deleted-inactive account Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 unde se anunta cand se organizeaza licitatii cu casele si bizurile celor care nu au intrat si acum acele proprietati is detinute de bugged?Acest lucru se va anunta la sectiunea 'Informatii/Anunturi', in topicul 'Server News'. Quote
ChristianHill Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Ma frate de ce nu merge sa imi fac Aplicatie Paramedic Departament. Am facut 600 de aplicatii si niciuna nu merge. :@ Intru. scriu acolo tot ce trebuie si cand dau pe [Aplica!] Ma intoarce la Pagina Principala Panel iar aplicatia mea nu e nicaieri :@ Unde este si ce pot face in legatura cu asta ?? AJUTATI-ma CA MA ROG DE VOI DE 4 zile. :| Va roggg Quote
deleted-inactive account Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Probabil îți expiră pagina. Încearcă să faci aplicația într-un text document pe PC, iar apoi îi dai "PASTE" pe panel. Quote
MDiAbOLiQuE Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Imi cer scuze ca pun astfel de intrebare banala,dar mi-am uitat parola de la cont si normal ca as dori sa o schimb...cum pot face acest lucru? V-as fi recunascator daca mi-ati raspunde cat mai repede si cat mai corect. Va multumesc anticipat ! Quote
xXaNdYx Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Imi cer scuze ca pun astfel de intrebare banala,dar mi-am uitat parola de la cont si normal ca as dori sa o schimb...cum pot face acest lucru? V-as fi recunascator daca mi-ati raspunde cat mai repede si cat mai corect. Va multumesc anticipat ! Daca ți-ai setat o adresă de e-mail, poți folosi acest link:http://bluepanel.bugged.ro/recover 1 Quote
deleted-inactive account Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Imi cer scuze ca pun astfel de intrebare banala,dar mi-am uitat parola de la cont si normal ca as dori sa o schimb...cum pot face acest lucru? V-as fi recunascator daca mi-ati raspunde cat mai repede si cat mai corect. Va multumesc anticipat ! Daca nu ai o adresa de e-mail setata, deschide un ticket pe panel. Daca, insa, ai adresa confirmata, urmeaza sfatul lui AndyDot. Quote
Istrati Andrei Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 Mi-am uitat parola de la cont si nu am confirmat email-ul. Se mai poate face ceva va rog frumos? Quote
deleted-inactive account Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 Mi-am uitat parola de la cont si nu am confirmat email-ul. Se mai poate face ceva va rog frumos?Nu, din pacate. Nici macar printr-un ticket nu vei rezolva asta. Quote
Fortu Nicusor Marian Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 (edited) Sa-mi explice cineva si mie dece la skill 5 am luat doar 35 kg si inca ceva,vreau sa stiu mai multe detalii despre acest job si daca face vreo diferenta punctele la skill.JOB FARMER ;) Edited January 29, 2015 by MarianFortu Quote
deleted-inactive account Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 Sa-mi explice cineva si mie dece la skill 5 am luat doar 35 kg si inca ceva,vreau sa stiu mai multe detalii despre acest job si daca face vreo diferenta punctele la skill.Cu cat ai skill mai mare, cu atat poti aduna mai mult gunoi. Dupa ce ai colectat primul sac de gunoi, tastezi '/collecttrash' si la fel si la al doilea si la al treilea, pana umplii masina, apoi tastezi '/unloadtrash' si mergi la checkpoint pentru a descărca gunoiul si iti vei primi recompensa. Quote
deleted-inactive account Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 (edited) @gaby117 RO:Este o minciuna pentru a va fura conturile, nu introduceti datele si nu accesati link-ul. Â EN:Do not click on this link, he wants to steal your accounts. Edited January 29, 2015 by AiRdr0p Quote
Fortu Nicusor Marian Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 ma eu ma refer la jobul Farmer Quote
deleted-inactive account Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 (edited) ma eu ma refer la jobul FarmerAm inteles. Trebuie sa colectezi făina, iar apoi o vinzi la un Burger-Shop. Uneori, este posibil sa iti primesti recompensa pe loc. Edited January 29, 2015 by AiRdr0p Quote
adrian17 Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 Dc nu ma pot loga pe panel cu contu de pe forum?? Imi zice invalid username/password si aici se vede ca sunt logat. Quote
deleted-inactive account Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 Dc nu ma pot loga pe panel cu contu de pe forum?? Imi zice invalid username/password si aici se vede ca sunt logat.Pe panel trebuie sa te loghezi cu datele de pe server, nu cu cele de la forum. Quote
xXaNdYx Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 ma eu ma refer la jobul Farmer Cu cat ai skill-ul mai mare cu atat ai șanse mai mari sa primesti banii direct, și primeștia fiecare skill mai mult cu 15℅ Quote
nepjke Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Salut, bossilor. Ce admini aveti voi pe serverul asta? Imi faceam jobul si primesc ban asa, sec, fara un advertisment fara nimic. Quote
deleted-inactive account Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Salut, bossilor. Ce admini aveti voi pe serverul asta? Imi faceam jobul si primesc ban asa, sec, fara un advertisment fara nimic. Â Poti deschide o cerere de unban aici bluepanel.bugged.ro/unban sau pe redpanel.bugged.ro/unban, asta in cazul in care consideri ca esti nevinovat. Quote
wait01 Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 De ce e asa lag mare cand sunt war-uri in desfasurare? Quote
deleted-inactive account Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 De ce e asa lag mare cand sunt war-uri in desfasurare?Din cauza faptului ca mafiotii vin cu masinile la war si uneori nu are cine sa dea /fvrespawn, iar alteori vin si cu masinile personale. Plus ca si din cauza ca sunt foarte multi playeri pe un loc restrans. Quote
Costin Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 De ce nu ma pot conecta? In consola de la samp imi arata ca sunt 999, 998 uneori si 997 si mie imi spune in joc ca serverul este plin... Quote
deleted-inactive account Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 De ce nu ma pot conecta? In consola de la samp imi arata ca sunt 999, 998 uneori si 997 si mie imi spune in joc ca serverul este plin...Pana se stabileste conexiunea, serverul deja se umple. Ai răbdare si vei reusi sa te conectezi. Quote
xXaNdYx Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Pana se stabileste conexiunea, serverul deja se umple. Ai răbdare si vei reusi sa te conectezi.Ține minte ce a spus Airdr0p, folosirea hackurilor de tip fast-connect, sau orice alt mod/hack în care ai un avantaj față de orice alt player se pedepsește cu BAN Permanent de la prima abatere. Quote
deleted-inactive account Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 (edited) Pana se stabileste conexiunea, serverul deja se umple. Ai răbdare si vei reusi sa te conectezi.Pentru fast-connect iei ban 14 zile(moduri ilegale), colegu', dar e ft. bine ca i-ai atras atentia, ca eu unul am uitat. Edited February 2, 2015 by AiRdr0p Quote
Costin Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Ce suma de bani primesti la trucker cand ai skill 6? De la skill 3 la 4 nu e nici o diferenta... Quote
Recommended Posts