RazZz. Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 Cum pot face sa nu am desync (lag) in samp?Incearca un program de crestere al FPS-urilor. E plin forumul la sectiunea 'Mods' de asa ceva. Quote
deleted-inactive account Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 @yoionutz Este foarte clara dovada, ai folosit o prescurtare pentru a injura ("f**"). @PolitiaHandsUp Iti recomand sa iesi din joc sau sa dai un restart la PC. Daca nici atunci nu se rezolva, inchide PC-ul timp de 10-20 de minute si apoi, cu siguranta, nu vei mai avea niciun fel de problema. Quote
Perfect4Ever Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 @xSharkx21 , desigur , o sa fie plasate la CNN LS, /where. @PolitiaHandsUp , cauta in optiuni setarea ' Frame Limiter ' si dai pe Off , o sa iti creasca cu 50% ~ din valoarea curenta. Quote
bRp Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 Cum pot face sa nu am desync (lag) in samp? Sa nu mai stai Alt Tab si daca stai apasa ESC inainte de asta. Quote
KylloADV Posted April 2, 2015 Posted April 2, 2015 (edited) Ce se intampla cu serverul ? De o ora nu functioneaza! Edited April 2, 2015 by Marius0709 Quote
Christian Chr Posted April 2, 2015 Posted April 2, 2015 Ce se intampla cu serverul ? De o ora nu functioneaza! si eu am aceeasi intrebare....de la ora 18 nu imi functioneaza  "the server didn`t respond. "  Ce se intampla ? Quote
deleted-inactive account Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 si eu am aceeasi intrebare....de la ora 18 nu imi functioneaza  "the server didn`t respond. "  Ce se intampla ? Acum functioneaza, probabil nu erai conectat la internet sau nu functiona serverul/era oprit. Ce se intampla cu serverul ? De o ora nu functioneaza! Acum functioneaza, probabil nu erai conectat la internet sau nu functiona serverul/era oprit. Quote
RazZz. Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Ce criterii indeplineste o masina de colectie?Hidden, multe days si multi km. Quote
Harris Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 Nu pot intra de pe PC pe panel imi da eroarea HTP 503 ! Quote
deleted-inactive account Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 Ce criterii indeplineste o masina de colectie?O masina de colectie mai poate fi si o masina ce se castiga doar la GiftBox, sau, cel putin, asta e parerea mea. Nu pot intra de pe PC pe panel imi da eroarea HTP 503 !Un reset la browser va rezolva totul. Quote
chadelBLACKY Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 Care vor fi premiile, in mare parte, la urmatorul giftbox? Quote
7Sharky Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 Am cont premium si nu pot sa vad sectiunea aia pentru cei cu cont Premium... Quote
deleted-inactive account Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 Am cont premium si nu pot sa vad sectiunea aia pentru cei cu cont Premium...Pe forum nu iti apare gradul de 'Premium User'. Mai intra o data pe panel si seteaza-ti contul premium si pe forum.Care vor fi premiile, in mare parte, la urmatorul giftbox?Probabil premiile vor fi urmatoarele:-Bani -Materiale -Artificii -60 puncte premium -Clear Warns -Clear FP -Prelungirea licentelor cu 500 de ore -Eventual, un vehicul special. Quote
Florentin Cristian Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 Stiti cumva cand se va deschide GiftBoxul? Quote
deleted-inactive account Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 Stiti cumva cand se va deschide GiftBoxul? Probabil cu o zi inainte de Paste si va mai dura inca o zi-doua dupa aceea. Â Quote
deleted-inactive account Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 Dc imi apare ca sunt offline pe forum?Posteaza in sectiunea 'Probleme cu forumul'. Probabil este un mic bug... Quote
Ghelu Ghelutza Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 Salut am si eu o nelamurire.... ce pot face daca serverul blue e full? adica astept cate 20 min si degeaba nu ma baga ... se poate face cerere slot :-? Quote
deleted-inactive account Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 @Ghelu Nu, nu se poate face. Aici nu este ca si pe CS 1.6. Nu ai altceva de facut decat sa astepti pana ce te vei conecta. Quote
Ghelu Ghelutza Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 Mdea... joc pe un server prea fain de aceea e full :)) Quote
deleted-inactive account Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 @Ghelu Buna remarca :). Oricum, daca mai ai ceva de zis trimite-mi un PM!! Nu are rost sa postam in topicul asta fara rost. Daca mai intrebari le poti pune, bineinteles, in acest topic. Quote
Ghelu Ghelutza Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 unde pot vedea ce reclamatie mi sa facut ? Quote
Florentin Cristian Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 Salut am si eu o nelamurire.... ce pot face daca serverul blue e full? adica astept cate 20 min si degeaba nu ma baga ... se poate face cerere slot :-? Nu se poate lua slot... tot ce poti sa faci este sa astepti sa intrii.Este ceva pentru a te loga mai repede dar este interzis pe server si poti primi ban 7 zile. unde pot vedea ce reclamatie mi sa facut ? Uite pe acest site poti vedea cine ti-a facut reclamatie, si pentru ce ti-a facut reclamatie.http://bluepanel.bugged.ro/ Cum pot face sa nu am desync (lag) in samp? Poti incerca un relog.. acest desync se trage de la conectiunea slaba de internet. Quote
Recommended Posts