deleted-inactive account Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Ce suma de bani primesti la trucker cand ai skill 6? De la skill 3 la 4 nu e nici o diferenta...Asa este, de la skill 4 nu mai primesti niciun ban in plus, rămâi doar cu skill-ul. Probabil, in viitor, va fi imbunatatirea sistemul pentru acest job. 1 Quote
xNn Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Scrie pe fundal rosu » forum.bugged.ro Serverele au fost oprite temporar pentru a face unele modificari ce tin de hosting. Nu vor fi schimbate IP-urile. Serverele vor reveni in curand. Quote
DevaBeast Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Care este cea mai buna metoda de a face bani? 1 Quote
deleted-inactive account Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Care este cea mai buna metoda de a face bani? Sa iti alegi un job si sa faci cativa bani pentru a iti cumpara o masina, apoi sa incepi sa intri in "lumea" afacerilor, daca pot spune asa. Spre exemplu, o iei cu 200.000.000$ si apoi, cand ii mai creste valoarea, tu o vinzi cu 210.000.000$ si faci un profit de 10.000.000$. Spor la treaba! Quote
corsimar0809 Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Sa iti alegi un job si sa faci cativa bani pentru a iti cumpara o masina, apoi sa incepi sa intri in "lumea" afacerilor, daca pot spune asa. Spre exemplu, o iei cu 200.000.000$ si apoi, cand ii mai creste valoarea, tu o vinzi cu 210.000.000$ si faci un profit de 10.000.000$. Spor la treaba! Multumesc! 1 Quote
deleted-inactive account Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Cand se baga masini pe stock ?O data la cateva luni. Se va anunta in topic-ul 'Server News'. Nimeni nu stie o data exacta. Quote
Zh3r0o. Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 "The server dind`t respond." Ce sa fac ? Quote
xXaNdYx Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Pentru fast-connect iei ban 14 zile(moduri ilegale), colegu', dar e ft. bine ca i-ai atras atentia, ca eu unul am uitat. Mai am ceva screenshot-uri cu ban permanent din fast connect, dar in 2k ss, nu stiu cand il gasesc :)"The server dind`t respond." Ce sa fac ?Ori nu ai nimerit momentul potrivit, în sens că ai intrat când se aplicau update-urile, iar daca problema persista, deschide un ticket pe panel la sectiunea Tickets. Quote
deleted-inactive account Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 "The server dind`t respond." Ce sa fac ?Verifica din boy conexiunea la internet inainte de a te conecta. Si eu am avut aceasta problema si am dat un restart la router si m-am putut conecta dupa aceea. Quote
xPro. Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 Am achizitionat o casa. cum sa ii schimb numele si statusul? Quote
deleted-inactive account Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 Am achizitionat o casa. cum sa ii schimb numele si statusul?Ii poti schimba 'numele' folosind comanda '/housename nume' sau '/hname nume'. Nu mai stiu exact, dar poti cauta in '/help' cand intri pe server. 1 Quote
xPro. Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 Ii poti schimba 'numele' folosind comanda '/housename nume' sau '/hname nume'. Nu mai stiu exact, dar poti cauta in '/help' cand intri pe server. Multumesc frumos. +1 Quote
xPro. Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Si mai am o intrebare. care sunt toate comezile pentru case? Quote
deleted-inactive account Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Si mai am o intrebare. care sunt toate comezile pentru case? Comenzile sunt /lockhouse, /sellhouse, /hname, /evictall (Dai afara toti chiriasii), /hmusic, iar mai multe poti gasi tu pe server folosind comanda /help si alegi optiunea 'House'. Quote
Ducky xD Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 Salut fratilor am si eu o intrebare, dece nu merge sa postez / fac topic la sectiunea Moduri Sa:Mp? Quote
deleted-inactive account Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 Salut fratilor am si eu o intrebare, dece nu merge sa postez / fac topic la sectiunea Moduri Sa:Mp?Salut! Trebuie sa ai cel putin 15 post-uri pentru a deschide un topic, nu imi amintesc exact numarul, dar parca 15 trebuie. Quote
Ducky xD Posted February 18, 2015 Posted February 18, 2015 Ok am inteles mersi mult frate raman dator :* Quote
Unknow Player Posted February 18, 2015 Posted February 18, 2015 Ok am inteles mersi mult frate raman dator :* îți trebuie 15 posturi sau 20 nu stiu sigur Quote
Ducky xD Posted February 18, 2015 Posted February 18, 2015 îți trebuie 15 posturi sau 20 nu stiu sigur Mersi am aflat asta de la un post postat mai sus oricum mersi de ajutor, tu ce mai faci? Quote
Darktime233 Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Cine ma poate ajuta sa instalez yn mod de mapa?In modul SatNav este un fisier numit CLEO si txd urile...Daca schimb din fisierul CLEO cu cel original e posibil sa iau ban permanent?Scriu acest post pt ca stiu ca nu e voie cu moduri cleo si vreau sa stiu ce este, daca pot instala mapa sau nu.As vrea sa imi sugerati si alte mape pt ca nu gasesc altele mai frumoase.Tin sa mentionez, ca modul este luat de pe gtainside.com!As vrea sa ma lamureasca cineva de ce acel folder este numit CLEO.Cand il deschid scrie ceva gen fix si inca ceva...Mersi! Quote
xXaNdYx Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Up Cine ma poate ajuta sa instalez yn mod de mapa?In modul SatNav este un fisier numit CLEO si txd urile...Daca schimb din fisierul CLEO cu cel original e posibil sa iau ban permanent?Scriu acest post pt ca stiu ca nu e voie cu moduri cleo si vreau sa stiu ce este, daca pot instala mapa sau nu.As vrea sa imi sugerati si alte mape pt ca nu gasesc altele mai frumoase.Tin sa mentionez, ca modul este luat de pe gtainside.com!As vrea sa ma lamureasca cineva de ce acel folder este numit CLEO.Cand il deschid scrie ceva gen fix si inca ceva...Mersi!Mafile nu au voie cu Cleo / Asi, civilii au voie. Quote
deleted-inactive account Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Cine ma poate ajuta sa instalez yn mod de mapa?In modul SatNav este un fisier numit CLEO si txd urile...Daca schimb din fisierul CLEO cu cel original e posibil sa iau ban permanent?Scriu acest post pt ca stiu ca nu e voie cu moduri cleo si vreau sa stiu ce este, daca pot instala mapa sau nu.As vrea sa imi sugerati si alte mape pt ca nu gasesc altele mai frumoase.Tin sa mentionez, ca modul este luat de pe gtainside.com!As vrea sa ma lamureasca cineva de ce acel folder este numit CLEO.Cand il deschid scrie ceva gen fix si inca ceva...Mersi! Un mod pentru mapa il poti folosi, de obicei, cu programul SPARK, punand fisierele in GTA3.img. Modurile CLEO/.ASI sunt interzise mafiotilor. Civililor si membrilor celorlalte factiuni le este permisa folosirea. Daca vrei sa afli mai multe despre instalarea modurilor intra la sectiunea "Moduri SA-MP" sau daca intampini o problema de acest gen (moduri instalate gresit, bug-uri arme/harti etc) posteaza la sectiunea "Probleme cu Jocul". Quote
Recommended Posts