aMo Posted July 21, 2014 Author Posted July 21, 2014 (edited) Ma frate, si eu imi doresc +1, dar nu asa de disperat incat sa fac un tutorial despre ''Cum sa iti faci cont pe bugged''. Hai las-o dreacu de treaba, eu nu cred ca te-a intrebat nimeni. Un pusti de 8 ani care stie sa citeasca si n-a jucat samp, stie sa urmeze instructiunile alea. Puteti sa ma injurati astia care il pupati in cur. Dar chiar nu vad rostul acestui tutorial, bafta. Ma mir ca nu te-au intrebat pe ce buton apasa sa deschida calculatoru. Ti se pare ca am cersit (+1)=))? Te doare capul pustiule. Fac asta din placere, daca nu iti place ce fac unii nu e nevoie sa comentezi aiurea, las'o in bafta lor. Edited July 21, 2014 by aMo
Savage Benqletz Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 Ti se pare ca am cersit (+1)=))? Te doare capul pustiule. Fac asta din placere, daca nu iti place ce fac unii nu e nevoie sa comentezi aiurea, las'o in bafta lor. Ce faci din placere? Tutoriale despre cum sa intri pe samp? Doamne ce ipocriti. Daca faci din placere, fa ceva care chiar ajuta pe cineva.
aMo Posted July 21, 2014 Author Posted July 21, 2014 Ce faci din placere? Tutoriale despre cum sa intri pe samp? Doamne ce ipocriti. Daca faci din placere, fa ceva care chiar ajuta pe cineva. Te doare capul? Vezi ca eu nu te-am insultat pe tine, da? Mai ales din fata monitorului. Nu te-a bagat nimeni in seama, nu am chef de cearta, okay? Asta e parerea ta, am inteles. Sayonara.
Savage Benqletz Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 IPOCRÍT, -Ă, ipocriți, -te, adj., s. m. și f. 1. Adj., s. m. și f. (Persoană) care se arată altfel de cum este; (om) prefăcut, fățarnic. 2. Adj. (Despre manifestări ale oamenilor, fizionomie etc.) Care trădează, arată ipocrizie. – Din fr. hypocrite. JIGNÍRE, jigniri, s. f. Acțiunea de a jigni și rezultatul ei; ofensă, insultă; (concr.) vorbă, faptă care jignește. – V. jigni. Ok, salut, ma doare capu, te las numai fac off-topic, orcum m-ai ajutat rau, acum stiu sa intru pe bugged, in caz ca nu sti suntem autisti si e foarte greu sa intram pe samp, ne trebuie un tutorial. Fa si un tutorial despre cum sa traiesti normal in viata reala, noi astia autisti care jucam samp nu prea stim. Te pup.
aMo Posted July 21, 2014 Author Posted July 21, 2014 (edited) IPOCRÍT, -Ă, ipocriți, -te, adj., s. m. și f. 1. Adj., s. m. și f. (Persoană) care se arată altfel de cum este; (om) prefăcut, fățarnic. 2. Adj. (Despre manifestări ale oamenilor, fizionomie etc.) Care trădează, arată ipocrizie. – Din fr. hypocrite. JIGNÍRE, jigniri, s. f. Acțiunea de a jigni și rezultatul ei; ofensă, insultă; (concr.) vorbă, faptă care jignește. – V. jigni. Ok, salut, ma doare capu, te las numai fac off-topic, orcum m-ai ajutat rau, acum stiu sa intru pe bugged, in caz ca nu sti suntem autisti si e foarte greu sa intram pe samp, ne trebuie un tutorial. Fa si un tutorial despre cum sa traiesti normal in viata reala, noi astia autisti care jucam samp nu prea stim. Te pup. Esti mai mult frustrat, nu crezi? Hai, abtine'te cu reply'uri, oricum nu te poti abtine. Nu judeci tu, pentru altii. Edited July 21, 2014 by aMo 1
Savage Benqletz Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 Esti mai mult frustrat, nu crezi? Hai, abtine'te cu reply'uri, oricum nu te poti abtine. Nu judeci tu, pentru altii. +1.
aMo Posted July 21, 2014 Author Posted July 21, 2014 Super aMo.Ţi-am dat mai devreme +1 la primul. Pwp. Multumesc pentru parere, apreciez.
Maggio Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 Nu prea văd rostul acestor tutoriale.. Orice prost știe să se logheze pe server , să vizioneze un amărât de tutorial sau să-și pună sexul, vârsta etc.. 2
Mefx99 Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 (edited) Frumos, feliciări. Un tutorial pentru cei care vor sa se apuce de buGGed, bravo! Edited July 22, 2014 by Mefx99
GBZ Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 (edited) Frumos din partea ta, +1. Edited July 22, 2014 by gbz
aMo Posted July 22, 2014 Author Posted July 22, 2014 Frumos, feliciări. Un tutorial pentru cei care vor sa se apuce de buGGed, bravo! Frumos din partea ta, +1. Frumos +1. Multumesc baieti, in curand voi reveni cu alt tutorial.
aMo Posted July 22, 2014 Author Posted July 22, 2014 3. Tot ce urmeaza vine de la sine. :D Despre permisul de conducere, spawn, acomodare, munca, fish si cum sa faci banuti pentru a iti achizitiona o masinuta, tractoras. Dupa ce ai urmat toate instructiunile de la tutorialul 1 si 2, adica pasii necesari pentru a juca sa:mp pe un server respectiv totul vine de la sine. Tinand cont ca este primul meu server de sa:mp si pe care m-am apucat serios, tin sa precizez ca daca ai cap si esti atent, serverul nu are un nivel de dificultate foarte ridicat, pot spune ca este unul mediu. Odata ce te-ai conectat pe server iti va aparea o casuta (box) unde trebuie sa te loghezi. (Acolo iti vei scrie parola contului tau de sa:mp // Ai grija sa nu ai Caps Lock activat sau sa gresesti tastele // Ai doar 3 incercari). Repet si in acest tutorial, pentru a evita uitarea parolei sau eventualele spargeri de cont iti sugerez sa iti alegi o parola cat mai complicata | exacta. Dupa ce te-ai logat pe server, vei fi spawnat la locatia unde cei mai noi jucatori sunt aduci. Mai jos ai cateva poze cu locatia despre care ti-am vorbit (Spawn). Acolo iti poti face prieteni si vei putea dobandi cativa mici prieteni | calitati care iti vor fi de folos pe viitor. Daca vrei sa incepi bine pe acest server, ca un jucator normal iti sugerez ca prima data sa mergi sa iti iei permisul de conducere. O sa ai nevoie de acesta pentru a conduce o masina care nu este personala. *Atentie, poti detine o masina personala incepand de la nivelul 3 si o poti achizitiona de la Dealership (/where - Dealership). Bun, acum sa continuam. Vorbeam despre permisul de conducere pe care il poti achizitiona in urma unui test driving cu cateva checkpoint'uri. Daca vrei sa iei permisul din prima iti sugerez sa mergi atent si sa nu intri in ceilalti soferi, fiecare busitura iti distruge masina pana la un moment dat incat vei fi picat si vei fi nevoit sa il dai din nou. Apesi tasta 't' pentru a putea scrie pe chatul normal, scrii in casuta /where si dai dublu click pe Driving School(DMV). Cateva poze mai jos: Ca sa poti ajunge la aceasta locatie te rog sa folosesti /service taxi iar in cel mai scurt timp va veni un taximetrist sa te duca la locatia unde doresti. Tu ii spui sa te duca la DMV iar el te va duce contra'cost. Bun, dupa ce ai urmat acesti pasi cu atentie urmeaza cel mai important lucru si acela de a te apuca de treaba, de a iti face proprii bani pentru a iti achizitiona o masina | casa | business pe viitor, asta este adevaratul rol | sens pentru care joci sa:mp, sa te distrezi si alte chestii. Pentru a iti face proprii bani, ai nevoie sa muncesti si sa iti alegi un job, un loc de munca. Tastezi in chat /jobs. Iti sugerez | recomand ca prima data sa faci fish, vei invata mai rapid si esti cat de cat simplu. Apesi /jobs si dai dublu click pe jobul Fisher. Mergi la locatia respectiva, folosesti (/getjob) si dupa vei fi nevoit sa dai (/fish) langa ceilalti, vei prinde un peste pe care il vei duce la un (24/7). Ar fi bine daca ai face fish cu un jucator, prieten pentru a te acomoda cu modul de lucru. In poza de mai jos ai un exemplu in care un taximetrist te va ajuta la nevoie iar tu trebuie sa ii spui doar ce vezi acolo. Cam atat despre acest job, voi reveni cu alte tutoriale curand. B) Sper ca ti-am fost de folos. :wub:
clicknet Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 (edited) Tutorialele sunt frumoase, dar acum sa stii si tu, cand cineva se apuca de server intra direct pe aceasta, nu-si face cont pe forum sa vizioneze tutoriale. Edited July 22, 2014 by DerekA
aMo Posted July 22, 2014 Author Posted July 22, 2014 Tutorialele sunt frumoase, dar acum sa stii si tu, cand cineva se apuca de server intra direct pe aceasta, nu-si face cont pe forum sa vizioneze tutoriale. Ehm, unii chiar se uita la tutoriale. Voi continua si cu altele care vor avea detalii despre factiuni | locatii | helper si toate altele.
