21cercy Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Va deranjez cu o intrebare: Vreau sa fac poze cu aparatul foto, dar acestea nu se salveaza in Gallery. Precizez ca am gallery on in optiuni. Cel care ma ajuta primeste +1. Multumesc! :o3. Quote
RIPZOR Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Salut stau de 2 zile si astept un raspuns legat de licitatii , nimeni nu imi raspunde , imi tin banii blocatii . As dori macar o informatie sa stiu si eu ce fac. Nu mi se pare normal sa nu ne bagati in seama .  multumesc ! Scrie pe bugged.ro  Pot sa va intreb de ce nu pot pune mai multe imagini la signature scrie Ca pot pune doar 2 Va rog sa ma ajutati.  Atat este maximul, ownerul a setat aceasta limita.  Salut. Am o intrebare. Daca X-ulescu se lasa de joc si imi lasa mie contul lui, am voie sa imi transfer bunuri de la el de pe cont la mine? Daca el mi-a lasat parola pe fb, conteaza? Daca puteti, explicati-mi aici ce si cum exact pentru a nu risca ceva. Nu ai voie, poti primit ban pentru spargere cont, citeste regulamentul serverului.  Va deranjez cu o intrebare: Vreau sa fac poze cu aparatul foto, dar acestea nu se salveaza in Gallery. Precizez ca am gallery on in optiuni. Cel care ma ajuta primeste +1. Multumesc! :o3. Incearcasa stergi gta_sa din My Documents -> GTA SA user file -> samp 1 Quote
21cercy Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Scrie pe bugged.ro  Atat este maximul, ownerul a setat aceasta limita.  Nu ai voie, poti primit ban pentru spargere cont, citeste regulamentul serverului.  Incearcasa stergi gta_sa din My Documents -> GTA SA user file -> samp Multumesc, a mers. Quote
bobifatal Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Am si eu o intrebare.Am vreo 24kk,sa-i tin si sa strang mai multi sa iau mai mult pe payday sau sa cumpar o masina de banii aia?(Tin sa mentionez ca am un Sunrise). Quote
Andrei Budiu Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Cati bani primesc la fiecare payday? Cum se calculeaza? Quote
EnErgy Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 Daca stau afk pe Esc mai mult de 30 min iau kick? Quote
Wormytza Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Daca stau afk pe Esc mai mult de 30 min iau kick? Daca esti pe sleep nu iei kick, chiar daca esti in tab. Daca esti afk fara a fi pe sleep primesti kick. Quote
Tremendous155 Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 eu imi bag pla in ea de treaba tibi!!eu nici macar sa intru pe server nu pot man!!!imi bag pla .pe bluebgged nici macar nu poti face level 2 cu retardatii astia de peste 20 de ani ma!lasati-ma dracu sa intru si eu seara ca de nu dau report la server! Aveti 1/3 Advertismente Quote
AndreiFIFA Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 eu imi bag pla in ea de treaba tibi!!eu nici macar sa intru pe server nu pot man!!!imi bag pla .pe bluebgged nici macar nu poti face level 2 cu retardatii astia de peste 20 de ani ma!lasati-ma dracu sa intru si eu seara ca de nu dau report la server! Aveti 1/3 Advertismente periculos mai esti... asa e setverul daca e popular e si plin suntem 1000/1000 asa.i svr, maai mult de atata nu se poate, stai si ast pana te conectezi Quote
Filipoi Crista Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 de ce cand dau conectare din dreptunghiul de unde iti poti alege servere nu imi intra in joc si sunt pe 0.3z ? Â de ce cand dau conectare din dreptunghiul de unde iti poti alege servere nu imi intra in joc si sunt pe 0.3z ? de ce cand dau conectare din dreptunghiul de unde iti poti alege servere nu imi intra in joc si sunt pe 0.3z ? Â Quote
Selegean Dan Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 Cum se numeste acest mod? http://imgur.com/he11UII Quote
_Redics Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 Acel contur de la chat? Face parte din sampgui  Daca exista, unde este topicul de prezentari a noilor jucatori? Quote
PrisonBreak Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Urmeaza sa dau testul teoretic la San Fiero Police Departament si vreau sa stiu daca in urmatoarele topicuri am toate informatiile neceare : http://forum.bugged.ro/topic/52601-san-fierro-police-department-informa%C5%A3ii-informations/  si  http://forum.bugged.ro/topic/78910-regulament-departamente/ . Daca mai sunt alte topicuri cu informati care ar putea sa imi fie de folos pentru trecerea testului lasati un link va rog !  Multumesc anticipat ! Quote
Mihai Stamen Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Am primit pe Email un mail care zicea ceva de genul : "Cadou de sarbatoarea Sf. Parascheva care consta in 15 pana la 30 pp etc etc.". Am citit instructiunile de download si toate cele, am aflat codul dar nu gasesc unde sa il introduc. Ma poate ajuta cineva cu o poza sau ceva? Quote
Back2Home Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Nu intoduce nimic, poate fi keylogger. Quote
Praa Raul Gabriel Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 Salut mi-am uitat parola de pe server si nu cand incerc sa o recapat zice ca nu am nici un email setat.. Cum as putea sa o redobandesc ? Quote
Shifty Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 Salut mi-am uitat parola de pe server si nu cand incerc sa o recapat zice ca nu am nici un email setat.. Cum as putea sa o redobandesc ? Fa-ti un alt cont si deschide un ticket pe panel. Nu iti poti recupera parola de pe un cont inregistrat fara adresa de e-mail. Care sunt toate comenzile clanului? Tasteaza [/clan] si selecteaza Clan Help. Daca stau afk pe Esc mai mult de 30 min iau kick? Primesti kick dupa 30 min (10 daca srverul e full). Quote
obelix Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 de ce nu imi merge parola sa ma loghez in joc ? Quote
Shifty Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 de ce nu imi merge parola sa ma loghez in joc ? Este posibil sa o fi uitat. Acceseaza redpanel.bugged.ro/recover sau deschide un ticket la redpanel.bugged.ro/tickets Quote
Da Kurlzz Posted October 25, 2014 Posted October 25, 2014 Nu prea cred ca este o intrebare...dar eroarea asta ma dispera...Mi-am luat un laptop nou si mi-am pus GTA , si da o eroare " cannot find 800x600x32 video mode " stie cineva cum sa o rezolv? :D (am windows 8.1) Quote
Shifty Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 1. Seteaza rezultia pe 800x600 la monitor 2. Intra pe joc si seteaza si acolo rezolutia dorita 3. #hollywood_undead Quote
AlLeXuTz Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 Cum pot sa vad in panel ultima reclamatie care MI-A FOST FACUTA ? Quote
Recommended Posts