Jump to content

Recommended Posts

Posted

Subiectul video-ului: Cateva stunturi cu NRG-500.

O scurta prezentare: Nu necesita.

Link catre filmulet:

Recomand vizualizare 720p

Pentru smecherasul acesta ii dau +1. Sunt frumoase. .omg.

Posted

Subiectul video-ului: Cateva stunturi cu NRG-500.

O scurta prezentare: Nu necesita.

Link catre filmulet:

Recomand vizualizare 720p

Si mie modul de NRG te rog.

Posted

Pentru smecherasul acesta ii dau +1. Sunt frumoase. .omg.

Multumesc.

Si mie modul de NRG te rog.

Imi pare rau dar acest mod este facut de mine si nu il fac public.

Foarte frumoase, dar 'Stunt-ul' de la minutul 2:24, e foarte usor, am ajuns cu Bullet-ul acolo. Te descurci foarte bine, Gg.

Si eu am facut cateva stunturi cu Infernus nu cu Bullet, dar e cam tot aia. Daca vrei sa le vezi ai aici un link: ->>http://forum.bugged.ro/topic/80044-real-infernus-power/

Posted

Foarte frumos videoclip, misto stunt-uri, dami si mie te rog frumos un link cu skin-ul, te rog mult. 

Iti dau +1 momentan, nu pot da acum.

Posted

Imi pare rau dar acest mod este facut de mine si nu il fac public.

Poi daca nu il faci public macar fa un tutorial cum sa ne facem si noi unul. 

Posted

Foarte frumos videoclip, misto stunt-uri, dami si mie te rog frumos un link cu skin-ul, te rog mult. 

Iti dau +1 momentan, nu pot da acum.

Poftim link de download:->> http://www42.zippyshare.com/v/59692449/file.html

Salut, felicitari, sunt foarte smechere! Ce melodie e pe fundal?

Melodia este aceasta: Fall Out Boy - My Songs Know What You Did In The Dark (Light Em Up)

Poi daca nu il faci public macar fa un tutorial cum sa ne facem si noi unul. 

Voi face un tutorial saptamana viitoare cand voi avea timp nu stiu o zi exacta.

Posted

Foarte frumos bravo, cine poate face si cu Faggio, nu va mai laudati aiurea, omu a incercat, a reusit, merita promovare din partea mea ;), voi care comentati negativ ce facura-ti? Macar de era o critica constructiva :-j.

Posted

@, Frumoase, dar le-am facut de foarte multe ori. Ti-au iesit frumos. 

Cu ce ai editat? Cu ce ai facut acel cerc + numele in el? As dorii si eu sa stiu, succes mai departe.. Treci si pe la mine pe profil, sa vezi stunt-urile mele.

Posted

@, Frumoase, dar le-am facut de foarte multe ori. Ti-au iesit frumos. 

Cu ce ai editat? Cu ce ai facut acel cerc + numele in el? As dorii si eu sa stiu, succes mai departe.. Treci si pe la mine pe profil, sa vezi stunt-urile mele.

Am editat cu Camtasia Studio 8 si Adobe After Effects. Acel cerc cu numele in el este un intro editat in Adobe After Effects. Multumesc pentru incurajare.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp