Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Salut am si eu o problemă legată de forum, sunt owner la clan , si moderatorul pus de mine a facut topic pentru cerere de co-lider , dupa care cineva a facut cerere, dar problema este ca eu nu pot da replay , nu pot scrie nimic doar pot inchide topicul atât, nu pot sa imi dau seama unde e problema am incercat si refresh si login din nou , nimic
Mulțumesc.

• 4 weeks later...
Posted

@Tibimainainte am luat ban de la admbot fara motiv, am avut un modpack, sa blocat putin jocu si m am teleportat mai in fata in cp, ca eram cu trucker si am ajuns la destinatia, si mi-a  dat adm botbot ban pe motiv cheats, si nu pot face cerere unban ca nu am 2 ore.... te rog sa rezolvi asta ca vreau sa joc, si mi-a dat pe ip

• 3 months later...
Posted
1 hour ago, znajder said:

Nu, doar cu paysafe.

clar, pai am donat cu psf dar ziceam ca am si un card si daca e sa nu iau mereu paysafe. mersi oricum

Posted
On 9/9/2020 at 4:29 AM, MaNiFeSt. said:

@Tibimainainte am luat ban de la admbot fara motiv, am avut un modpack, sa blocat putin jocu si m am teleportat mai in fata in cp, ca eram cu trucker si am ajuns la destinatia, si mi-a  dat adm botbot ban pe motiv cheats, si nu pot face cerere unban ca nu am 2 ore.... te rog sa rezolvi asta ca vreau sa joc, si mi-a dat pe ip

încearcă să deschizi ticket. în general AdmBot nu dă ban, doar kick.

Posted
On 1/3/2021 at 5:23 PM, Balde said:

Am o problema STAFF! Intru pentru prima data pe server (sincer pentru prima data pe sa:mp). SI ZICE CA AM BAN...

Cum e posibil asa ceva?

Problema nu este a servar-ului, este de la reteaua furnizorului de internet.

Posted
On 12/27/2020 at 6:53 PM, Kareito said:

pot sa donez cu cardul?

Din pacate nu, dar asta ar putea fi o sugestie, ar fi mai usor mai ales ca in ziua de azi majoritatea au acces la un card pesonal si acesta este utilizat cat mai des.

• Upvote 1
Posted
On 6/26/2020 at 1:31 AM, .James.Royale. said:

Dacă am un cont și mi-a fost furat iar apoi Banat. Și încă mai sunt logat pe forum cu el plus ca pe forum sunt logat cu Facebook valid. Pot face ceva sa îl recuperez? 

Nu cred ca te vor ajuta adminii.

Posted
On 12/28/2020 at 9:16 PM, Kareito said:

in cat timp dispare just registered de pe forum?

(Aproximativ) o lună, dacă nu greșesc.

• 1 month later...
  • 7 months later...
Posted
4 minutes ago, xBia said:

Ce se intampla cu serverul in mom. de fata? Doar eu am probleme si nu ma pot conecta? 

Drq stie, baga ceva update ca se lucreaza si la panel.

Posted
11 hours ago, LilEdw said:

Drq stie, baga ceva update ca se lucreaza si la panel.

Zic oamenii ceva de minute si e de cateva ore.. Cam aiurea :))

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted
On 11/6/2021 at 5:00 PM, Valentin1402 said:

Care este serverul de discord al Blue Bugged?

Serveru' nu are un discord anume, fiecare are grupul lui cu care sta si isi petrece timpul pe server.