covu123 Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 Salut Bugged, am o problema care nu-mi da pace, de cate ori bubuie (explodeaza/pusca) o masina iau crash automat. Adica atunci cand ma rastorn, masina i-a foc si atunci cand explodeaza iau crash. Nu mai stiu ce sa mai fac. Help ! Quote
sMinee Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 Problema aceasta apare deoarece ai instalate moduri care iti cauzeaza aceste crashuri. Sfat: Reinstaleaza GTA si apoi instaleaza modurile pe rand, spre ex. bagi o masina, intri pe joc testezi daca merge, mai bagi o arma, intri si o testezi, si la care iti da crash, clar nu bagi modul ala. Succes! Quote
Lawren Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 Salut Bugged, am o problema care nu-mi da pace, de cate ori bubuie (explodeaza/pusca) o masina iau crash automat. Adica atunci cand ma rastorn, masina i-a foc si atunci cand explodeaza iau crash. Nu mai stiu ce sa mai fac. Help ! In general crashurile apar, dupa cum a spus si @St.Hernandez, din cauza unor moduri. Iti recomand sa iti pui acest gta3.img a lui justinian -> http://forum.bugged.ro/topic/54009-justinz0rs-special-gta3img-lag-removal/ . Intrii in folderul principal san andreas / models si dai paste acolo in models la gta3.img. Daca si asa inca iti da crash, reinstaleaza-ti gta-ul. Sper ca te-am ajutat. Bafta. :D Quote
antiroby Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 Depinde si de ce PC ai uneori...Totusi nu mai baga moduri. Quote
Recommended Posts