[Cristian Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 Daca joc un timp pe server imi da crash.Eu cred ca e de la modurile cu masini,cu GGMM. Ajutatima sa il sterg sau sa fac altceva. Quote
NewBie. Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 Dezinstaleaza tot GTA-ul si instaleaza-l din nou, si nu mai vei avea atatea moduri. Quote
[Cristian Posted July 11, 2014 Author Posted July 11, 2014 Dezinstaleaza tot GTA-ul si instaleaza-l din nou, si nu mai vei avea atatea moduri. Am incercat deja.nu merge,dar ce ai in vedere tot gta? Quote
NewBie. Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 (!) Nu poti folosi link-uri catre girlshare. Poti folosi http://ge.tt sau orice alt site pentru upload de fisiere. Quote
skillet3340 Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 Sall daca ma joc vreo cateva min imi dispar toti playeri si imi dispar punctele cheie de pe harta nush ce inseamna asta daca e de bn sau daca e de rau:)) pls ajutatima si spunetimi ce sa fac:( Quote
RAIN. Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 Am incercat deja.nu merge,dar ce ai in vedere tot gta? Atunci inseamna ca nu e de la moduri... Sall daca ma joc vreo cateva min imi dispar toti playeri si imi dispar punctele cheie de pe harta nush ce inseamna asta daca e de bn sau daca e de rau:)) pls ajutatima si spunetimi ce sa fac:( Sall daca ma joc vreo cateva min imi dispar toti playeri si imi dispar punctele cheie de pe harta nush ce inseamna asta daca e de bn sau daca e de rau:)) pls ajutatima si spunetimi ce sa fac:( Ai incercat sa reinstalezi GTA San Andreas / SA:MP ? Quote
ManiakEcoo Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 Daca joc un timp pe server imi da crash.Eu cred ca e de la modurile cu masini,cu GGMM. Ajutatima sa il sterg sau sa fac altceva. Daca nu poti sa scoti modurile , inceacarca sa desintalezi Gta san andreas si samp , sa stergi ficare folder ce contine de sa-mp si de Gta san andreas. Si din my documents aia GTA San Andreas User Files . Dupa care creezi un folder in program files pe nume '' GTA'' sau cum vrei tu si ii dai innstal acolo nu in Rockstar games sau unde il instalai tu. ( Folderul poti sa il faci unde vrei tu , am zis program files ca exemplu. ) Sper ca ti-am fost de ajutor. Quote
WhixYCFR Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 (edited) Sall daca ma joc vreo cateva min imi dispar toti playeri si imi dispar punctele cheie de pe harta nush ce inseamna asta daca e de bn sau daca e de rau:)) pls ajutatima si spunetimi ce sa fac:( Edit: raspuns aiurea, nu am citit cu atentie scuze. Edited July 13, 2014 by WhixYCFR Quote
paulB Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 Daca joc un timp pe server imi da crash.Eu cred ca e de la modurile cu masini,cu GGMM. Ajutatima sa il sterg sau sa fac altceva. Dezinstalezi şi instalezi GTA San Andreas din nou. Adică te duci pe Start->Control Panel->Dezinstalare Program-> cauţi GTA San Andreas si dezinstalezi. Sall daca ma joc vreo cateva min imi dispar toti playeri si imi dispar punctele cheie de pe harta nush ce inseamna asta daca e de bn sau daca e de rau:)) pls ajutatima si spunetimi ce sa fac:( Ai desync(lag). Dăi un relog. Quote
Recommended Posts