WhixYCFR Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 Buna ziua Bugged, la cererea a mai multor playeri am decis sa creez un tutorial in care voi arata cum sa uploadezi imagini pe acest site simplu dar care se feresc de el multi playeri. Totul este foarte simplu, aveti nevoie in primul rand de un cont Google + Dati click pe profilul vostru [ colt dreapta sus ] -selectati "View Profile" - click pe Profile - Photos - Upload Photos Pentru cei care totusi inca nu au inteles am facut si un video:
Layzz Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 Buna ziua Bugged, la cererea a mai multor playeri am decis sa creez un tutorial in care voi arata cum sa uploadezi imagini pe acest site simplu dar care se feresc de el multi playeri. Totul este foarte simplu, aveti nevoie in primul rand de un cont Google + Dati click pe profilul vostru [ colt dreapta sus ] -selectati "View Profile" - click pe Profile - Photos - Upload Photos Pentru cei care totusi inca nu au inteles am facut si un video: Câte uploadează maxim?
WhixYCFR Posted July 21, 2014 Author Posted July 21, 2014 Câte uploadează maxim? foarte multe stiu ca am uploadat si in jur de 280.
Deagle.Oficial Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 Frumos dar este bun si minus.com tot 200+ uploadeaza.
Recommended Posts