Jump to content

Recommended Posts

Posted

Va deranjez cu o intrebare:

Vreau sa fac poze cu aparatul foto, dar acestea nu se salveaza in Gallery.

Precizez ca am gallery on in optiuni.

Cel care ma ajuta primeste +1.

Multumesc! :o3.

Posted

Salut stau de 2 zile si astept un raspuns legat de licitatii , nimeni nu imi raspunde , imi tin banii blocatii . As dori macar o informatie sa stiu si eu ce fac. Nu mi se pare normal sa nu ne bagati in seama .  multumesc !

Scrie pe bugged.ro

Pot sa va intreb de ce nu pot pune mai multe imagini la signature scrie Ca pot pune doar 2 

Va rog sa ma ajutati.

Atat este maximul, ownerul a setat aceasta limita.

Salut. Am o intrebare. Daca X-ulescu se lasa de joc si imi lasa mie contul lui, am voie sa imi transfer bunuri de la el de pe cont la mine? Daca el mi-a lasat parola pe fb, conteaza? Daca puteti, explicati-mi aici ce si cum exact pentru a nu risca ceva.

Nu ai voie, poti primit ban pentru spargere cont, citeste regulamentul serverului.

Va deranjez cu o intrebare:

Vreau sa fac poze cu aparatul foto, dar acestea nu se salveaza in Gallery.

Precizez ca am gallery on in optiuni.

Cel care ma ajuta primeste +1.

Multumesc! :o3.

Incearcasa stergi gta_sa din My Documents -> GTA SA user file -> samp

• Upvote 1
Posted

Scrie pe bugged.ro

Atat este maximul, ownerul a setat aceasta limita.

Nu ai voie, poti primit ban pentru spargere cont, citeste regulamentul serverului.

Incearcasa stergi gta_sa din My Documents -> GTA SA user file -> samp

Multumesc, a mers.

Posted

eu imi bag pla in ea de treaba tibi!!eu nici macar sa intru pe server nu pot man!!!imi bag pla .pe bluebgged nici macar nu poti face level 2 cu retardatii astia de peste 20 de ani ma!lasati-ma dracu sa intru si eu seara ca de nu dau report la server! Aveti 1/3 Advertismente

Posted

eu imi bag pla in ea de treaba tibi!!eu nici macar sa intru pe server nu pot man!!!imi bag pla .pe bluebgged nici macar nu poti face level 2 cu retardatii astia de peste 20 de ani ma!lasati-ma dracu sa intru si eu seara ca de nu dau report la server! Aveti 1/3 Advertismente

periculos mai esti... asa e setverul daca e popular e si plin suntem 1000/1000 asa.i svr, maai mult de atata nu se poate, stai si ast pana te conectezi
Posted

de ce cand dau conectare din dreptunghiul de unde iti poti alege servere nu imi intra in joc si sunt pe 0.3z ?

de ce cand dau conectare din dreptunghiul de unde iti poti alege servere nu imi intra in joc si sunt pe 0.3z ?

• 2 weeks later...
Posted

Urmeaza sa dau testul teoretic la San Fiero Police Departament si vreau sa stiu daca in urmatoarele topicuri am toate informatiile neceare : http://forum.bugged.ro/topic/52601-san-fierro-police-department-informa%C5%A3ii-informations/  si  http://forum.bugged.ro/topic/78910-regulament-departamente/ . Daca mai sunt alte topicuri cu informati care ar putea sa imi fie de folos pentru trecerea testului lasati un link va rog !

Multumesc anticipat !

Posted

Am primit pe Email un mail care zicea ceva de genul : "Cadou de sarbatoarea Sf. Parascheva care consta in 15 pana la 30 pp etc etc.". Am citit instructiunile de download si toate cele, am aflat codul dar nu gasesc unde sa il introduc. Ma poate ajuta cineva cu o poza sau ceva?

Posted

Salut mi-am uitat parola de pe server si nu cand incerc sa o recapat zice ca nu am nici un email setat.. Cum as putea sa o redobandesc ?

Fa-ti un alt cont si deschide un ticket pe panel.

Nu iti poti recupera parola de pe un cont inregistrat fara adresa de e-mail.

Care sunt toate comenzile clanului?

Tasteaza [/clan] si selecteaza Clan Help.

Daca stau afk pe Esc mai mult de 30 min iau kick?

Primesti kick dupa 30 min (10 daca srverul e full).

Posted

de ce nu imi merge parola sa ma loghez in joc ?

Este posibil sa o fi uitat. Acceseaza redpanel.bugged.ro/recover sau deschide un ticket la redpanel.bugged.ro/tickets

Posted

Nu prea cred ca este o intrebare...dar eroarea asta ma dispera...Mi-am luat un laptop nou si mi-am pus GTA , si da o eroare " cannot find 800x600x32 video mode " stie cineva cum sa o rezolv? :D (am windows 8.1)