Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Am o problema, mi s-a stins pc-ul, si cand s-a aprins mi-a dat eroarea asta:

1.Nu vreau sa schimb user account-ul pe altul pentru a juca samp.

2.Am incercat sa reinstalez tot, deci nu mai va obositi.

3.5KK in crestere cine rezolva, premiu garantat.

e053e4.png

Edited by Benqletz.
Posted

Fa o poza si posteaz-o aici.Sa analizam problema mai indetaliat altfel nu putem rezolva nimic fara o poza.

Posted

Am facut screen am uitat sa o pun era 4 dimineata, sry, o pun acum.

Run-time error?

E o eroare simpla, reinstaleaza directx si visual c++ redistribuitable ceva in gen, 2008 sau 2012, nu mai tin exact minte.

Daca merge, banii se duc in contul lui Azesan, daca nu merge, bafta la rezolvare.

Posted

Run-time error?

E o eroare simpla, reinstaleaza directx si visual c++ redistribuitable ceva in gen, 2008 sau 2012, nu mai tin exact minte.

Daca merge, banii se duc in contul lui Azesan, daca nu merge, bafta la rezolvare.

Intra cu tw la mine si daca merge ai 10kk, daca intri tu.

UP mai astept idei.

Posted (edited)

Am facut screen am uitat sa o pun era 4 dimineata, sry, o pun acum.

e053e4.png

Reinstaleaza jocul si sterge gta_sa.set  folderul User Files.

Edited by Ironkh
Posted

Incearca urmatorii pasi:

1. Reinstaleaza GTA-ul si SA:MP-ul . 

2. Asigura-te ca ai instalat iar Visual C++ : daca ai windows pe x32  - download aici ; daca ai pe 64 bits - download aici

Daca nu merge nici un pas de aici, spune-mi.

Posted

Incearca urmatorii pasi:

1. Reinstaleaza GTA-ul si SA:MP-ul . 

2. Asigura-te ca ai instalat iar Visual C++ : daca ai windows pe x32  - download aici ; daca ai pe 64 bits - download aici

Daca nu merge nici un pas de aici, spune-mi.

Instalez acum Visual C++, intre timp reinstalez gta+samp, iti dau quote daca merge, am intrat si ti-am dat banii.

Up pana atunci.

Posted

Instalez acum Visual C++, intre timp reinstalez gta+samp, iti dau quote daca merge, am intrat si ti-am dat banii.

Up pana atunci.

E acelasi c**** spus de mine, doar ca eu n-am pus link de download, oricum, dupa ce il instalezi, futei un rr la pc si merge, pentru siguranta.

Posted

Inca o rezolvare:

Schimba userul la pc, fa unul nou si dai privilegii de admin etc, sa fie ca cel actual, instaleaza sa:mp/gta pe userul ala si have fun :)

Posted

Inca o rezolvare:

Schimba userul la pc, fa unul nou si dai privilegii de admin etc, sa fie ca cel actual, instaleaza sa:mp/gta pe userul ala si have fun :)

Am spus clar ca  nu vreau sa fac asta, trebuie sa imi instalez tot inapoi pe userul nou si nu vreau.

Posted

Mai baga si astea:

http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyID=a7b7a05e-6de6-4d3a-a423-37bf0912db84

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=29

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=5638

Nu instalezi tot acolo, instaleaza gta/sa:mp acolo si te joci. E cam singura ta salvare, daca nu vrei sa faci asa, nu cred ca vrei sa iti reinstalezi windows-ul pentru atat.

Posted (edited)

Benq , singura modalitate este sa iti faci un user nou . Nu trebuie sa reinstalezi tot. Pui doar GTA + samp acolo. In rest tii tot pe userul tau principal.

Mai am o modalitate care nu stiu sa ti-o explic exact. Da-mi skype-ul tau prin PM sau lasa-l aici si facem prin TW. Sunt sigur 90% ca merge.

Edited by Sq.BEVIPLEX
Posted

Inca o rezolvare:

A fost usor, am toate fisierele vechi pe userul nou, iti multumesc foarte mult. Contacteaza-ma in game daca vrei banii, ti dau.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp