Zuzu_BLack Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 (edited) Nick: MADZ. Tip(avatar/semnătură/logo): Semnătură. Stock(obligatoriu): Fără stock, vreau doar text. Text: Ich bin einer von ihnen, einer der Götter. Detalii: - Detalii despre text: Vreau un font mic gen 03b04, wendy, etc. Edited July 17, 2014 by MADZ
Bodo. Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Ceva de genul acesta? (Daca este ceva imi spui si il schimb).
Zuzu_BLack Posted July 17, 2014 Author Posted July 17, 2014 Ceva de genul acesta? (Daca este ceva imi spui si il schimb). Da, ceva de genul, dar am cerut nişte cerinţe pentru text, acestea fiind nişte fonturi "finuţe", nu vreau foarte mare. Şi dacă se poate, textul să fie colorat (alb şi "Gotter" galben).
Bodo. Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Da, ceva de genul, dar am cerut nişte cerinţe pentru text, acestea fiind nişte fonturi "finuţe", nu vreau foarte mare. Şi dacă se poate, textul să fie colorat (alb şi "Gotter" galben). Uite am incercat un alt text cu o marime mai mica si mai finuta. 1
Recommended Posts