vladxD Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 INFORMATII DESPRE VIATA REALA: Nume:Vlad. Varsta:16 ani. Autodescriere (~ 30 cuvinte):Mă numesc Vlad , sunt din Pitești , am 16 ani . Sunt o fire prietenoasa , un băiat de treabă , inteligent , descurcăret in orice situație , ascultător fată de cei cu experiență mai mare , care vrea să-i ajute ajute pe ce-i care au nevoie de ajutor , care nu este mofturos si fițos.Știu să am răbdare , sunt glumet ( in limita bunului simț ) . Îi respect pe ce-i ce ma respectă . STATISTICI ONLINE: San Andreas - Multiplayer: Nick :TZACLE Nivel :25 Nume folosite anterior:Nu am avut. Vechime pe server:2013-04-06 15:30:58 Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Da am avut pentru 3/3 warns. Poza cu invitatie: Link cu faction history:http://bluepanel.bugged.ro/profile/Tzacle CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger:tzacle.tzacle1 ( Skype ) De ce iti doresti sa faci parte din clan?:Deoarece este un clan respectat pe acest server , are potential mare , are membrii de treaba si cu bun simț . Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Prin activitatea mea , și seriozitate. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:Desigur. Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Desigur. Tannya ;-x
DinuDragos Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 Hai si cu al zecelea PRO. Pro. Daca ma repet asta e :))
AIMNyetComrade Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 (edited) Sa zicem prin absurd ca ai fost acceptat. La prima greseala de tip suferinta / DM / limbaj esti scos afara din clan. Acceptat. Edited July 12, 2014 by AIMNyetComrade
Recommended Posts