Ash Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 (edited) Daca doresti sa parasesti clanul Napoleon poti depune aici o dupa modelul de mai jos.cerere • Nick:• De ce doresti sa pleci din Napoleon? :• Cum te-ai simtit in clanul Napoleon? :• Ce trebuie schimbat in clan ? :• Alte precizari? : Edited July 23, 2014 by King.Totoriina1 Quote
Ash Posted July 29, 2014 Author Posted July 29, 2014 • Nick: [MNK]Ash• De ce doresti sa pleci din Napoleon? : Deoarece am realizat tot ce mi-am pus in cap. Am adus clanul pe locul 1, am reusit sa construiesc o echipa unita, plina de ambitie si daruire, am izbutit sa aranjez treburile si pe forum ( cat de cat ). Consider ca acest clan este pe maini bune si sper ca munca mea sa nu fie in zadar.• Cum te-ai simtit in clanul Napoleon? : Extraordinar.• Ce trebuie schimbat in clan ? : Din punctul meu de vedere totul este perfect.• Alte precizari? : Consider ca am plecat cu capul sus . P.S: Nu spune lumii ceea ce stii sa faci, fa-o si gata ! ( Riccardo Oda ) Quote
TotoRiina1 Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 • Nick: [MNK]Ash • De ce doresti sa pleci din Napoleon? : Deoarece am realizat tot ce mi-am pus in cap. Am adus clanul pe locul 1, am reusit sa construiesc o echipa unita, plina de ambitie si daruire, am izbutit sa aranjez treburile si pe forum ( cat de cat ). Consider ca acest clan este pe maini bune si sper ca munca mea sa nu fie in zadar. • Cum te-ai simtit in clanul Napoleon? : Extraordinar. • Ce trebuie schimbat in clan ? : Din punctul meu de vedere totul este perfect. • Alte precizari? : Consider ca am plecat cu capul sus . P.S: Nu spune lumii ceea ce stii sa faci, fa-o si gata ! ( Riccardo Oda ) cerere acceptata, bafta Quote
Recommended Posts