Layzz Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 Salut, am revenit cu un nou mod, acest mod nu este făcut de mine. Doar l-am găsit pe Gamemodding.net. Sper să vă placă, nu vă chinui să îl downloadați, doar dacă doriți sau dacă vă place. Vizionare plăcută. Video-ul nu este făcut de mine, este făcut de Skyntei, pentru cine nu știe cine-i, este un admin de pe un server de filme. Link download : http://www77.zippyshare.com/v/24348808/file.html Reamintire. Modul nu este făcut de mine, doar l-am adus aici, pentru a-l împărtășii cu voi, dacă apar acei hateri, cu copy-paste de pe comunitatea rivală, puteți să dați Sign Out de pe forum.
armand_arm Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 Copy+Paste.... =))))]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
EidriiaN Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 Este bun acest mod cand ai un Hitman pe tine si nu realizezi ca trage in tine.
Sp3cTeRx Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 @ lAYzzz. Nu este bun pe RPG-uri. Apare acel warning attack chiar si cand ti se scade de la server 1 HP :)) M-am gandit si eu sa il postez aseara, dar abia azi am primit modul modificat pentru RPG. ^ ^
viorelunu Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 Este bun acest mod cand ai un Hitman pe tine si nu realizezi ca trage in tine. Degeaba daca un hitman este pe tine iti da un glont doar si esti mort acest mod iti apare warning atunci cand trage .....
EidriiaN Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 Este bun acest mod cand ai un Hitman pe tine si nu realizezi ca trage in tine.
alesu Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 Este bun acest mod cand ai un Hitman pe tine si nu realizezi ca trage in tine. Din pacate, iti arata doar dupa ce iei damage. Nu cred ca e posibil sa faci un mod care sa te atentioneze cand intr-adevar cineva tine tinta pe tine.
Layzz Posted July 12, 2014 Author Posted July 12, 2014 (edited) Copy+Paste.... =))))]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] sign out please. este ca un fel de hpverlust.cs, doar că modificat. Edited July 12, 2014 by lAYzzz.
Layzz Posted July 12, 2014 Author Posted July 12, 2014 Copy + Paste de pe Comunitatea rivala . știi să citești ? sau îți trebuie ochelari? sign out x2, two haters found here.
TeoHD Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 Pare interesant, dar necesita cleo, deci pentru mafioti este interzis, totusi felicitari pe munca depusa!
Kosso.Cross Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 urât nu e modul dar nu cred că te ajută așa mult ..
Recommended Posts