iShoTz.. Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Foarte frumos aMo, felicitari! Continua tot asa, succes!
aMo Posted July 22, 2014 Author Posted July 22, 2014 Foarte frumos aMo, felicitari! Continua tot asa, succes! Multumesc mane, apreciez opinia ta.
GF Catalin. Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Tutorialele sunt frumoase, dar acum sa stii si tu, cand cineva se apuca de server intra direct pe aceasta, nu-si face cont pe forum sa vizioneze tutoriale. idem.
aMo Posted July 22, 2014 Author Posted July 22, 2014 Pana acum am postat 3 tutoriale, in curand vor urma si altele despre alte subiecte. :wub:
alesu Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Pana acum am postat 3 tutoriale, in curand vor urma si altele despre alte subiecte. :wub: Fara suparare, daca nu postai si mesajul asta era totul bine. Acum cred ca-i dau partial dreptate lui benqletz. Nu ai facut tutorialele pentru +1. Le-ai facut ca ulterior sa te poti bate cu pumnii in piept ca "eu am facut, eu am dres, eu am ajutat newbie" etc. In rest, tutorialele sunt bune pentru newbie, pentru cei care or sa aibe rabdare sa citeasca. PS: E opinia mea, nu am nevoie sa mi-o critici, sa ma ataci sau orice altceva. 1
Apollyon Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 E bun toturialul cu numarul 3, dar chemarea taxiului e optionala, la spawn exista Faggio si Bike/BMX/Mountain Bike.Dar, pentru cei care sunt chiar newbie, sunt chiar utile.
aMo Posted July 22, 2014 Author Posted July 22, 2014 (edited) Fara suparare, daca nu postai si mesajul asta era totul bine. Acum cred ca-i dau partial dreptate lui benqletz. Nu ai facut tutorialele pentru +1. Le-ai facut ca ulterior sa te poti bate cu pumnii in piept ca "eu am facut, eu am dres, eu am ajutat newbie" etc. In rest, tutorialele sunt bune pentru newbie, pentru cei care or sa aibe rabdare sa citeasca. PS: E opinia mea, nu am nevoie sa mi-o critici, sa ma ataci sau orice altceva. Nu te atac mane, recunosc ca sunt foarte modest. E bun toturialul cu numarul 3, dar chemarea taxiului e optionala, la spawn exista Faggio si Bike/BMX/Mountain Bike. Dar, pentru cei care sunt chiar newbie, sunt chiar utile. Bun tutorial. Multumesc. Da, ai dreptate. Chemarea taxiului este optionala. Edited July 22, 2014 by aMo
alesu Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 (edited) Nu te atac mane, recunosc ca sunt foarte modest. Multumesc. Da, ai dreptate. Chemarea taxiului este optionala. Banuiesc ca esti sarcastic. A good piece of advice: incearca sa schimbi asta la tine pentru ca oamenii aroganti si laudarosi nu ajung foarte departe. Si nu ma refer la joc. Edited July 22, 2014 by AIMRasta.Valuare 1
Recommended Posts