Jump to content

School Instructors - Tutoriale Ajutătoare.

ionut..1

Recommended Posts

Posted

SkhiOvu.png

In acest topic oricine poate posta un tutorial daca este facut de el insusi. Inainte de a posta un tutorial vorbiti cu liderul / co-liderul.

Tutoriale Bind.

Accest Bind a mai fost pus de Maribu de pe blue,practic eu am dat copy/paste  dar mie mi sa parut foarte folositor

Aici aveti un keybinder cu toate bind-urile gun, fly si boat in engleza si romana. Daca aveti deja bindurile nu mai descarcati acest KeyBinder.

(DOWNLOAD KEYBINDER)

(i) Accestea sunt valabile doar pentru bindul accesta Ultamate Samp Key binder.

In aceasta poza apare Key Binder-ul si voi face o mica legenda:
1. Butonul pentru a creea un nou bind.
2. Butonul pentru a salva un bind.
3. Butonul pentru a deschide un bind.
4. Butonul pentru a activa bind-ul.
5. Butonul pentru setari in bind.
6. Butonul pentru informatii.
7. De aici puteti seta butonul pe care vreti sa apara mesajul de la nr 8.
8. Aici scrieti mesajul dorit.

,, 1)DM...'' sa puneti defapt : ,,1.DM...'', Parantezele patrate si rotunde, pot face sa apara erori.

Ce sa faci cand te suna un client?

1. Raspunzi /p,il saluti respectuos.
2. Verifici ce level are /id (minim level 3),anunti pe /in x la mine,apoi te bagi pe forum in Topicul "Black-list" si verifici daca se afla jucatorul respectiv pe Black-list.
3. Intri in joc,iar daca observi ca jucatorul se afla pe Black-list ii spui politicos daca vrea sa plateasca pentru a putea avea dreptul la licente din nou.Daca nu se afla pe black-list va intelegeti pentru a va putea intalni intr-o locatie sa sustineti testul.
4. Un membru School Instructor ar trebui sa aibe jobul de Detectiv( nu este obligatoriu) pentru a putea gasi mai usor locatia accestuia.
5. Dupa ce ajungeti la jucatorul respectiv puteti sa incepeti sa ii acordati testul.

Ce sa faci cand ti se cere testul?

1) Facem ss-uri (screenshot-uri) la tot chatul, de sus in jos, trebuie sa avem /pagesize 20 si /timestamp ON (nu folositi comenzi de genul /admins sau /helpers etc. pentru a curata chat-ul)
2) Verificam bine ss-urile, trebuie sa aibe legatura intre ele, adica sa aibe un punct comun.
Cand faceti screenshot o sa va apara un chat ceva de genu "screenshot taken - samp 001 Prin aceasta metoda vom fi siguri ca nu am omis nici o parte din test.
3) Punem dovezile pe un site (imgur.com sau minus.com)
4) Postam testul la "Teste verificate" dupa modelul indicat.
5) Asteptam decizia unui responsabil. (incercati sa nu il stresati cu intrebari de genul "cand il verifici")
  • 11 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp