AlexTNs Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Foarte tare Shein , frumoase hidd colors pe Bullet si stunt`uri , insa cel mai mult imi place al 2-lea stunt , si ultimul , cel de la minutu 1;11
SHEiN.exe Posted July 15, 2014 Author Posted July 15, 2014 @, @, @@HAWK, @, @@Ash, @@SEZ, @@Hank, @, @, @, @, @@Cronos, @@Aquaz., @, @, @, @, @, NEW: Aştept păreri / critici / sfaturi. 2
Fielddone2 Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 @, @, @@HAWK, @, @@Ash, @@SEZ, @@Hank, @, @, @, @, @@Cronos, @@Aquaz., @, @, @, @, @, NEW: Aştept păreri / critici / sfaturi. Faci destul de bine unele stunturi, iti recomand sa faci si stunturi cu NRG-ul. La acelea ai uneori succes. Mult noroc si bafta la urmatoarele videoclipuri!
AlexTNs Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Foarte frumos , din nou :) mai bine ca prima data ^^
Deniis. Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 @, Frumos, cu ce editezi? P.s : Imi place melodia, as dori si eu numele piesei.
Claudiumuntean Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 @, @, @@HAWK, @, @@Ash, @@SEZ, @@Hank, @, @, @, @, @@Cronos, @@Aquaz., @, @, @, @, @, NEW: Aştept păreri / critici / sfaturi. Cel din dreapta face tot :D.
Khaos Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Unele ţi-au ieşit bine, iar altele nu, dar tot îmi place. Felicitări!:->
SHEiN.exe Posted July 16, 2014 Author Posted July 16, 2014 Faci destul de bine unele stunturi, iti recomand sa faci si stunturi cu NRG-ul. La acelea ai uneori succes. Mult noroc si bafta la urmatoarele videoclipuri! Am si NRG-500, fac stunt-uri cu Cl@UdYu dar prefer sa nu filmez stunt-urile deoarece sunt multe topic-uri de acest gen. Mersi ^_^ Foarte frumos , din nou :) mai bine ca prima data ^^ Mersi. @, Frumos, cu ce editezi? P.s : Imi place melodia, as dori si eu numele piesei. Cu Camtasia editez, mersi. Cel din dreapta face tot :D. Ok :>. Unele ţi-au ieşit bine, iar altele nu, dar tot îmi place. Felicitări!:-> Mulţumesc. Frumos. Mersi1 Al 2 lea stunt a fost fain.+1 Mersi! Frumos , felicitări. Mulţumesc.
TiNy. Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Frumos, bravo, imi poti spune te rog care este melodia de la video?
Recommended Posts