IancuRare Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 la rent sau daca detii masina respectiva /findcar . Quote
L0K3D. Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 Se poate vedea cumva/undeva ce masini "libere" sunt spawnate pe server si unde? Gasisem un Emperor la un momentdat si am uitat unde era. Mersi :) Â Nu, nu poti vedea, doar daca ai o masina personala, (/findcar) si la Car Rent. Â Dar le poti gasi si singur, la Banca LS veche, Burgenr Los Vagos, In cladirea de la 24/7 SF, ect. Sunt multe masini pe server. Quote
Andyzzqz Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 imi dati url-ul cu toate locatiile importante de pe server ? Multumesc anticipat ! Quote
AlexTB Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Salut ,am o problema cu jocul acesta ,de cate ori explodeaza ceva langa mine imi da crash si ma scoate de pe server ,ce sa fac ? se gaseste mereu sa explodeze in momentele importante ....am pierdut o garamada de bani din cauza acestui crash .... Quote
VogelFrei Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Salut ,am o problema cu jocul acesta ,de cate ori explodeaza ceva langa mine imi da crash si ma scoate de pe server ,ce sa fac ? se gaseste mereu sa explodeze in momentele importante ....am pierdut o garamada de bani din cauza acestui crash .... Instaleaza un anti-crasher, sau reinstaleaza gta-ul, probabil ai o problema cu acesta. Quote
xXdaniel20Xx Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 Salut, am un laptop Asus  cu ram de 4 gb procesor Intel core i3  hexacore 2,4ghz . Deci stau pe server 5 minute dupa imi arata restu playeilor ca sunt afk si masinile dispar. Problema asta mi se intampla doar pe bugged . Care este problema si cum o pot rezolva. Quote
Ne3dP0w3r Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 Salut de la ultimul update al serverului nu imi mai apare wayfarerul unde era parcat ,adica ii dau /towcar si nu apare unde era parcat daca ii dau /findcar zice ca este acolo unde a fost parcat dar pur si simplu nu apare ,acest lucru se intampla de la ultimul update .Am folosit comanda /report pentru a ma ajuta un admin dar nimic .Va rog sa ma ajutati ! Quote
RIPZOR Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 imi dati url-ul cu toate locatiile importante de pe server ? Multumesc anticipat ! Ai [/gps] sau [/where]  Salut, am un laptop Asus  cu ram de 4 gb procesor Intel core i3  hexacore 2,4ghz . Deci stau pe server 5 minute dupa imi arata restu playeilor ca sunt afk si masinile dispar. Problema asta mi se intampla doar pe bugged . Care este problema si cum o pot rezolva. De la net, iti recomand sa dai un restart la modem, deschide un topic AICI daca problma persista.  Salut de la ultimul update al serverului nu imi mai apare wayfarerul unde era parcat ,adica ii dau /towcar si nu apare unde era parcat daca ii dau /findcar zice ca este acolo unde a fost parcat dar pur si simplu nu apare ,acest lucru se intampla de la ultimul update .Am folosit comanda /report pentru a ma ajuta un admin dar nimic .Va rog sa ma ajutati ! Dai [/v -> masina -> unstuck vehicle] si o sa gasesti wayfarer-ul in LV, intr-o parcare, daca nici asa nu apare dai [/report] in joc o sa te ajute un admin. Quote
ITunes Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 Cum pot sa primesc si eu premium user pe forum ? Quote
EidriiaN Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 Cum pot sa primesc si eu premium user pe forum ? Deschide un tichet nou si selecteaza 'General Problem'. In tichet va trebui sa pui link catre profilul de pe forum si sa spui ca vrei premium pe forum pentru ca ai in joc. Quote
Chester Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Imi da cineva link cu regulamentul genneral al serverului? nu il mai gasesc Quote
EidriiaN Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Imi da cineva link cu regulamentul genneral al serverului? nu il mai gasesc Poftim aici!  http://forum.bugged.ro/topic/81-regulamentul-serverului-server-rules/  Quote
Mishuu. Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Nu se pot mari sloturile, gen 1500-2000 ? Quote
