Bujed Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 Salut, pc-ul tau este destul de slabut, insa asta nu e o problema majora. Problemele majore ale lagului, sunt efectele, pe care multe pc-uri si laptop-uri mai ales (cum este si in cazul meu), nu le suporta, si fps-ul scade constat de la 60 la 20. Efectele pot fi fumul de la masina, cerul pe care se afla norii si soarele, etc. Iti recomand gta3.img postat de catre justinian, deoarece te ajuta foarte mult in eliminarea efectelor, iar calitatea este scazuta foarte mult, tocmai pentru a elimina lagul. Iti postez aici gta3.img a lui justinian -> https://mega.co.nz/#...z2HhFPXl-ZCkk2c . Ce face acest gta3 postat de justinian? Reduce foarte mult texturile, si efectele. Vei observa ca cerul se va face negru, iar multe efecte inutile care produc lag sunt scoase. Daca ai cruiozitatea sa te uiti, ai sa vezi ca gta3.img folosit initial de tine, are in jur de 800mb - 1gb, acesta a lui justinian, are 340mb, deoarece cum am mai spus, texturile sunt scazute. Sper ca te-am ajutat, dar inainte de a inlocui gta3 iti recomand reinstalarea San Andreasului si SA:MP-ului. Si evita pe cat poti modurile inutile, gen ENB. ENB da un aspect placut jocului, insa doar pentru cei ce au pc bun. Cum este in cazul meu, laptop, se misca execrabil. Sper ca te-am ajutat, iar daca problemele persista dupa toate cele spuse de mine, revino cu un PM si ma mai gandesc la solutii. Bafta :D Am incercat si eu sa il iau , nu pot sa il downloadez... Quote
Lawren Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 Am incercat si eu sa il iau , nu pot sa il downloadez... pff.. am incercat sa-l pun pe girlshare, insa este rejectat de forum... Am incercat si eu sa-l uploadez pe diferite site-uri insa au restricite la MB, si decat sa-mi fac cont premium sa dau bani, mai bine ma lipsesc. Uite aici topicul original al lui justin, incearca sa downloadezi de pe girlshare. -> http://forum.bugged.me/topic/54009-justinz0rs-special-gta3img-lag-removal/ Quote
Bujed Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 pff.. am incercat sa-l pun pe girlshare, insa este rejectat de forum... Am incercat si eu sa-l uploadez pe diferite site-uri insa au restricite la MB, si decat sa-mi fac cont premium sa dau bani, mai bine ma lipsesc. Uite aici topicul original al lui justin, incearca sa downloadezi de pe girlshare. -> http://forum.bugged.me/topic/54009-justinz0rs-special-gta3img-lag-removal/ Mie nu mia mers nici pe girl share , dar na hai sa revenim la problema lui Massive , este al lui topicul Quote
Massive Posted July 16, 2014 Author Posted July 16, 2014 Salut, pc-ul tau este destul de slabut, insa asta nu e o problema majora. Problemele majore ale lagului, sunt efectele, pe care multe pc-uri si laptop-uri mai ales (cum este si in cazul meu), nu le suporta, si fps-ul scade constat de la 60 la 20. Efectele pot fi fumul de la masina, cerul pe care se afla norii si soarele, etc. Iti recomand gta3.img postat de catre justinian, deoarece te ajuta foarte mult in eliminarea efectelor, iar calitatea este scazuta foarte mult, tocmai pentru a elimina lagul. Iti postez aici gta3.img a lui justinian -> https://mega.co.nz/#...z2HhFPXl-ZCkk2c . Ce face acest gta3 postat de justinian? Reduce foarte mult texturile, si efectele. Vei observa ca cerul se va face negru, iar multe efecte inutile care produc lag sunt scoase. Daca ai cruiozitatea sa te uiti, ai sa vezi ca gta3.img folosit initial de tine, are in jur de 800mb - 1gb, acesta a lui justinian, are 340mb, deoarece cum am mai spus, texturile sunt scazute. Sper ca te-am ajutat, dar inainte de a inlocui gta3 iti recomand reinstalarea San Andreasului si SA:MP-ului. Si evita pe cat poti modurile inutile, gen ENB. ENB da un aspect placut jocului, insa doar pentru cei ce au pc bun. Cum este in cazul meu, laptop, se misca execrabil. Sper ca te-am ajutat, iar daca problemele persista dupa toate cele spuse de mine, revino cu un PM si ma mai gandesc la solutii. Bafta :D e tot la fel.. Am revolvat, ereau virusi in pc :| acu imi merge super :D :D :D Am dat rr la windows Quote
Bujed Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 e tot la fel.. Am revolvat, ereau virusi in pc :| acu imi merge super :D :D :D Am dat rr la windows Felicitari :) ;) :D!!! Quote
Lawren Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 e tot la fel.. Am revolvat, ereau virusi in pc :| acu imi merge super :D :D :D Am dat rr la windows Bravo. Bafta in continuare :D Quote
Ghet Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 :| P.S Eugen, am pus de mult cea mai mica revolutie, si imi creste fps cu 1-2 pe secunda :| Ai pc slab! Eu am fps-ul 100 -102 Quote
Bujed Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 Ai pc slab! Eu am fps-ul 100 -102 Nu pasa la nimeni . Acest topic este pentru a ajuta un player , nu sa te dai tu mare. Quote
Massive Posted July 25, 2014 Author Posted July 25, 2014 Ai pc slab! Eu am fps-ul 100 -102 k, esti bun! Quote
Gingi Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 Mie nu mia mers nici pe girl share , dar na hai sa revenim la problema lui Massive , este Ai reinstalat windows-ul sau ai dat restart? Quote
Recommended Posts