Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cand intru pe server ma pune sa scriu o parola .. Ce parola pun ? ca aia de la contu de pe forum nu merge ..

Contul de pe forum nu e acelasi cu cel din joc. Introdu parola pe care ai ales-o cand ti-ai creat contul.

Posted

Unde trebuie sa duc faina  luata de la job-ul farmer ?

Contul de pe forum nu e acelasi cu cel din joc. Introdu parola pe care ai ales-o cand ti-ai creat contul.

am rezolvat, mersi oricum

Unde trebuie sa duc faina  luata de la job-ul farmer ?

Posted

Unde trebuie sa duc faina luata de la job-ul farmer ?

am rezolvat, mersi oricum

Trebuie dusa la pizzerie sau la burger shop. Foloseste comanda /gps, alege orasul si selecteaza Burger Shop.

Posted

Buna ziua Bugged . Am si eu o intrebare : Ce job as putea avea asa de inceput sa fac niste bani poate pentru niste masini ? Sau ce metode mai sunt pentru a castiga bani ?

Cele mai bune job-uri in momentul de fata sunt farmer si trucker. Daca vrei sa faci bani rapid, poti merge sa joci barbut intr-un cazino.

Posted

Buna ziua Bugged . Am si eu o intrebare : Ce job as putea avea asa de inceput sa fac niste bani poate pentru niste masini ? Sau ce metode mai sunt pentru a castiga bani ?

Eu iti recomand si jobul de pescar (fisherman).La barbut risti ft. mult, te poti imbogati intr-o zi sau poti pierde totul intr-un minut.
Posted

De ce nu merge sa ma logez pe bluepanel.bugged.ro chiar daca mi-am facut contarrow-10x10.png ??

scriu datele corecte si imi da invalid username or password.

mie nu-mi merge nici cu datele de pe server..

Posted

va rog ajutati-ma si pe mine sa imi deblochez contul bancar ,am uitat parola si nu stiu unde sa intru sa o recuperez sau sa o schimb ....nu pot cumpara nimic pt ca am banii in banca si contul blocat,multumesc anticipat!

Posted

Am bug vizual, de exemplu la /fish LS, merg perchez masina langa roata, ma duc dau fish, ma intorc dispare../locatecar este acolo unde am lasat-o, dar doar cu checkpoint-ul..nu si vehicul-ul in sine..ce pot face :( ?

Posted

va rog ajutati-ma si pe mine sa imi deblochez contul bancar ,am uitat parola si nu stiu unde sa intru sa o recuperez sau sa o schimb ....nu pot cumpara nimic pt ca am banii in banca si contul blocat,multumesc anticipat!

Blocarea contului bancar se va dezactiva automat.Se intampla asta deoarece te-ai logat de pe un IP diferit decat de obicei.
Posted

Am bug vizual, de exemplu la /fish LS, merg perchez masina langa roata, ma duc dau fish, ma intorc dispare../locatecar este acolo unde am lasat-o, dar doar cu checkpoint-ul..nu si vehicul-ul in sine..ce pot face :( ?

Incearca optiunea 'Unstuck Vehicle' din comanda '/cars', ar trebui sa iti spawneze masina in LV, iar dupa nu ar mai trebui sa ai aceasta problema.

Ajutati-ma si pe mine, Ma chinui de 6 ore sa intru pe server si e full in continuu .... imi piersi salariul si clanul... faceti ceva va roggg.

Nu ai altceva de facut decat sa astepti sa se elibereze un slot, nu ai cum sa iti pierzi clanul si e cam imposibil sa astepti de 6 ore si sa nu prinzi slot, sincer.
Posted (edited)

Nu chiar 6 ore ... 3-4 cam asa... si degeaba... Iti fac si poze sa vezi .

Nu ai altceva de facut decat sa astepti, nu mai posta aici decat daca ai vreo nelamurire, pentru alte discutii imi poti da un PM, ca nu are sens sa facem posturi aiurea aici. Edited by AiRdr0p
Posted

n-am intrat de pe alt ip , am uitat parola si ma chinui de 2 zile , tot incerc parole si nimic , help-erii nu ma ajuta deloc , ma trimit la forum -accont problems si nu reusesc nimic !

Blocarea contului bancar se va dezactiva automat.Se intampla asta deoarece te-ai logat de pe un IP diferit decat de obicei.

nu se deblocheaza de 2 zile , am bagat 20-30 pinuri si nimic , nu-l mai gasesc , nu-mi mai aduc aminte !

Posted

n-am intrat de pe alt ip , am uitat parola si ma chinui de 2 zile , tot incerc parole si nimic , help-erii nu ma ajuta deloc , ma trimit la forum -accont problems si nu reusesc nimic !

nu se deblocheaza de 2 zile , am bagat 20-30 pinuri si nimic , nu-l mai gasesc , nu-mi mai aduc aminte !

Credeam ca te referi la contul bancar din joc, asa ai spus in post-ul anterior. Daca ai un e-mail confirmat pe panel, poti recupera foarte simplu parola.
Posted

Credeam ca te referi la contul bancar din joc, asa ai spus in post-ul anterior. Daca ai un e-mail confirmat pe panel, poti recupera foarte simplu parola.

pai da la contul bancar din joc unde trebuie sa scri unlockacc  (sa poti sa retragi sau sa depozitezi bani in banca)...helperii m-au indrumat sa intru pe forum-accont prblems sa postez problema,dar nu am reusit de 2 zile tot incerc si nimic....

Posted

nu m-am logat de pe un alt ip

am cerut ajutorul helperilor,dar ma trimit pe forum la account problems...care e forumul de fapt?eu m-am logat pe 2-3 forumuri de la samp