Goofyno Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Am inceput si eu un canal de gaming pe Youtube, dar sunt abea la inceput. Daca ti-a placut poti sa imi dai un like, share la prieteni si un subscribe. Toate sunt gratis si pe mine ma ajuta foarte mult. Multumesc ca mi-ai acordat o parte din timpul tau. Vizionare placuta: https://www.youtube.com/watch?v=6-xfSTSXhak&feature=youtu.be 1 Quote
Nitu Robert Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 E super pana acu,dar ,ca de inceput puteai face un infovideo . Si pe viitor sa pui un intro ;) Bafta ;) 1 Quote
Goofyno Posted July 17, 2014 Author Posted July 17, 2014 (edited) E super pana acu,dar ,ca de inceput puteai face un infovideo . Si pe viitor sa pui un intro ;) Bafta ;) Am un intro pregatit si e bun sfatul cu infovideo. Multumesc. :) Edited July 17, 2014 by 7Up_ Quote
.Gabriel Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 E bun, am vazut ca l-ai randat la 1080p, dar vorbeste mai tare. Dar nu-i nimic, e primul tau video. Quote
Goofyno Posted July 17, 2014 Author Posted July 17, 2014 Va multumesc la toti pentru pareri si sfaturi. Mai astept de la voi pareri. :) Quote
sinn888 Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Nu stiu ce zic altii, dar daca continui o sa ajungi departe. Eu iti urez multa bafta si un like si share. Succes. 1 Quote
Goofyno Posted July 17, 2014 Author Posted July 17, 2014 Nu stiu ce zic altii, dar daca continui o sa ajungi departe. Eu iti urez multa bafta si un like si share. Succes. Spre mirarea mea, am primit doar pareri bune. Adica vreau sa spun ca nimeni nu mi-a dat o parere rea si asta m-a incurajat mult. Apreciez foarte mult ceea ce imi spuneti voi. Quote
ProLifer Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 @, n-ai voce de retardat, ai microfon bun, joci bine, deci continua, dar ai inceput prea direct. Vorba lui mentosan, puteai sa faci un intro. In fine, imi place vocea ta ca e "calda" :)) si ai un stil unic. Multa bafta! Quote
Goofyno Posted July 18, 2014 Author Posted July 18, 2014 @, n-ai voce de retardat, ai microfon bun, joci bine, deci continua, dar ai inceput prea direct. Vorba lui mentosan, puteai sa faci un intro. In fine, imi place vocea ta ca e "calda" :)) si ai un stil unic. Multa bafta! :)) Imi place aia cu vocea "calda". :)) Si da, o sa fac un intro si la joc si la canal. Multumesc de complimente. :) Quote
Recommended Posts