Jump to content

Recommended Posts

Posted

w0w, superb, poti sa imi faci si mie una tot asa numai sa scrii F si FNK. sub, ai +1 x2.

SN2hewF.png J1lq47b.png
WTF, ce frumos daca ai putea sa-mi faci si mie cu litera ''S'' si jos numele SPRINTER.Iti dau +1 in fiecare zi, asta da frate asta da.

Ce culori?

Posted

SN2hewF.png J1lq47b.png

Imi poti face si mie una sau doua creatii? Cu L si LDVON si BUGGED adica cum e a lu' Kazimiruleaza. Cu aceleasi culori si una cum e a lui CTC.

~Mersi mult.

Posted

@

@

@@Bunraku

BGHZ3IH.png jV9HIB3.png K1UmODC.png

Imi poti face si mie te rog frumos cu litera B sa scrie bEheLe cu un albastru mai inchis si un avatar aproape la fel ca al lui Shad0w, ti-as multumi mult, iti apreciez munca si iti voi da in timp de 1 saptamana in fiecare zi +1. Bafta !

Posted (edited)

WoW sunt super smechere! Imi poti face si mie exact ca asta K1UmODC.png doar ca in loc de "B" pui "Z" si in loc de "burnaku" sa pui "Zenek" te rog mult! Iti dau +1
~Multumesc mult! 

Edited by Zenek.
Posted

Imi poti face si mie una cu S si SPEAS. cu scris albastru.

Te rog.

Imi poti face si mie te rog frumos cu litera B sa scrie bEheLe cu un albastru mai inchis si un avatar aproape la fel ca al lui Shad0w, ti-as multumi mult, iti apreciez munca si iti voi da in timp de 1 saptamana in fiecare zi +1. Bafta !

WoW sunt super smechere! Imi poti face si mie exact ca asta K1UmODC.png doar ca in loc de "B" pui "Z" si in loc de "burnaku" sa pui "Zenek" te rog mult! Iti dau +1
~Multumesc mult! 

http://abduzeedo.com/reader-tutorial-typography-wallpaper-photoshop - tutorial, imi ia ceva sa fac cate una si ma plictisesc repede.

• Upvote 1
Posted

KMds84I.png

Man, imi poti face si mie avatarul ca a lu burnaku? Doar iei psd si editezi si la semnatura asta la fel doar editezi textu in "zenek" ca la avatar, plz ca tutorialu ala ma incurca rau.. nu inteleg nimic daca nu e video.

Posted

Man, imi poti face si mie avatarul ca a lu burnaku? Doar iei psd si editezi si la semnatura asta la fel doar editezi textu in "zenek" ca la avatar, plz ca tutorialu ala ma incurca rau.. nu inteleg nimic daca nu e video.

Nu mai fac avatare/semnaturi la cerere, aveti topic special pentru asta, nu ai cum sa nu intelegi din acel tutorial, e facut foarte bine.

• 5 weeks later...
  • 2 months later...
  • 4 weeks later...