Raul_Cross Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Intrebare forum: Â Eu mi-am schimbat nick-ul pe forum de 3 ori pana acum datorita clanurilor in care am fost si acum nu il mai pot schimba..daca vreau sa imi schimbi numele de pe server si apoi vreau si aici, cum fac sa il schimb? Quote
blackblood Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Salut,am si eu o mica problema: Sunt nou atat pe sa:mp cat si pe forum, mi-am facut cont pe forum acum 2 zile si nu inteleg de ce nu pot posta un video la "videouri bugged", sau sa imi spun opinia unui mod publicat pe forum, sau a unui video. Imi spune This topic is clossed dar daca intra un prieten care are o vechime mai mare ii merge.Trebuie sa am posturi mai multe sau...niste cerinte pe care nu le-am aflat? Quote
darius14 Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Cum sa fac un Post ? Â Imi zice ca , Contul nu exista dar eu m`am logat cu el pe forum.. Pe panel nu merge . HELP Quote
PhunkB Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Salut,am si eu o mica problema: Sunt nou atat pe sa:mp cat si pe forum, mi-am facut cont pe forum acum 2 zile si nu inteleg de ce nu pot posta un video la "videouri bugged", sau sa imi spun opinia unui mod publicat pe forum, sau a unui video. Imi spune This topic is clossed dar daca intra un prieten care are o vechime mai mare ii merge.Trebuie sa am posturi mai multe sau...niste cerinte pe care nu le-am aflat?  In primu rand trebuie sa confirmi contul pe adresa ta de mail. Daca zice This topic is closed inseamna ca topicul este inchis si nimeni nu mai poate posta acolo. Trebuie sa faci un numar mai mare de posturi (respectiv 10, daca nu am insel) daca vrei sa-ti pui semnatura. Quote
EidriiaN Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Cum sa fac un Post ? Â Imi zice ca , Contul nu exista dar eu m`am logat cu el pe forum.. Pe panel nu merge . HELP Pentru a face o reclamatie trebuie sa fii logat cu contul de pe server pe panel. Quote
Alex.Tkd Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Unde fac cerere unban ? BLUE server: http://bluepanel.bugged.ro/unban RED server:Â http://redpanel.bugged.ro/unban Quote
The Snake Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Cum pot pune un signature trebuie sa indeplinesc ceva ? Quote
yenko Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Am si eu o mica MARE nelamurire. Aici ( http://imgur.com/ixvUHEz ) scrie ca vei pierde banii si masinile in cazul unbanului permanent in schimbul punctelor premium. Eu am fost banat temporar si cand intru pe panel sunt avertizat ca pot cere unban automat in schimbul a X puncte insa voi pierde tot. De ce ? Am fost temporar banat pentru 5 zile... Quote
AndreiFIFA Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Am si eu o mica MARE nelamurire. Aici ( http://imgur.com/ixvUHEz ) scrie ca vei pierde banii si masinile in cazul unbanului permanent in schimbul punctelor premium. Eu am fost banat temporar si cand intru pe panel sunt avertizat ca pot cere unban automat in schimbul a X puncte insa voi pierde tot. De ce ? Am fost temporar banat pentru 5 zile... Daca ai fost banat pentru inselatorii sau tepe, nu vei avea nimica pe cont, vei incepe totul de la 0. Quote
yenko Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 (edited) nu am fost banat pentru inselatorii sau tepe... asta e ideea.    Contul tau este banat!  Banat de: X pe data de 2014-09-03 16:56:19, motivul banului: Tentativa vanzare hidden. Banul expira pe data de 08 Sep 2014, 16:56.  Poti plati X puncte premium pentru a fi debanat (automat). Tu ai X puncte premium. Daca doresti sa platesti X puncte premium pentru unban, click aici!  ATENTIE! Daca vei plati pentru unban, vei pierde toti banii si toate bunurile (masini, biz, casa) de pe cont. Nu poti pastra bunurile sau banii de pe cont!  A fost tentativa de vanzare si atat. nimic legat de inselatorie. Atunci de ce risc sa pierd tot ?  Chiar daca ar fi fost vorba de inselatorie DESII nu este... tot nu se incadreaza la ce scrie pe pagina legata de contul premium. Acolo e clar vorba de "ban permanent" nu "ban temporar".. sa nu fim smecheri totusi Edited September 3, 2014 by yenko Quote
Recommended Posts