etc.Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:Desigur.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?: Da.
Tezeu-AIM Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 (edited) Contra, ai mai fost, de ce ai iesit? Vot anulat. S-a dat wipe, nu a iesit. Edited July 11, 2014 by AIMNyetComrade
LikeSpliff Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 Contra, ai mai fost, de ce ai iesit? Pro pro pro! Smoke, ca sa sti si tu, da a mai fost, dar a fost dat un semi - wipe si l-a dat afara!
CozminBhl Posted July 11, 2014 Author Posted July 11, 2014 (edited) Contra, ai mai fost, de ce ai iesit? Salut, da este adevarat tot ce a spus LikeSpliff, am mai facut parte din acest clan nu acum mult timp si am fost foarte mandru ca sunt membru. De dimineata intr-o zi m-am trezit fara tag si am incercat sa vad ce sa intamplat. Am fost informat de mai mult membrii ca s-a dat un fel de WIPE, si acesta a fost si adevarul, m-am uitat pe panel la clanuri si am vazut ca erau numai 30-35 membrii. Edited July 11, 2014 by bEheLe
Recommended Posts