Jump to content

Recommended Posts

Posted

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume: Danut.
Varsta: 15 ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte): Mă numesc Danut , sunt din Bucuresti ,  am 15 ani . Sunt o fire prietenoasa , un băiat de treabă , inteligent , descurcăret in orice situație ,  ascultător fată de cei cu experiență mai mare , care vrea să-i  ajute pe ce-i  care au nevoie de ajutor , care nu este mofturos si fițos.Știu să am răbdare ,  sunt glumet ( in limita bunului simț ) . Îi respect pe ce-i ce ma respectă . 

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick :_QuiT_
Nivel : 29.
Nume folosite anterior:Nu am folosit alt nume.
Vechime pe server: 8 luni .
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu am avut niciodata ban.

Poza cu invitatie: http://minus.com/i/xJco33Fkdlb7

Link cu faction history:http://bluepanel.bugged.ro/profile/_QuiT_

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger: d.danut2000/ danut.d17
De ce iti doresti sa faci parte din clan?:  Deoarece este un clan foarte respectat si foarte bine pus la punct si pentru ca am ceva prieteni in acest clan.
Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Prin orice este nevoie si posibil.
Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Da.

Posted

Contra deoarece nu ai respectat modelul de aplicatie, Ce fel ar suna:[AIM]_QuiT_, fh slab..

250.png_QuiT_ was uninvited by Allpacinno from faction Las Venturas Police Department (rank 1) after 1 days, with FP. Reason: Abuz de functie.

Posted

Oricum este deja T/C, dar iti spun de pe acuma, nu mai cere cate 5 invitatii pe zi. Daca unu spune "nu dau", "sunt la war, lasa-ma acuma", nu trebuie sa insisti atata.

Posted

Mirific. Ai facut SS la invitatie cu toata averea ta. Ti se pare ca aici se intra pe avere sau crezi ca daca arati ca ai sute de kk ne impresionezi? Nu.

SIngura modalitatea prin care te poti afirma pe server este prin FH / comportament.

Avand in vedere ca ai facut Abuz de functie, iti poti lua gandul de la AIM. Cei din Uger au aplicatiile on.

Respins.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp