Alex Zaha Posted May 16, 2015 Posted May 16, 2015 (edited) Salut, am si eu o intrebare . Pentru asta : http://i.imgur.com/bOg5SFj.png [La ad ma refer] Se da ban pentru 3 zile pe motiv Afaceri ilegale ? Edited May 16, 2015 by xZahax Quote
deleted-inactive account Posted May 16, 2015 Posted May 16, 2015 Salut, am si eu o intrebare . Pentru asta : http://i.imgur.com/bOg5SFj.png [La ad ma refer] Se da ban pentru 3 zile pe motiv Afaceri ilegale ? Da, au fost cazuri in care playerii au fost sanctionati. Quote
Alex Zaha Posted May 16, 2015 Posted May 16, 2015 (edited) Da, au fost cazuri in care playerii au fost sanctionati. Dar totusi, eu cumparam masina din banii mei , PP-ul meu il dadeam pentru hidd si o vindeam . Doritorii doar isi alegeau modelul si hidd Edited May 16, 2015 by xZahax Quote
deleted-inactive account Posted May 16, 2015 Posted May 16, 2015 Dar totusi, eu cumparam masina din banii mei , PP-ul meu il dadeam pentru hidd si o vindeam . Doritorii doar isi alegeau modelul si hidd Nu stiu, mai multi playeri ce au incercat sa faca astfel de afaceri au fost sanctionati. Quote
Sto Posted May 17, 2015 Posted May 17, 2015 Salutare, îmi poate da cineva un pm cu raspuns ? Pot schimba parola la cont premium ? Si cum pun adresa email ca nu stiu.. :) Quote
deleted-inactive account Posted May 17, 2015 Posted May 17, 2015 Salutare, îmi poate da cineva un pm cu raspuns ? Pot schimba parola la cont premium ? Si cum pun adresa email ca nu stiu.. :) Pentru a schimba parola folosesti comanda /changepass pe server, iar adresa de mail ti-o setezi din userpanel. Quote
Sto Posted May 18, 2015 Posted May 18, 2015 Pentru a schimba parola folosesti comanda /changepass pe server, iar adresa de mail ti-o setezi din userpanel. Mulțumesc mult de tot Quote
CloseTM Posted May 19, 2015 Posted May 19, 2015 De ce nu pot posta la moduri / video-uri BuGGed? Imi spune ca e topic inchis. Am 11 post-uri. Quote
deleted-inactive account Posted May 19, 2015 Posted May 19, 2015 De ce nu pot posta la moduri / video-uri BuGGed? Imi spune ca e topic inchis. Am 11 post-uri.Iti trebuie mai multe post-uri.Cand se adauga masini in ds?O data la cateva luni, nu se stie o data exactă. Quote
GabYyi Posted May 19, 2015 Posted May 19, 2015 Sa va Explic ! Vreau sami instalez niste moduri,effect pe masini/arme sa arata mai bine. Intru In sparck selectez folderul de sus de la sparck si dupa gta3.img si imi da eroarea asta: http://i.imgur.com/TstfhPm.pngVa rog Sa ma ajutati daca stiti. Am si eu o problema,Sa va explic. Vreau sami instalez niste moduri/effecte pe samp. Intru in sparck,selectez foldurul mic de sus de la sparck dupa deschid gta3.img si imi da eroarea asta: http://i.imgur.com/TstfhPm.pngVa rog sa ma ajutati daca aveti cu ce. Quote
deleted-inactive account Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 Sa va Explic ! Vreau sami instalez niste moduri,effect pe masini/arme sa arata mai bine. Intru In sparck selectez folderul de sus de la sparck si dupa gta3.img si imi da eroarea asta: http://i.imgur.com/TstfhPm.pngVa rog Sa ma ajutati daca stiti. Am si eu o problema,Sa va explic. Vreau sami instalez niste moduri/effecte pe samp. Intru in sparck,selectez foldurul mic de sus de la sparck dupa deschid gta3.img si imi da eroarea asta: http://i.imgur.com/TstfhPm.pngVa rog sa ma ajutati daca aveti cu ce. Posteaza la sectiunea 'Probleme cu jocul', chiar nu stiu care este rezolvarea problemei tale. In aceea sectiune vei beneficia, cu siguranta, de mult mai mult ajutor. Quote
noNameKLZ Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 Salut. mi-am facut cont pe server si am jucat si eu 2-3 ore. si acum am uitat parola. si am incercat sa imi dau pe mail parola. dar imi spune ca email-ul nu este valid. cred ca atunci cand mi-am facut contu am gresit mailu. eu am vrut sa fac c.ciprian_10@yahoo.com si cred ca din greseala am bagat alta litera. Ce este de facut in aceste situatii? Va rog sa ma ajutati Quote
