Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Frumos tutorial :<

Frumoase tutorialele. Stim amandoi scopul acestora, nu cred ca asa vei avea sanse.

Cred ca scopul ala ti-l imaginezi tu.

M-am plictisit si chiar nu am ce face, dar daca asta crezi tu ca o fac pentru 'helper' sa nu stiu ce crezi tu, te inseli.

O fac din placere, cum au spus si altii.

Am un 'renume' pe server, si poate jucatorii au asteptari de la mine.

Nu ma astept sa ma intelegi ;).

Si daca vrei sa facem referire la helper, toate la timpul lor. :P

La urma ramane ce e mai bun.

Bafta.

Edited by aMo
Posted (edited)

Le faci degeaba daca scopul tau este sa iei lider/helper.

Altul, baiete nu mai vorbi aiurea.

Am postat aceste tutoriale sa ramana ceva in urma mea si sa se vada ca ma implic, ca nu stau pe (sa:mp) ca altii.

Nu vreau off-topic, nu mai lasati comentarii aiurea.

Am fost lider la News Reporters, ce mai vrei?

Daca fac tutoriale si ma implic mult mai mult asta inseamna ca bat apropo-uri sau nu am inteles?

Doamne:-j.

Edited by aMo
Posted

Altul, baiete nu mai vorbi aiurea.

Am postat aceste tutoriale sa ramana ceva in urma mea si sa se vada ca ma implic, ca nu stau pe (sa:mp) ca altii.

Nu vreau off-topic, nu mai lasati comentarii aiurea.

Am fost lider la News Reporters, ce mai vrei?

Daca fac tutoriale si ma implic mult mai mult asta inseamna ca bat apropo-uri sau nu am inteles?

Doamne:-j.

Cam asa se intelege..

Posted

Cam asa se intelege..

Asta intelegi tu, te rog lasa off-topic'ul daca nu vrei warning points.

Posted

Asta intelegi tu, te rog lasa off-topic'ul daca nu vrei warning points.

Daca tu crezi ca tutorialele ajuta ma rog.. asta e parerea ta. Nu am nimic personal cu tine, dar pe buGGed cam asta e interesul.. poate nu si al tau, sa ia functie si sa uite de unde au plecat.

Posted

Daca tu crezi ca tutorialele ajuta ma rog.. asta e parerea ta. Nu am nimic personal cu tine, dar pe buGGed cam asta e interesul.. poate nu si al tau, sa ia functie si sa uite de unde au plecat.

Daca asta e parerea ta, ti-o respect.

Insa este ultima oara cand te rog sa nu mai faci off-topic.

Posted

Daca asta e parerea ta, ti-o respect.

Insa este ultima oara cand te rog sa nu mai faci off-topic.

Bun, tinand cont ca sunt multe persoane care m-au intrebat cum te inregistrezi pe un server de (sa:mp) am decis sa fac si aici un tutorial si sa nu raman doar cu vorbe.

Sa fim seriosi.. cine ti-ar cere sa faci un tutorial cum sa te inregistrezi? ..

Posted

Ti-am spus sa termini o data cu reply-urile aiurea si cu off-topic'ul.

Chiar vrei sa fi sanctionat pe forum?

Altceva inafara sa judeci / critici pe cineva nu ai ce face?

Bun, am inteles parerea ta, acum vezi'ti de treaba ta.

Ma gandeam ca esti inteligent si cedezi primul dar mare e prostia omului

Comenteaza cat vrei, nu mai are rost sa ma pun la mintea unora, mai ales a ta.

Posted

Foarte frumos tutorialul, apreciez aspectul foarte mult, ştiu că eşti foarte aranjat şi îţi place să scrii / te exprimi cât mai corect.

Bravo aMo! :D

Posted

Foarte frumos tutorialul, apreciez aspectul foarte mult, ştiu că eşti foarte aranjat şi îţi place să scrii / te exprimi cât mai corect.

Bravo aMo! :D

Multumesc mane, apreciez.

Posted

Tinand cont ca am vazut pe zi ce trece jucatori care isi ocupa timpul cu tutoriale ajutand aceasta comunitate, m-am decis sa ajut si eu cu ce stiu si sa fac si alte 'chestii' folositoare.

Bun, sa incepem cu inceputul.

Te-ai gandit sa te apuci serios de o comunitate de sa:mp, aici fac referire si la acest joc (Gta San Andreas).

Ce trebuie sa faci prima si prima data?

Intri pe browser'ul tau si incerci sa iti descarci (Gta San Andreas), de preferat Hoodlum.

In cazul in care nu stii cum sa iti descarci | instalezi jocul ma poti contacta printr-un simplu (PM).

Bun, dupa ce ai instalat jocul este obligatoriu | necesar sa instalezi altceva pentru a putea juca Gta San Andreas Multiplayer.

Adica acest client: (http://www.sa-mp.com/download.php).

Bun, dupa ce ai trecut de acesti pasi urmeaza adaugarea unui server de sa:mp.

Tinand cont ca acest tutorial este facut pe comunitatea buGGed te voi ajuta cu cele doua severe ale comunitatii si anume:

1. blue.bugged.ro (93.119.30.66:7777).

2. red.bugged.ro (94.177.106.169:7777).

Bun, actual fiecare dintre serverele comunitatii buGGed foloseste versiunez 0.3z de sa:mp..

Sa continuam, imediat ce jocul este instalat corect, fara pic de greseala acesta ar trebui sa mearga.

Pasi:

1.Dechizi clientul (Sa:mp) si apesi pe (Servers - Add server).

Numele | Ip'urile serverelor care apartin acestei comunitati le gasesti mai sus.

jwEaek54yHMIw.png

Poza este un mic bonus.

2.Inainte sa alegi serverul si sa dai connect, trebuie sa iti alegi un nickname.

In cazul in care vrei sa te apuci serios de o comunitate si fara glume | sanctiuni | caterinca iti sugerez sa iti alegi un nickname normal daca intelegi.

Fara (1wz@6f) ceva gen sau (Alexbaro$@n69).

j8Lfnq66Low1N.png

In acea casuta iti pui nickname'ul ales.

Spor la joc.

Sper ca v-am fost de folos, in curand voi reveni si cu alte tutoriale care implica jocul | inregistrarea | acomodarea si alte chestii.

Daca ti-am fost de folos, poti da un (+1) sau un reply.

Foarte frumos tutorialul. Ti-am dat +1.

Posted

Foarte frumos tutorialul. Ti-am dat +1.

Multumesc mane.

Te anunt ca acesta este un topic format din mai multe tutoriale facute de mine.

In momentul actual au fost postate 6 tutoriale, spun asta doar sa te anunt deoarece am vazut ca ai dat quote la primul.

Primul este un pic mai simplu, am luat-o cu inceputul.

Nu era nevoie de plus, e de ajuns parerea ta care ma bucura.

Posted (edited)

7. Mane, imi poti spune ce pot cumpara cu puncte premium?

• Mai devreme am postat un tutorial despre Contul premium si care ar fi avantajele acestuia.
  • Legat de tutorialul cu numarul 6, era nevoie sa revin cu alt tutorial (7) pentru a va spune ce puteti cumpara cu ajutorul punctelor premium (PP).

Pai..

Sa mai stam asa? Hai sa incepem cu cumparaturile :D.

Bun, odata ce ai donat pentru a avea puncte premium ai mai multe alegeri de facut.

• Newbie - In ce consta aceste alegeri?
  • Raspuns - Pai, ca orice jucator care ar dona si ar avea puncte premium, ti-ai dori sa iti cumperi ceva, gen sa iti pui hidden pe masina ta sau sa iti achizitionezi o masina cu puncte premium.

Perfect, pai sa incepem cu inceputul, nu?

Asa ar trebui sa fie normal.

1. Consider ca cea mai importanta alegere ar fi sa iti cumperi Cont Premium. (Avantajele ti le-am prezentat mai sus iar cum poti achizitiona CP la fel)

Costa 60 de puncte premium iar la achizitionare primesti 30 inapoi.

• pre.png
  • Newbie - Bun, insa eu am cont premium dar nu am acea iconita pe forum, ajuta-ma te rog frumos.
  • Raspuns - Rezolvarea este urmatoarea, faci un ticket si specifici de aceasta problema.

2. Vrei sa detii un Iphone? Hei hei, sa nu intindem coarda, ma refer la un Iphone in sa:mp.

Consider ca pretul acestuia este foarte ieftin (10 puncte premium) iar avantajele sunt pe masura.

Care ar fi acele avantaje?

Pai ti le voi prezenta, insa ti le spun pe cele mai importante.

• Iti poti alege tu un numar de telefon (doar o data) iar acesta este format din 4 cifre. (Ti-am explicat in alte tutoriale, la un user normal este format din 5 cifre)
  • Design-ul telefonului este diferit fata de un telefon normal.
  • Iti dau un mic exemplu, sa spunem ca Matei ti-a dat un /sms iar tu vrei sa ii raspunzi. Numarul acestuia este 95153.
  • In loc sa scrii /sms 95153 'Mesaj' poti folosi /reply 'Mesaj'. (Comanda /reply ii trimite mesaj aceluia care ti-a trimis mesaj ultimul.
  • Se pot dezactiva apelurile iar sms-urile sa ramana activate folosind comanda /turn off calls.
  • In cazul in care te streseaza un jucator poti folosi comanda /block 'id' si nu te mai poate contacta pana la iesirea ta de pe server.

3. Vorbeam si despre hidden nu?

• Newbie - Ce este acela 'hidden'?
  • Raspuns - Pai hidden'ul este caracterizat ca fiind o culoare mai speciala decat celelalte gratuite.
  • Newbie - Si cat costa?
  • Raspuns - Fiecare hidden costa 15 puncte premium.

