Jump to content

Recommended Posts

Posted

MA poate ajuta cineva vreau sa joc samp din 2 foldere cu samp am cont mafii si unul pd si vreau sa imi fac 2 foldere si cand  intru in samp ma baga direct in cel de pd cu cleo si samp funcs ma ajuta cineva cum fac cand vreau sa intru pe contul mafii sa ma bage in folderul cu samp de mafii?

• 2 weeks later...
Posted

Pentru cei ce nu merge samp ul incercati sa schimbati vpn ul. 

Eu folosesc vpn cyberghost 3 zile e gratuit dupa va descurcati voi. 

• 4 weeks later...
Posted

Salut. Am si eu o problema cu arma ''Sniper''. Cand dau click dreapta mi se blocheaza tot PC-ul si nu pot face absolut nimic decat sa sting calculatoru si sa-l aprind la loc. Nu e o problema la toate armele...la celelalte precum m4, tec9, spas-12 etc. merge perfect.Doar la sniper cand apas click dreapta sa vad tinta mi se blocheaza tot.Am incercat sa schimb tinta si nu merge oricum. Ajutor va rog mult!

Posted

DRINKVODKA CEL MAI DE KKT ADMIN.DRINKVODKA CEL MAI DE KKT ADMIN.DRINKVODKA CEL MAI DE KKT ADMIN.DRINKVODKA CEL MAI DE KKT ADMIN.DRINKVODKA CEL MAI DE KKT ADMIN.DRINKVODKA CEL MAI DE KKT ADMIN.DRINKVODKA CEL MAI DE KKT ADMIN.DRINKVODKA CEL MAI DE KKT ADMIN.DRINKVODKA CEL MAI DE KKT ADMIN.DRINKVODKA CEL MAI DE KKT ADMIN.DRINKVODKA CEL MAI DE KKT ADMIN.DRINKVODKA CEL MAI DE KKT ADMIN.DRINKVODKA CEL MAI DE KKT ADMIN.DRINKVODKA CEL MAI DE KKT ADMIN.DRINKVODKA CEL MAI DE KKT ADMIN.DRINKVODKA CEL MAI DE KKT ADMIN.DRINKVODKA CEL MAI DE KKT ADMIN.

Posted
On 9/26/2018 at 2:05 PM, Aleex_20 said:

Salut. Am si eu o problema cu arma ''Sniper''. Cand dau click dreapta mi se blocheaza tot PC-ul si nu pot face absolut nimic decat sa sting calculatoru si sa-l aprind la loc. Nu e o problema la toate armele...la celelalte precum m4, tec9, spas-12 etc. merge perfect.Doar la sniper cand apas click dreapta sa vad tinta mi se blocheaza tot.Am incercat sa schimb tinta si nu merge oricum. Ajutor va rog mult!

Incearca sa bagi alte moduri.

Posted

Salutare!

Am si EU o problema cu Samp.

Când intru in el mi se blochează jocul,si nu pot face nimic.

Tin sa mentionez ca am umblat pe la gta3.img dar l-am pus din nou pe cel original,am sters toate modurile si am reinstalat gta si samp si tot nu merge.

Video:

Sper sa primes multe idei in privinta la ce pot face.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Buna Sera am un cont de sa-mp cu numele KillerOne am lvl 27 detin 2 masini un ZR-350 su un Romero si un buget de 40.000.000$ 

Am intrat in cont si ma dat de la lvl 1 !!! 

De ce  ? 

vreau sa stiu si eu am dovada cu un screen cand un player ma injurat 😞

injura.png

• 1 month later...
Posted
On ‎7‎/‎23‎/‎2018 at 9:01 PM, PandaFK said:

cum dau lvlup ??

Pentru a da level up trebuie sa tastezi comanda [/buylevel], daca ai Respect Point-urile necesare.

• 2 weeks later...
Posted

Cand intru pe joc, loading screen clipeste intr-un fel ciudat... Nu stiu cum sa explic dar se aprinde si se deschide zici ca ar fii ecranul spart dar dupa ce ma loghez, totul e ok. De la ce o fii oare? Multi imi spun ca e de la Add-on.... HELP! 😞 

Posted

Dupa parerea mea, atunci cand un admin da reject unei cereri de intrare in factiune a unui player, ar trebuii sa scrie si motivul pentru care player-ul respectiv a primit reject, deoarece este dezamagitor sa crezi ca ai facut o cerere buna, dar apoi sa primesti reject fara macar sa cunosti motivul.