Jump to content

Recommended Posts

Posted

Scrie pe fundal rosu » forum.bugged.ro

Serverele au fost oprite temporar pentru a face unele modificari ce tin de hosting. Nu vor fi schimbate IP-urile.

Serverele vor reveni in curand.

Posted

Care este cea mai buna metoda de a face bani?

Sa iti alegi un job si sa faci cativa bani pentru a iti cumpara o masina, apoi sa incepi sa intri in "lumea" afacerilor, daca pot spune asa. Spre exemplu, o iei cu 200.000.000$ si apoi, cand ii mai creste valoarea, tu o vinzi cu 210.000.000$ si faci un profit de 10.000.000$.

Spor la treaba!

Posted

Sa iti alegi un job si sa faci cativa bani pentru a iti cumpara o masina, apoi sa incepi sa intri in "lumea" afacerilor, daca pot spune asa. Spre exemplu, o iei cu 200.000.000$ si apoi, cand ii mai creste valoarea, tu o vinzi cu 210.000.000$ si faci un profit de 10.000.000$.

Spor la treaba!

Multumesc!

• Upvote 1
Posted

Pentru fast-connect iei ban 14 zile(moduri ilegale), colegu', dar e ft. bine ca i-ai atras atentia, ca eu unul am uitat.

Mai am ceva screenshot-uri cu ban permanent din fast connect, dar in 2k ss, nu stiu cand il gasesc :)

"The server dind`t respond." Ce sa fac ?

Ori nu ai nimerit momentul potrivit, în sens că ai intrat când se aplicau update-urile, iar daca problema persista, deschide un ticket pe panel la sectiunea Tickets.
Posted

Ii poti schimba 'numele' folosind comanda '/housename nume' sau '/hname nume'. Nu mai stiu exact, dar poti cauta in '/help' cand intri pe server.

Multumesc frumos. +1

Posted

Cine ma poate ajuta sa instalez yn mod de mapa?In modul SatNav este un fisier numit CLEO si txd urile...Daca schimb din fisierul CLEO cu cel original e posibil sa iau ban permanent?Scriu acest post pt ca stiu ca nu e voie cu moduri cleo si vreau sa stiu ce este, daca pot instala mapa sau nu.As vrea sa imi sugerati si alte mape pt ca nu gasesc altele mai frumoase.Tin sa mentionez, ca modul este luat de pe gtainside.com!As vrea sa ma lamureasca cineva de ce acel folder este numit CLEO.Cand il deschid scrie ceva gen fix si inca ceva...Mersi!

Posted

Up

Cine ma poate ajuta sa instalez yn mod de mapa?In modul SatNav este un fisier numit CLEO si txd urile...Daca schimb din fisierul CLEO cu cel original e posibil sa iau ban permanent?Scriu acest post pt ca stiu ca nu e voie cu moduri cleo si vreau sa stiu ce este, daca pot instala mapa sau nu.As vrea sa imi sugerati si alte mape pt ca nu gasesc altele mai frumoase.Tin sa mentionez, ca modul este luat de pe gtainside.com!As vrea sa ma lamureasca cineva de ce acel folder este numit CLEO.Cand il deschid scrie ceva gen fix si inca ceva...Mersi!

Mafile nu au voie cu Cleo / Asi, civilii au voie.
Posted

Un mod pentru mapa il poti folosi, de obicei, cu programul SPARK, punand fisierele in GTA3.img. Modurile CLEO/.ASI sunt interzise mafiotilor. Civililor si membrilor celorlalte factiuni le este permisa folosirea. Daca vrei sa afli mai multe despre instalarea modurilor intra la sectiunea "Moduri SA-MP" sau daca intampini o problema de acest gen (moduri instalate gresit, bug-uri arme/harti etc)  posteaza la sectiunea "Probleme cu Jocul".