Lista culorilor de tip hidden o poti vedea si in game folosind comanda /colors.

Screen:

608px-Ext_vcolours_2013.jpg

4. Nickname.

• Newbie - Salut, imi poti spune si mie cum imi pot schimba nickname'ul deoarece am ales un nume la caterica.
  • Raspuns - Bineinteles, este unul din drepturile fiecarui jucator.
  • Schimbare nickname'ului tau costa doar 20 de puncte premium iar la schimbarea decizia ta v-a fi aprobata de catre un admin.

5. FactionPunish.

• Newbie - Am dat /quitgroup din greseala si vreau sa intru in alta factiune insa am Faction Punish.
  • Raspuns - Ai nimerit bine, poti sterge 20 de Faction Punish utilizand 10 de puncte premium iar pentru a sterge 40 de FP ai nevoie de 20 de PP.

6. Warn-urile tale.

• Newbie - Mane, daca imi cumpar cont premium imi pot sterge warn'urile? Am doua si nu sunt acceptat in majoritatea factiunilor.
  • Pai, aici e mai mult de explicat, este adevarat ca warn-urile influenteaza intrarea / acceptarea ta intr-o factiune, mai ales daca este primit pentru comportament non-RP sau limbaj.
  • Raspuns - Da, ti le poti sterge insa ai nevoie de 20 de puncte premium (Toate warn-urile tale vor fi sterse).

7. Kilometri / Zile.

• Mihai - Salut Andrei, imi poti spune cum pot face profit daca vand o masina?
  • Andrei - Salut Mihai, daca vrei sa scoti un mic profit nu te lasa balta si incearca sa scoti ceva profit insa daca este o masina scumpa gen Bullet / Infernus / NRG-500 s.a.m.d poti cumpara 'Stergere kilometri si zile la o masina' folosind doar 20 de Puncte premium. (Vor fi setati/e la 0)

8. Vrei sa iti faci un clan propriu? Cu puncte premium totul devine mai usor.

Costa doar 50 de puncte premium si este valabil pentru 6 luni.

• Clanul iti aduce un subforum pe forumul blue.bugged.ro sau red.bugged.ro, depinde de serverul pe care vrei sa iti faci tu clan.
  • Achizitionarea unui clan iti aduce un chat pentru clan (/c) si posibilitatea de a invita playeri in clan.
  • Cei ce au clan pot adauga inca 4 moderatori pe forum direct din panel.
  • Moderatorii clanului se pot sterge tot din panelul serverului respectiv.
  • Pllayerii ce intra intr-un clan pot atasa gratuit tag-ul clanului la nume folosind comanda /clan.

9. Sloturi pentru clan.

Folosind doar 25 de puncte premium iti mai poti cumpara inca 25 de sloturi pentru clan.

Maximul de sloturi este 100 de membri.

10. Daca ai ramas cu cateva puncte premium si nu mai ai ce face cu ele iti poti cumpara artificii.

1 punct premium = 1 fireworks.

2 puncte premium = 2 fireworks.

n puncte premium = n fireworks.

11. Vehicule Premium.

Ce sunt acelea? Sunt masini pe care le poti cumpara doar cu puncte premium sau in schimbul unei sume de bani jucatorilor.

Cum le poti cumpara? - Le poti cumpara de la Dealership (/where - Dealership) folosind comanda (/buycar -> Premium cars).

Nu pot fi vandute la Dealership, insa le poti vinde jucatorilor. (/sellcarto id suma)

Vehiculele sunt urmatoarele:

#220 puncte -> Sparrow.
#250 puncte -> Hotring Racer.
#250 puncte -> Hotring Racer A.
#250 puncte -> Hotring Racer B.
#250 puncte -> Vortex.
#300 puncte -> Maveric.

12. Poti cumpara un slot pentru vehicule la doar 20 de puncte premium.

13. Bonus - Cei cu ban pot cumpara unban cu ajutorului contului premium insa ai cateva cerinte.

http://bluepanel.bugged.ro/premium

In alt tutorial va voi prezenta masinile cu toate detaliile pentru a le observa dintr-o alta perspectiva.

Ce trebuie sa stiti? :P

Cei ce vor sa ajute comunitatea pot cumpara puncte premium. :wub:
Punctele premium pot fi folosite pentru a lua diverse chestii pe server folosind comanda /shop in joc.
(!) Punctele premium nu se pot transfera intre conturi!

Cam atat in tutorialul acesta, sper ca v-am fost de folos / ajutor.

Nu uitati, aceste tutoriale sunt facute din placere, sper sa va ajute in ceea ce faceti voi, noii jucatori pe comunitatea buGGed.

Un joc placut. :lol:

Edited by aMo
  • Upvote 4
Posted

Foarte bine aMo, felicitari pentru munca depusa.

Multumesc mane. :rolleyes:

Posted

Tutorialele sunt bine gandite, felicitari aMo pentru munca depusa.

Ma bucur ca imi esti coleg in factiune. :P

Multumesc colegu.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp