Jump to content

Recommended Posts

Posted

The Best "Fails" buGGed Roleplay

In acest topic postati greseli de ortografie, greseli de exprimare, expresii amuzante, mai pe scurt tot ce tine de "fails" fiind funny in acelasi timp.

Nu se accepta posturi de genul "prea tare", "gg", "idem", "prea mortal", "bravo, mai pune", " Posted Image, Posted Image" etc. Aici postati doar daca aveti o poza legata de acest subiect. Abia pe langa aceasta poza se accepta si comentarii.

Reguli :

Postezi numai daca ai o poza noua de pus, in legatura cu subiectul topicului.

Nu postezi ce a postat X mai devreme, este de ajuns o singura data.

Nu postezi doar sa iti spui parerea. Iti poti spune parerea doar daca ai si o poza de lasat odata cu postul tau.

Nu faceti Off Topic (deraiere de la subiect).

Nu faceti Double Post (astepti sa mai posteze cineva, sau folosesti edit).

Decupati pozele cu Paint si postati sub forma de User Bar. Nu vreau sa vad ditamai wallpaper-ele aici.

Nu postati poze in care este editat / modificat chatul de voi, astfel incat sa iasa un fail. Doar originalele.

Nu veniti cu poze din alte jocuri, servere, comunitati, site-uri, etc. Aici se posteaza numai de pe serverul bugged Roleplay.

Sanctiuni :

Postezi doar sa iti lasi parerea, fara poza noua = Warn Up.

Double Post = Warn Up.

Off Topic = Warn Up.

Jigniri, provocari la certuri, injuraturi = Warn / Suspend / Disable.

Posted

Imediat te-a luat pe engleza. :)) Epica faza.Prima data vorbesti pe romana dupaia zici ca esti arab.Si el mai si crede. :))

Asta era faza ca el nu si'a dat seama :)))

Epic ad : p412e.png .t.

Epic wanted : JIAaX.png .t.

Posted

Injuri , injuri dar ce e asta maica o jignire pentru injuraturi? E prima pe care o vad! :)))

samp062ui.png

Posted

Deci faza ce am ziso eu a fost penala :D

Zippo: "Ce hobby ai?"

DMC: "Sa vanez canguri in Africa de Sud."

=))

Multumesc "ValdoSan" ca ai postato. :)

Posted

Pentru stoneri stati high si citit ce se vorbeste la jail.

http://s14.[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimage ]/pvtreh3gt/sa_mp_002.png

Nu ma mai puteam oprii din ras.

Posted

Pentru stoneri stati high si citit ce se vorbeste la jail.

http://s14.[ puteti folosi imgur.com' date= ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimage ]/pvtreh3gt/sa_mp_002.png

Nu ma mai puteam oprii din ras.

Deci vai de capu meu , deja am memorat "jignirea" aceasta , este foarte tare , deci aproape am crapat de ras . :))

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp