Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, am revenit cu un nou mod, acest mod nu este făcut de mine. Doar l-am găsit pe Gamemodding.net. Sper să vă placă, nu vă chinui să îl downloadați, doar dacă doriți sau dacă vă place.

Vizionare plăcută.

Video-ul nu este făcut de mine, este făcut de Skyntei, pentru cine nu știe cine-i, este un admin de pe un server de filme.

Link download :

http://www77.zippyshare.com/v/24348808/file.html

Reamintire.

Modul nu este făcut de mine, doar l-am adus aici, pentru a-l împărtășii cu voi, dacă apar acei hateri, cu copy-paste de pe comunitatea rivală, puteți să dați Sign Out de pe forum. 

Posted

@ lAYzzz. Nu este bun pe RPG-uri. Apare acel warning attack chiar si cand ti se scade de la server 1 HP :)) M-am gandit si eu sa il postez aseara, dar abia azi am primit modul modificat pentru RPG. ^ ^

Posted

Este bun acest mod cand ai un Hitman pe tine si nu realizezi ca trage in tine.

Degeaba daca un hitman este pe tine iti da un glont doar si esti mort acest mod iti apare warning atunci cand trage .....

Posted

Este bun acest mod cand ai un Hitman pe tine si nu realizezi ca trage in tine.

Din pacate, iti arata doar dupa ce iei damage. Nu cred ca e posibil sa faci un mod care sa te atentioneze cand intr-adevar cineva tine tinta pe tine.

Posted (edited)

Copy+Paste.... =))))]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]

sign out please.

este ca un fel de hpverlust.cs, doar că modificat.

Edited by lAYzzz.
Posted

Copy + Paste de pe Comunitatea rivala .

știi să citești ? sau îți trebuie ochelari?

sign out x2, two haters found here.

• 1 month later...
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp