Smyley.Legenda Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 (edited) INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume:Catalin Stefan.Varsta:16.Autodescriere (~ 30 cuvinte):Ma numesc Catalin Stefan sunt din Bucuresti am frumoasa varsta de 16 ani, invata la un liceu foarte bun, sunt o fire sociabila, imi place sa glumesc doar atunci cand este cazul. Sportul meu preferat este fotball-ul.STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick :SmoOke.Nivel :18.Nume folosite anterior:SUPERMAN. am mai fost cu acest cont in AIM.Vechime pe server:2 luni.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):3/3 warns. Poza cu invitatie:http://imgur.com/9LWkJ4o Link cu faction history:http://bluepanel.bugged.ro/profile/SmOoKe.CONTACT/ETC.:Contact skype/yahoo messenger:secret.smiley99@yahoo.com.De ce iti doresti sa faci parte din clan?:Sunt niste membrii foarte OK, si nu intra toti "newbie".Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Cu tot ce este nevoie si se poate.Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:Desigur.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?: Desigur. Edited July 14, 2014 by SmOoKe.Talent
AIMNyetComrade Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 Contra - Nu ai suficient de multa experienta pentru AIM.
Smyley.Legenda Posted July 14, 2014 Author Posted July 14, 2014 (edited) Multumesc Nyet, dar sa stii, am destula experienta sa intru in AIM am mai fost cu contul SUPERMAN. Edited July 14, 2014 by SmOoKe.Talent
Brosky Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 Multumesc Nyet, dar sa stii, am destula experienta sa intru in AIM am mai fost cu contul SUPERMAN. Ai fost pe m*-ta, stateam des cu ala pe skype, contra, mars. 1
DinuDragos Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 Contra. Nici sa scrii in romaneste nu prea stii din cate vad, se vede ca esti la un liceu "foarte bun". Gramatica limbii romane se face cu femeia de servici, nu? :))
AIMNyetComrade Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 Respins. Nu imi pasa daca ai facut parte sau nu din AIM. Ai level 18 si joci de 2 luni. O zi buna.
Recommended Posts