alex2014 Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: Alexandru.Varsta: 14 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte): Sunt un băiat de treabă, sociabil, prietenos, muncitor, glumet, cu cei 7 ani de acasa si stiu să tin la glumă. Imi place să joc SA:MP si să inot in timpul liber. Altceva despre mine nu stiu ce să mai zic, am mai fost in clan si stiti ce fel de om sunt.STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick :Mackenzi.Nivel : Level 33.Nume folosite anterior: Aky_Dyn_17.Vechime pe server: Aproximativ un an.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): O data, 3/3 Warn's. Poza cu invitatie:https://i.imgur.com/AaKgGIb.png Link cu faction history:http://bluepanel.bugged.ro/profile/Mackenzi. CONTACT/ETC.:Contact skype/yahoo messenger: Skype: apostu.alexandru2 si messenger: aky_alex00.De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Deoarece am mai fost in acest clan, este un clan foarte respectat de playeri si cu membri din clan care au mari realizări.Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu activitatea si seriozitatea mea pot da o fata mai frumoasa acestui clan.Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:Da.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?Absolut. P.S: Imi pare foarte rău că am părăsit clanul, acum sper să mă reprimiti in clan.
alex2014 Posted July 12, 2014 Author Posted July 12, 2014 salut mackenzi [g], ai mai fost, ai iesit. de ce? Nu stiu nici eu, nu stiu ce a fost in mintea mea atunci cand am facut aceea cerere de demisie. Imi cer scuze că am iesit. Acum poate mă veti reprimi inapoi.
DinuDragos Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 Pro, prima incercare in AIM am avut-o datorita tie :D
AIMNyetComrade Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 Ai iesit. Te-ai dus cu zanele din [G] sau alte clanuri anonime. Eu, nu te-as mai accepta. Daca cumva mai intri in AIM si mai iesi, vei avea sanse = 0 . Neutru.
Beowulf Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 (edited) Nick:Mackenzi | Aky_Dyn_17 Rank:5 Motiv: Am petrecut momente frumoase in acest clan, dar vreau sa mai incerc si in alte clanuri, sper sa ma reprimiti cu mainile deschise inapoi. Din moment ce iti este bine intr-un loc, de ce sa fugi in alta parte? Nu stiu ce sa zic daca sa iti oferim a 2-a sansa, mai las lumea sa voteze. Edited July 13, 2014 by AIMBeowulf
alex2014 Posted July 13, 2014 Author Posted July 13, 2014 Nick:Mackenzi | Aky_Dyn_17 Rank:5 Motiv: Am petrecut momente frumoase in acest clan, dar vreau sa mai incerc si in alte clanuri, sper sa ma reprimiti cu mainile deschise inapoi. Din moment ce iti este bine intr-un loc, de ce sa fugi in alta parte? Nu stiu ce sa zic daca sa iti oferim a 2-a sansa, mai las lumea sa voteze. Poate risc să mă respingi Beo, dupa cum am precizat si in demisie " sper sa ma reprimiti cu mainile deschise inapoi. ", da recunosc că am gresit cand am iesit. Acum "stau la mâna voatră", văd ca unii membri imi acorda o a 2-a sansa. Acum este decizia ta. Mi-ai cunoscut, ai vazut ce fel de baiat sunt. Acum sper să fac iar parte din acest clan. Astept raspuns. Multumesc anticipat.
Recommended Posts