deleted-inactive account Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 (edited) Salut. mi-am facut cont pe server si am jucat si eu 2-3 ore. si acum am uitat parola. si am incercat sa imi dau pe mail parola. dar imi spune ca email-ul nu este valid. cred ca atunci cand mi-am facut contu am gresit mailu. eu am vrut sa fac c.ciprian_10@yahoo.com si cred ca din greseala am bagat alta litera. Ce este de facut in aceste situatii? Va rog sa ma ajutati Nu ai ce sa faci. Nu este o mare pierdere la 2-3 ore jucate. Iti poti face alt cont si, din cate observ, nu ai nici cont premium deci pierderea este infima. Edited May 22, 2015 by AiRdr0p Quote
BuGGeD_DaRaK Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 (edited) Mi.a fost sparta parola de la samp si de la mail si nu mai pot accesa nimic.. intrebarile de securitate nu mai merg.. cum imi pot recupera macar contul de pe samp? Era un player pe server si a zis sa intru pe www.bluepanel.ga ca este o tombola si a castigat 250kk ... acolo cere numele parola adresa de mail si parola adresei de mail... si dupa ce am scris datele in urmatoarele 5minute mi.a schimbat parola... am recuperat.o si dupa iar a spart.o ce mai pot face? va rog ajutati.ma am muncit mult sa ajung unde sunt pe samp Edited May 24, 2015 by BuGGeD_DaRaK Quote
xPro. Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 Mi.a fost sparta parola de la samp si de la mail si nu mai pot accesa nimic.. intrebarile de securitate nu mai merg.. cum imi pot recupera macar contul de pe samp? Era un player pe server si a zis sa intru pe www.bluepanel.ga ca este o tombola si a castigat 250kk ... acolo cere numele parola adresa de mail si parola adresei de mail... si dupa ce am scris datele in urmatoarele 5minute mi.a schimbat parola... am recuperat.o si dupa iar a spart.o ce mai pot face? va rog ajutati.ma am muncit mult sa ajung unde sunt pe samp Va meritati soarta. Cred ca erai cel mai fericit cand ai auzit de 250kk. Ei bine uite ca acel player deja ti-a rezolvat contul prin acest complaint. http://bluepanel.bugged.ro/complaint/view/389603 Ai ban permanent. Dar totusi, eu cumparam masina din banii mei , PP-ul meu il dadeam pentru hidd si o vindeam . Doritorii doar isi alegeau modelul si hidd Este ilegal. AI luat ban pe merit. Quote
ClaudiuMihai Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 Am avut puncte premium, am schimbat numele si l-am uitat. Cum pot sti care este numele contului ? Quote
deleted-inactive account Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 Dovezile din Clan Chat se iau in considerare? Da, se iau in considerare. Quote
George_Robert Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 Ce se intampla cu serverul in seara asta? Se ia crash pe capete... Quote
Nicolae Adrian Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 am ajuns la SF am intrat sa tunez masina (flash) si ma da afara, am scris /removetuning si degeaba tot nu merge :(( ce sa fac? Quote
deleted-inactive account Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 am ajuns la SF am intrat sa tunez masina (flash) si ma da afara, am scris /removetuning si degeaba tot nu merge :(( ce sa fac? Incearca sa o tunezi in alta parte. Ce se intampla cu serverul in seara asta? Se ia crash pe capete... Probabil serverul a intampinat ceva probleme. Acum cred ca totul a revenit la normal. Quote
M12WTF Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Da un relog si du-te iar si incearca sa o tunezi daca doar acolo merge.. Quote
Creta Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Vreau si eu sa aflu de ce imi da kick ca am joypad Ce inseamana asta joypad Quote
fpsMANN Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 Salut, vreau sa ma apuc pe un server de bugged. Care mi-l recomandati? Mersi. Quote
Recommended Posts