Seraphim iRonic Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 Subiectul video-ului: Cateva stunturi cu NRG-500. O scurta prezentare: Nu necesita. Link catre filmulet: Recomand vizualizare 720p 8
Vlad98 Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 Subiectul video-ului: Cateva stunturi cu NRG-500. O scurta prezentare: Nu necesita. Link catre filmulet: Recomand vizualizare 720p Pentru smecherasul acesta ii dau +1. Sunt frumoase. .omg.
Tobi Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 Subiectul video-ului: Cateva stunturi cu NRG-500. O scurta prezentare: Nu necesita. Link catre filmulet: Recomand vizualizare 720p Si mie modul de NRG te rog.
SHEiN.exe Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 Foarte frumoase, dar 'Stunt-ul' de la minutul 2:24, e foarte usor, am ajuns cu Bullet-ul acolo. Te descurci foarte bine, Gg.
Lorenz Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 Pentru smecherasul acesta ii dau +1. Sunt frumoase. .omg.
Seraphim iRonic Posted July 18, 2014 Author Posted July 18, 2014 Pentru smecherasul acesta ii dau +1. Sunt frumoase. .omg. Multumesc. Si mie modul de NRG te rog. Imi pare rau dar acest mod este facut de mine si nu il fac public. Foarte frumoase, dar 'Stunt-ul' de la minutul 2:24, e foarte usor, am ajuns cu Bullet-ul acolo. Te descurci foarte bine, Gg. Si eu am facut cateva stunturi cu Infernus nu cu Bullet, dar e cam tot aia. Daca vrei sa le vezi ai aici un link: ->>http://forum.bugged.ro/topic/80044-real-infernus-power/
satanaboss Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 Foarte frumos videoclip, misto stunt-uri, dami si mie te rog frumos un link cu skin-ul, te rog mult. Iti dau +1 momentan, nu pot da acum.
Scrum Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 Salut, felicitari, sunt foarte smechere! Ce melodie e pe fundal?
Tobi Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 Imi pare rau dar acest mod este facut de mine si nu il fac public. Poi daca nu il faci public macar fa un tutorial cum sa ne facem si noi unul.
Seraphim iRonic Posted July 19, 2014 Author Posted July 19, 2014 Foarte frumos videoclip, misto stunt-uri, dami si mie te rog frumos un link cu skin-ul, te rog mult. Iti dau +1 momentan, nu pot da acum. Poftim link de download:->> http://www42.zippyshare.com/v/59692449/file.html Salut, felicitari, sunt foarte smechere! Ce melodie e pe fundal? Melodia este aceasta: Fall Out Boy - My Songs Know What You Did In The Dark (Light Em Up) Poi daca nu il faci public macar fa un tutorial cum sa ne facem si noi unul. Voi face un tutorial saptamana viitoare cand voi avea timp nu stiu o zi exacta.
AlexTNs Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Foarte frumos bravo, cine poate face si cu Faggio, nu va mai laudati aiurea, omu a incercat, a reusit, merita promovare din partea mea ;), voi care comentati negativ ce facura-ti? Macar de era o critica constructiva :-j.
Deniis. Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 @, Frumoase, dar le-am facut de foarte multe ori. Ti-au iesit frumos. Cu ce ai editat? Cu ce ai facut acel cerc + numele in el? As dorii si eu sa stiu, succes mai departe.. Treci si pe la mine pe profil, sa vezi stunt-urile mele.
Seraphim iRonic Posted July 23, 2014 Author Posted July 23, 2014 @, Frumoase, dar le-am facut de foarte multe ori. Ti-au iesit frumos. Cu ce ai editat? Cu ce ai facut acel cerc + numele in el? As dorii si eu sa stiu, succes mai departe.. Treci si pe la mine pe profil, sa vezi stunt-urile mele. Am editat cu Camtasia Studio 8 si Adobe After Effects. Acel cerc cu numele in el este un intro editat in Adobe After Effects. Multumesc pentru incurajare.
Seraphim iRonic Posted July 24, 2014 Author Posted July 24, 2014 Frumoase, dar unele nu le-ai terminat... In ce sens nu le-am terminat?
Recommended Posts