DiStefano1337 Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: StefanVarsta: 14 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte): În primul rând as vrea sa ma prezint, ma numesc Stefan, am 15 ani si sunt din Brasov.Sunt un baiat foarte sociabil , si ma integrez repede intr-un grup . Imi place sa imi fac cat mai multi prieteni , să pierd timpul pe SA:MP cu prietenii,. Respect pe cine ma respecta , si ajut pe cine merita sa fie ajutat . Cel mai important pentru mine ,intr-o echipa , este respectul fata de lider STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : JameS.Nivel :39Nume folosite anterior:Juankz si .BuLlsVechime pe server:Un an.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu,nu am fost banat niciodata. Poza cu invitatie: Link cu faction history:http://bluepanel.bugged.ro/profile/JameS. CONTACT/ETC.:Contact skype/yahoo messenger: Skype: ♛Ştefan UFC♛ iar de Yahoo Messenger : stefan_dinamo03De ce iti doresti sa faci parte din clan?:Pai , in primul rand imi place ideea de clan , intr-un clan sunt persoane diferite , factiuni diferite , gandiri diferite , si , ma atrage foarte mult genul asta de echipa , avand in vedere diferentele . Si in al doilea rand , vreau sa intru pentru ca membrii clanului sunt foarte educati si stiu sa vorbeasca , si sa ajute pe oricine are nevoie . Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Pot sa ajut cu orice mi se cere.Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:Da.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?:Bineinteles ca DA.
XxMihaiBxX Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 (edited) Astazi pentru tine e PRo, meriti o sansa... Edited July 19, 2014 by AIM.Spock
Recommended Posts