Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

n-ai avatar ca asta, te poti considera inutil in PS.

MpTaCX6.gif

Adevăăăăăraat, Adevăăăăăraat, Adevăăăăăraat, Adevăăăăăraat, îţi spun :( o să mă las.

Ceva nou : 

VKzwhpd.jpg

Edited by Zers.
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

@ Zers, poza aia de scrie pe ea mau5. schimba si pune '' Satana. ''. merci.

Eşti satanist, sorry, nu fac :( .

Posted

Frumoase, ai face un avatar pentru mine? N-am 7 zile la cerere... cand ai timp, pot sa astept.

Aşteaptă cele 7 zile şi făi o cerere, sunt designeri să se ocupe. :* 

Fără resentimente.

Posted

Îl pun pe overlay si scad opacity-ul la gradient si m-am gandit ca nu arata bine sa mai scad si opacity-ul la tot.

Posted (edited)

New, sunt la inceput cu cele animate, astept pareri.

mUD0jN6.pngDoAldWS.gif
jJbluMa.giflUz6GVo.pngdR7Y1He.png
ZFfcXzS.pngaIwbZy1.pngf64l6C6.gif
Edited by ZERSZEW.
Posted

@aIwbZy1.png aceasta e LQ, este asa din cauza texturilor prea multe pe care le`ai pus.

Pune textul pe normal si alege o culoare de pe render, gradient sau pune cliping mask pentru ca arata mai bine decat il pui tu acum.

Te descurci destul de bine in AE, incearca si alte efecte, nu numai "twitch".

Bafta!

Posted (edited)

@aIwbZy1.png aceasta e LQ, este asa din cauza texturilor prea multe pe care le`ai pus.

Pune textul pe normal si alege o culoare de pe render, gradient sau pune cliping mask pentru ca arata mai bine decat il pui tu acum.

Te descurci destul de bine in AE, incearca si alte efecte, nu numai "twitch".

Bafta!

Eu zic ca e din vina stock-ului 

http://imgur.com/Kh3kJbM

Edited by ZERSZEW.
Posted

@, cand ai un stock de calitate proasta, da click dreapta pe el si dai cautati imaginea cu google si alege pe cel care are dimensiunea mai mare din rezultatele afisate.

Posted

@, cand ai un stock de calitate proasta, da click dreapta pe el si dai cautati imaginea cu google si alege pe cel care are dimensiunea mai mare din rezultatele afisate.

Pe asta nu o ştiam, mersi

Posted

@, in general, te descurci bine.

Nu imi place ca incarci imaginea prea mult.

Textul nu este pus bine la ultima creatie, trebuia pe undeva in apropiere de umar.

Incearca ,cateodata, sa pui putin mai mult sharpen, depinde de  calitatea imaginii.

Bafta in continuare!

Posted

Nu arata bine langa umar, am incercat, sau cel putin nu am gasit eu un font potrivit care sa arate bine in zona aia ...

Posted (edited)
New creations ( pentru aplicatie ca designer )

GfFcJia.png wTpnJNv.png

Edited by ZERSZEW.